GERnétic predstavuje novinku: Jemný remineralizujúci telový peeling Nettoyant Gommant Marin Corps s inovatívnou brúsnou zložkou

GERnétic predstavuje novinku:  Jemný remineralizujúci telový peeling Nettoyant Gommant Marin Corps s inovatívnou brúsnou zložkou

V tomto roku uvádza kozmetika GERnétic na český a slovenský trh niekoľko noviniek. Prvou z nich je inovatívny telový peeling Nettoyant Gommant Marin Corps. V tomto prípravku je využitá úplne nová technológia, ktorá je šetrná nielen k pokožke, ale aj k životnému prostrediu.

Peelingy sa etablovali medzi veľmi obľúbené produkty kozmetickej starostlivosti o telo. Záujem o ne stále rastie, a to najmä na jar a v lete, kedy sa stávajú súčasťou rutiny, ktorá pripravuje pokožku na plavkovú sezónu, vyhladzuje jej reliéf a vytvára základ pre samoopaľovanie a opaľovanie. Nettoyant Gommant Marin Corps bol vyvinutý pre to, aby odstránil odumreté bunky a nečistoty z povrchu pokožky, ale zároveň vďaka svojmu zloženiu vie kožné tkanivo zjemniť a pripraviť ju na bunkovú obnovu a regeneráciu. Nie je to len o prekrvení pokožky, ale predovšetkým o vyváženom koktaile aktívnych látok, ktoré dokážu spotrebiteľovi ponúknuť úplne mimoriadnu starostlivosť, uvádza Alena Kimlová, hlavná firemná kozmetička a školiteľka GERnétic. Okamžitý účinok, ktorý spotrebiteľ pocíti ihneď po aplikácii, tak dopĺňajú ďalšie benefity.

telový peeling

Zdroj: GERnétic

Peelingové častice novej generácie

Brúsna zložka exfoliačných prípravkov vyvoláva značnú kontroverziu. Medzinárodný dermatologický inštitút sa odklonil od používania drvených jadier alebo škrupín. Neodporúča ju, pretože tieto čiastočky mávajú ostré hrany, ktoré v pokožke spôsobujú mikrotrhliny. Na vývoj jemnejších a pre kožu vhodných brúsnych elementov sa často využívali syntetické polyméry, plasty. Tie ale vo veľkej miere zaťažujú životné prostredie. Značka GERnétic dlhodobo vo svojej kozmetike využíva len brúsne čiastočky, ktoré majú dokonale zaoblený povrch. V dôsledku globálnej krízy životného prostredia, ktorá tiež poukazuje na znečistenie mikroplastmi, sa v laboratóriách Laboratoires GERnétic Synthèse v súlade s legislatívou rozhodli pre úplne novú a pre prírodu aj život na Zemi bezpečnú cestu. Od tohto roku je súčasťou všetkých mechanických peelingov tejto francúzskej luxusnej značky, upozorňuje Ing. Andrea Trčková, výkonná riaditeľka spoločnosti LK SERVIS, generálneho zastúpenia GERnétic pre Česko a Slovensko.

Inováciu, ktorá je prospešná pre pokožku a zároveň šetrná k planéte, tvorí jojobový vosk, kyselina polymliečna, biopolyméry získané fermentáciou kukuričného cukru. Žiadne mikroplasty, žiadne znečistenie vodných zdrojov, oceánov ani pôdy. Kozmetika je tak v prírode dokonale odbúrateľná. Cesta k nájdeniu tejto brúsnej zložky šetrnej k planéte aj pokožke našich klientok a klientov nebola jednoduchá, vyžadovala si niekoľko rokov veľmi intenzívnej vedeckej práce. V procese výroby sa uplatňuje zložitý biotechnologický postup. Je samozrejmosťou, že táto inovácia spĺňa všetky legislatívne nároky a našim zákazníkom prináša nielen dokonalú starostlivosť, ale je aj v súlade s ich rebríčkom hodnôt, v ktorom udržateľnosť a starostlivosť o prírodu zaujíma významné miesto,uvádza Ing. Andrea Trčková. Telový peeling Nettoyant Gommant Marin Corps je prvým produktom, v ktorom sa nachádza nový typ peelingových čiastočiek s dokonale guľovitým tvarom na prírodnej báze.

Zaujme ťa: Beauty poradňa GERnétic: Je potrebné používať denný krém pravidelne?

remineralizujúci telový peeling Nettoyant Gommant Marin Corps

Zdroj: GERnétic

Nettoyant Gommant Marin Corps sa predstavuje

Novinka pre rok 2021 pokožku jemne a dôkladne čistí, zbavuje ju odumretých buniek, podporuje mikrocirkuláciu a pripravuje ju na kvalitnú bunkovú obnovu. Zrýchľuje prenikanie aktívnych látok z následnej starostlivosti. Súčasťou zloženia sú aktívne látky získané z morských sedimentov a lastúr ustríc, ktoré dokážu pokožku skvele remineralizovať vďaka obsahu zinku, medi, mangánu. Povrchovo aktívne látky sú upravené pre špecifické potreby aj tej najkrehkejšej pokožky. Výsledkom je dokonale jemná, hebká, vypnutá pokožka. Pri pravidelnom používaní možno pozorovať aj jej postupné spevnenie. Rituál krásy s telovým peelingom sprevádza jedinečná vôňa evokujúca atmosféru prímorských destinácií.

Aplikácia: Nettoyant Gommant Marin Corps sa môže aplikovať aj niekoľkokrát týždenne počas kúpeľa aj sprchovania, ráno alebo večer. Najprv naneste peeling na ruky a rozotrite krúživými pohybmi na telo. Opláchnite vlažnou vodou. Pokožku osušte a doprajte si ďalší krok starostlivosti v podobe telového mlieka Lait Corps Douceur alebo iného špecifického prípravku GERnétic.

Fitness tip: Po športe si doprajte sprchu a použite Nettoyant Gommant Marin Corps. Následne na osušenú pokožku aplikujte relaxačný telový krém Gerthérapi. Prinesie okamžitú úľavu namáhaným svalom a pocit uvoľnenia.

Prípravok je v ponuke v balení 150 ml za 38,40 Eur. 

Na zakúpenie v salónoch GERnétic od 1. mája 2021.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Ľubica Šťastná 18.06.21 05:14

ĽŠ
karma
100.00

Zaujímavý peeling.

  • 1
Odpovedať

Zuzana Jasna 21.06.21 11:53

ZJ
karma
-1.00

Pleťové a telové peelingy veľmi môžem a hlavne v lete sú neoddeliteľnou súčasťou mojej
"povinnej" výbavy

  • 1
Odpovedať

Jana Komadová 22.06.21 17:30

JK
karma
100.00

Nepoznám túto kozmetiku no podľa recenzie super

  • 1
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní