Ako si celebrity zarábajú aj mimo showbiznisu? Napr. vlastnou značkou parfémov

Ako si celebrity zarábajú aj mimo showbiznisu? Napr. vlastnou značkou parfémov

V dnešnej dobe sa každý snaží využiť svoj potenciál naplno a pokúša sa hľadať nejaké nové spôsoby zárobku. V popularite je sociálna sieť Instagram a tzv. influenceri, ktorí propagujú rôzne značky, ktoré im v podstate za to platia. Ak máte veľkú základňu fanúšikov, tak to treba využiť. Robia to mnohí a dokonca aj celebrity, ktoré využívajú svoju popularitu a hlavne svoje meno pri propagovaní všetkého – od kozmetiky cez technické zariadenia až po autá či hotely. Mnohé značky si dokonca vyberajú svojich ambasádorov, ktorí sú ich tvárami v kampaniach či na sociálnych sieťach. Napríklad taká Jennifer Lopez sa v minulom roku stala tvárou kampane Guess na jar/leto 2020 a v tomto roku všetkých svojich fanúšikov dostala vlastnou kozmetickou značkou.

Kylie Jenner promuje rôzne prípravky, no najväčší priestor na sociálnych sieťach dáva svojej vlastnej kozmetickej značke Kylie Cosmetics. Mnohé celebrity si za posty na sociálnych sieťach dokážu vypýtať nehorázne sumy a vďaka tomu si dokážu ročne prilepšiť o státisíce. Celebrity zo sveta športu či šoubiznisu sa spájajú aj parfumérskymi domami, s ktorými vytvárajú parfumy obsahujúce ich obľúbené zložky a nesúce ich meno.

Ariana Grande

Zdroj: Shutterstock®

Ariana Grande a jej obľúbené vône

Čo vám napadne ako prvé v spojitosti so speváčkou a skladateľkou Arianou Grande? Nám ružová farba, cukrová vata a obláčiky, ktoré sú spájané s mnohými parfumami, ktoré nesú jej meno. No pokiaľ hovoríme o parfumoch, tak Ariana je obrovským fanúšikom citrusových a kvetinových vôní, ktoré majú sladkastý nádych. Sú proste také sladké ako ona samotná.

Ariana musela vynaložiť veľa úsilia a odhodlania, aby rozkvitla a zabodovala medzi všetkými umelcami. Vďaka svojej pracovitosti sa stala jednou z najpopulárnejších umelkýň na svete. Je akýmsi vzorom pre každú dievčinu, ktorá potrebuje odhodlanie a malé povzbudenie. Sebavedomie jej môže poskytnúť každá jej vôňa. Ariana Grande Sweet Like Candy je sladká a koketná vôňa, ktorá je vytvorená na vanilkovej báze. Dávkou pokušenia sú šťavnaté bobule a hladké kašmírové drevo, ktoré každej žene pripomenie, aká je sexy a drzá zároveň.

Život je jedná veľká skúška a lekcia zároveň, preto by mal byť každý pripravený na smiech, plač, učenie, úspech aj neúspech. Toto vyjadruje vôňa Ariana Grande Thank u, next. Hruška, malina, kokos, makrónka a kvetina kvetín ruža – kombinácia, ktorá vás prinúti zamyslieť sa nad svojim životom a možno ho zmeniť k lepšiemu. A ak nie, tak aspoň dodá sebavedomie, ktorého mnohí máme nedostatok.

Ariana Grande parfum alebo teda voňavky sú hviezdami medzi parfumami. Jednou je aj Ariana Grande R.E.M., vďaka ktorej sa vydáte na medzigalaktickú cestu objavovania. Je považovaná za jej najväčší skvost, ktorý v sebe kombinuje slaný karamel, marshmallow a figy. Dotvárajú ju tóny hruškového kvetu, levandule a pižma.

Pozri tiež: Bohaté slávne osobnosti, ktoré od narodenia nemusia ani prstom pohnúť

Christina Aguilera

Zdroj: Shutterstock®

Christina Aguilera a Rihanna – čím ohúrili fanúšikov?

Od svojej konkurencie sa vždy odlišovala svojim výzorom a štýlom. Pravdou však je, že od konca 90. rokov patrí Christina Aguilera k najpopulárnejším umelkyniam, ktoré si našli svojich priaznivcov po celom svete. Dáva si záležať na svojom imidži, preto jej parfumy sú rovnako ikonické a imidžové ako ona samá. Christina Aguilera parfumy sú plné neformálnych a zábavných tónov. Všetky sú však ideálne pre dievča dneška a zmyselnú ženu zajtrajška. V rozhovore pre magazín Refinery29 uviedla, že jej parfumy obsahujú zložky, ktoré reprezentujú vlastnosti silných a sexi žien. Parfumy tak majú ženy inšpirovať, aby sa stali najlepšou verziou samej seba.

Debutová pieseň Pon de Replay z nej spravila superstar, ktorá v rebríčku popularity vystrelila na popredné priečky. Rihannu mnohí obdivujú pre jej spev, životný štýl, ale aj krásu. Podpísala sa tiež pod vznik mnohých parfumov, ba dokonca v jej kolekcií nájdete hneď 11 vôní. Asi najpopulárnejšou sa stala vôňa Rihanna Nude. Je to sladká, sexi, drzá vôňa, ktorá má ženy zaujať natoľko, že by ju chceli nosiť stále – či už oblečené alebo nahé. Parfum Nude ladí s jej sladkou tropickou osobnosťou, no odráža aj trochu nezbednosti. Je to jemná vôňa, ktorá by mala doplniť prirodzenú vôňu vašej pokožky a zahaliť ju do sviežeho ovocného kvetu.

Neprehliadni: Čo sa za tie roky stalo s Britney Spears? Prečo jej odobrali svojprávnosť?

Katy Perry

Zdroj: Shutterstock®

Ani Katy Perry nezaprie svoje čuchové bunky

Katy Perry chrlí jeden hit za druhým a vo svete hudby je známa už viac ako desať rokov. Rovnako ako mnoho ďalších celebrít, tak aj Katy patrí medzi spevákov popu, ktorí sa snažia uspieť aj v inom odvetví. Svoje povedomie buduje prostredníctvom parfumov, s ktorými zaznamenala množstvo úspechov. A, že ich má vo svojom „repertoári“ mnoho, asi hovoriť nemusíme.

Katy Perry Killer Queen je posilňujúca, sofistikovaná a je v nej veľa sily. Je to obraz kráľovnej, nakoľko je Katy posadnutá myšlienkou monarchie a schopnosťou ženy byť na pozícii hlavy celej monarchie. Je to v podstate pocta kráľovnej a v priebehu niekoľkých sekúnd povýši každú ženu do roly oslnivej bytosti. Je ovocná, sladká a dynamická.

Možno opakom tejto vône je Katy Perry Mad Love, ktorá bola uvedená na trh v roku 2016 a medzi dievčatami si okamžite získala úspech. Je to dievčenská romantická vôňa s nádychom pižma a kokosu – zložiek, ktoré vytvárajú exotický dojem. Akákoľvek Katy Perry voňavka je klenotom, ktorý nezapadne prachom na žiadnej poličke.

Neprehliadni: Najlepšie finančne nenáročné koníčky: Využi svoj voľný čas naplno!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

6 komentárov

Ľubica Šťastná 20.06.21 06:03

ĽŠ
karma
100.00

V súčasnosti naozaj mnohé celebrity, ktoré využívajú svoju popularitu a hlavne svoje meno pri propagovaní všetkého...

  • 0
Odpovedať

Mária Chromíková 21.06.21 08:28

MC
karma
109.00

Nie všetké parfemy týchto "celebrit " sú in.

  • 1
Odpovedať

Katarína Konečná 21.06.21 11:06

KK
karma
105.00

nekupujem si parfémy "celebrít", mám svoje odskúšané značky

  • 1
Odpovedať

Zdenka Sabanošová 21.06.21 11:56

ZS
karma
100.00

Su slavny ,kazdy ich pozná tak prečo to nevyužiť.

  • 1
Odpovedať

Katarína Kačuriková 29.06.21 10:26

karma
113.00

Veru a vedia to bravúrne

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 22.06.21 15:59

JK
karma
100.00

Mám rada parfémy

  • 1
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní