Čo prezradí štýl nosenia kabelky o osobnosti každej ženy?

Čo prezradí štýl nosenia kabelky o osobnosti každej ženy?
  • 13.10.2020
  • Radka Vargová

Možno práve dvíhate obočie, no pravda je taká, že aj táto nevinná vec, aj to, ako si prehodíte kabelku cez rameno, krížom cez telo, či ako ju chytíte do ruky, môže vášmu okoliu čo-to prezradiť o vašej osobnosti. Ste si neistá, naopak príliš sebavedomá, ste rázna či preferujete fair play a kompromisy? Áno, aj toto nosenie kabelky o vás prezradí. 

Kabelka v ruke

Ak nosíte najčastejšie tašku pevne uchopenú v ruke, dávate tým jasne najavo, že nemáte problém s vlastnou identitou. Že presne viete, čo chcete, nič neponechávate na náhodu a sebavedomia máte na rozdávanie. A je jedno, či máte veľkú alebo malú kabelku. Tento spôsob tiež vypovedá o praktickosti, pretože kabelky, ktoré sa dajú držať takto, nemajú maxi veľkosť. Tým pádom si viete so sebou zobrať len to najnutnejšie. Ľudia z vášho okolia sa tiež môžu spoľahnúť na to, že čo sľúbite, to dodržíte. 

Pozri tiež: Trendy jesenné sukne 2020: Čím dlhšie, tým lepšie?!

Ak nosíte kabelku takto, ste rozhodne praktická žena!

Zdroj: Shutterstock®

Kabelka krížom cez telo

Najbežnejší spôsob nosenia, ktorý je už niekoľko rokov aj najpopulárnejší – kabelka krížom cez telo. Čo to na vás prezradí? V prvom rade to, že sa máte potrebu ukrývať. Rada sa maskujete, chcete byť nenápadná a splynúť s davom. Tak trochu šedá myška, ktorá si však tento status vyberá dobrovoľne. Máte rada obe ruky voľné, čo poukazuje aj na vašu multifunkčnosť. Rada robíte viac vecí naraz, aby ste si ušetrili čas. 

Nosíte kabelku takto?

Zdroj: Shutterstock®

Kabelka cez rameno

Rovnako populárny spôsob nosenia, ktorý poukazuje na to, že si za každých okolností potrpíte na eleganciu. Je pre vás dôležité, ako vás vníma okolie. Potrpíte si na prvý dojem, na základe ktorého sa potom riadite. Od ľudí očakávate lojálnosť a netolerujete sklamanie. Balansujete na hrane praktickosti – rada by ste bola viac praktická žena, no neviete si odpustiť výstrelky. Medzi vaše najlepšie vlastnosti však patrí férovosť. 

Nosíte kabelku na ramene?

Zdroj: Shutterstock®

Kabelka na predlaktí

Rovnako aj tento spôsob nosenia kabelky poukazuje na vašu sofistikovanosť a elegantnosť, no tiež hravosť. Chcete sa stoj čo stoj odlíšiť, chcete byť videné. Nech už máte veľkú či malú kabelku, musíte ju mať vždy prehodenú cez predlaktie. Rovnako tak túžite za každých okolností poukazovať na svoju ženskú stránku. Je vám jedno, že to nie je pohodlné či praktické. Vyčnievať z davu, za akýchkoľvek okolností, je prioritou číslo jeden!

Nosíte kabelku týmto spôsobom?

Zdroj: Shutterstock®

Kabelka pred sebou

A na koniec nám zostáva kabelka, ktorú držíte pred sebou. Trochu podobný význam, ako keď ju máte krížom. No v tomto prípade chýba praktickosť. Ste veľmi nerozhodná, váhavá osobnosť. Máte problém s vlastnou identitou. Na jednej strane chcete vyčnievať, na druhej sa schovávať. Musíte si však nájsť konečne cestu, ktorou sa chcete vybrať. Ak budete prechádzať zo strany na stranu, nikdy nebudete spokojná. Rovnako, ako ste kritická k sebe, viete byť kritická aj k svojmu okoliu. Mnohokrát bezdôvodne.

Preferujete takéto nosenie?

Zdroj: Shutterstock®


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

8 komentárov

Ľubica Šťastná 14.10.20 05:59

ĽŠ
karma
100.00

Zaujímavé a vcelku pravdivé!

  • 0
Odpovedať

Marta Kendrová 15.10.20 12:27

MK
karma
100.00

Každý spôsob na inú príležitosť

  • 0
Odpovedať

Martina Varhaníková 14.10.20 07:50

karma
110.00

našla som sa v oboch variantách aj cez rameno aj na predlaktí...som proste ženská a rada to dávam najavo. :)

  • 1
Odpovedať

Elena Švachová 14.10.20 23:31

karma
109.00

Kabelka krížom cez telo ...myslím,že to na mňa celkom sedí :-)

  • 1
Odpovedať

Mária Chromíková 15.10.20 06:07

MC
karma
109.00

Asi je v tom kus pravdy.

  • 1
Odpovedať

Margaret Zimova 15.10.20 20:10

karma
106.00

Zaujímavé, niečo pravdy na tom bude.

  • 1
Odpovedať

Kristína Sekeráková 21.11.20 21:07

KS
karma
133.00

Niečo na tom pravdy určite bude :-) Veľkú kabelku nosím pevne uchopenú v ruke, menšiu zase krížom cez rameno.

  • 1
Odpovedať

kristýna ryglová 17.08.22 07:32

KR
karma
-1.00

Ja mám najradšej kabelku cez rameno. Neznášam, keď si musím kabelku držať, aby mi z ramena nespadla. Hlavne na nákupe je to dosť nepraktický. Nie som ten typ, čo by si kabelky menil ako ponožky :-) .

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní