Hviezdne premeny: Známe Slovenky opäť menia imidž

Hviezdne premeny: Známe Slovenky opäť menia imidž
  • 26.11.2020
  • Radka Vargová

Zmena je život. Povedala si pätica týchto žien a pustila sa do premeny imidžu. Niektoré radikálnejšie, niektoré len mierne. To, ako sme ich vídali posledné mesiace, je už minulosťou. Dnes sa známe Slovenky Diana Hágerová, Karolína Chomisteková či Natália Germáni pýšia vynoveným imidžom. Pristane im to takto viac?

Natália Germáni

Čerstvá mamička, mladá herečka Natália Germáni sa roky pýšila prirodzene hnedou, dlhou hrivou. No tá už je minulosťou. Aj 27-ročná rodáčka z Nitry podľahla trendu skracovania vlasov a nedávno si svoje dlhé pramene nechala ostrihať. Teraz nosí trendy bob účes, ktorý stále patrí medzi najpopulárnejšie účesy, a to nielen medzi slovenskými celebritami. Tento účes Natálii veľmi pristane a vďaka nemu pôsobí oveľa viac „šik," čo poviete?

Pozri tiež: Monika Marešová ako najštýlovejšia česká ikona. Toto sa nauč aj ty!

Natália Germáni sa nechala ostrihať

Zdroj: Instagram.com/natalagermani

Diana Hágerová

Moderátorka Diana Hágerová nedávno potešila hneď dvomi zmenami. Čoskoro z nej bude dvojnásobná mamička a okrem rastúceho tehotenského bruška sa táto sympatická Slovenka pochválila na Instagrame aj zmenou účesu. Vlasy má stále krátke, no platinovú blond vymenila za ružovú. A musíme povedať, že aj táto zmena bola veľmi dobrou voľbou. Diana žiari ako nikdy predtým.

Diana Hágerová prešla na ružovú farbu

Zdroj: Instagram.com/dihager

Karolína Chomisteková

Menej radikálnou, no tiež pomerne výraznou zmenou si postupne prechádza aj bývalá kráľovná krásy Karolína Chomisteková. Karolína vždy nosila tmavé vlasy, no posledné mesiace si ich dáva postupne zosvetľovať. Robí to však veľmi precízne, prirodzene. Vďaka tomu je výsledný efekt na jednotku a Karolínu veľmi omladzuje. Nie že by to potrebovala. Ale svetlejšie pramene ju viac rozžiarili. 

Karolína Chomisteková zvolila postupné zosvetlenie

Zdroj: Instagram.com/karolinachomistek

Martina Grešová

Módna návrhárka Martina Grešová, známa pod menom Kdebolotambolo, sa vydala opačnou cestou ako Natália Germániová. Svoje vlasy si nechala opäť predĺžiť. V jej prípade to však nie je nič nezvyčajné. Martina práve takýmto spôsobom často mení svoj vzhľad. Na druhej strane, niet sa čomu čudovať. Svedčí jej to s krátkymi aj s dlhými prameňmi. 

Martina Grešová si nechala vlasy predĺžiť

Zdroj: Instagram.com/kdebolotambolo

Veronika Vágnerová

Rovnako, ako Martina, aj Veronika Vágnerová si nechala svoj bob účes predĺžiť. A aj táto bývalá kráľovná krásy mala pri zmene imidžu šťastnú ruku. Dlhé pramene boli roky jej poznávacím znamením a vyzerá to tak, že opäť na nejaký čas budú. Veronika v nich vyzerá veľmi trendy a sexi. 

Aj Veronika Vágner zmenila imidž

Zdroj: Instagram.com/veronika.vagnerova


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Ľubica Šťastná 26.11.20 17:27

ĽŠ
karma
100.00

Určite pristane!

  • 0
Odpovedať

Mária Chromíková 27.11.20 11:27

MC
karma
109.00

Nech sa im dari s novým imidžom.

  • 0
Odpovedať

Marika Michálková 27.11.20 16:11

MM
karma
107.00

Zmena je život

  • 0
Odpovedať

Elena Švachová 27.11.20 23:21

karma
109.00

Všetky zmeny sú super a určite k lepšiemu."Babám" to pristane.Len tak mimochodom,aj ja som už objednaná kaderníčke na skrátenie vlasov :-)

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 28.11.20 18:35

MM
karma
100.00

tieto zmeny vyšli, niekedy je to žiaľ opačne

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní