Monika Marešová ako najštýlovejšia česká ikona. Toto sa nauč aj ty!

Monika Marešová ako najštýlovejšia česká ikona. Toto sa nauč aj ty!
  • 22.11.2020
  • Radka Vargová

Monika Marešová (vlastným menom Koblížková), je manželka Leoša Mareša, známeho moderátora, speváka a influencera. A vďaka nemu sa z nej tiež stala jedna z najvyhľadávanejších influenceriek. Monika je však obdivovaná aj pre svoj vycibrený vkus, ktorý je veľmi jednoduchý, no stále v znamení ženskosti. Na aké veci sa pri výbere lookov sústreďuje a čo by ste sa mali od nej naučiť aj vy? Dáme vám zopár efektívnych tipov.

Mužské prvky v ženskom svete

Monika sa môže pýšiť štíhlou postavou, na ktorej vynikne skutočne všetko. Takže si môže obliecť aj chlapčenské kúsky, ktoré s obľubou kombinuje najčastejšie. Vždy vie správne vybrať veci tak, aby nepotlačila svoju ženskosť, no tiež ukázala, že sa nebojí trendov a vie ich správne nosiť. Mikiny so sakom, oversized džínsy s opätkami. Toto je cesta, ktorou sa môžete vybrať aj vy. Teda za predpokladu, že máte podobnú postavu ako Monika. Toto kombinovanie funguje predovšetkým na štíhlejších postavách. 

Odporúčame: Šatník Meghan Markle: Ktoré triky by ste mali od nej odpozorovať?

Farby áno, ale...!

Monika je milovníčkou klasiky. V jej šatníku prevažuje biela, čierna, hnedá a šedá. No farbám sa nebráni. Ale riadi sa heslom – všetko s mierou. Takže pokojne môžete siahnuť po žltej, modrej, oranžovej, ale ideálne, ak si zaobstaráte jeden kúsok v takejto farbe. Napríklad kabelka, zimná bunda, klobúk a pod. A ak chcete skutočne upútať, nebojte sa neónových farieb. Kombinujte ich s čiernou alebo bielou.

Vždy upravená

Zlaté pravidlo Moniky. Nech už máte na sebe čokoľvek, nech už idete kamkoľvek, nezabudnite sa upraviť. Učesať si vlasy, trochu sa nalíčiť. Aj keď siahnete po chlapčenských modeloch, svoju ženskosť by ste nemali potláčať, práve naopak. Stačia učesané vlasy, lesk na pery a váš vzhľad bude hneď iný. Preto sa držte tohto pravidla. Je to rada nad zlato. Mnoho žien totiž zabúda na základy. Darmo budete oblečená od hlavy po päty do štýlových či sexi kúskov, keď zabudnete na tie najzákladnejšie veci. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

7 komentárov

Ľubica Šťastná 22.11.20 06:48

ĽŠ
karma
100.00

Výborná rada nad zlato!

  • 0
Odpovedať

Katarína Konečná 22.11.20 09:13

KK
karma
109.00

Chýba mi tam viac farieb, na môj vkus je tam veľa čiernej.

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 22.11.20 15:06

MM
karma
100.00

štýlové a jednoduché, znova sa potvrdilo, že menej je viac

  • 0
Odpovedať

Mária Chromíková 23.11.20 17:51

MC
karma
109.00

Páči sa m takýto štyl.

  • 0
Odpovedať

Marika Michálková 24.11.20 09:49

MM
karma
107.00

Hodí sa jej taký štýl

  • 0
Odpovedať

Ľudka Uličná 24.11.20 22:40

ĽU
karma
100.00

pekný štýl

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 15.10.22 20:00

karma
-1.00

Skvelá inšpirácia a presne tak treba sa aj troška upraviť

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní