Jar v šatníku i na hlave! Toto sú najžiadanejšie jarné farby na vlasy – ktorú zvolíš?

Jar v šatníku i na hlave! Toto sú najžiadanejšie jarné farby na vlasy – ktorú zvolíš?

Trendy vo farbách na vlasy sa menia rýchlejšie ako kedykoľvek predtým. Zatiaľ čo jesenné farby na vlasy mali skôr studený podtón, tie jarné sú na pohľad teplejšie a sýtejšie.

V prvom rade sa v tomto období o slovo hlásia medené farby na vlasy, ako je napríklad mahagónová blond. Veľkú popularitu počas jari získava aj vanilkový odtieň, ktorý by sme mohli charakterizovať ako teplú blond farbu s maslovým podtónom. Hovorí vám niečo aj odtieň „playboy blond“? Táto svetlá farba pripomínajúca 90. roky je dosiahnutá množstvom odleskov, ktoré v tomto prípade hrajú prím. Základom sú rôzne odtiene blond melírov po celej dĺžke vlasov.

Ak ste sa objednali k svojej kaderníčke a túžite po trendovej zmene, nechajte sa inšpirovať. Oživte svoj účes alebo sa rozhodnite pre vylepšenie svojho vzhľadu prostredníctvom úžasných variácií, ktoré nám prináša toto jarné obdobie. Pokojne môžete aj experimentovať!   

Pozri aj: Akné a bylinky idú dokopy! Ktoré odporúča tradičná medicína?

Hnedý odtieň Louis Vuitton

Zdroj: pinterest.com/weheartitapp/

1. Hnedý odtieň Louis Vuitton

Predstavte si farbu kabelky Louis Vuitton – nádhernú sýtu hnedú, ktorá nie príliš bledá, ale ani ťažká či tmavá. Práve takáto farba je ideálnou voľbou pre brunetky, ktoré sa odmietajú vzdať svojej prirodzenej farby vlasov. Ak chcete, aby táto farba na vlasy na vás vynikla, mala by sa čo najviac lesknúť. Nepodceňujte preto správnu starostlivosť o vlasy.

baklažánovo-fialový odtieň

Zdroj: pinterest.com/beautybyallison/

2. Baklažánovo-fialový odtieň pre brunetky

Pokiaľ ide o brunetky, trendom sú tmavšie, chladnejšie tóny s hnedými odtieňmi. Ak siahnete po kombinácii svojej prirodzenej hnedej farby s odtieňmi baklažánu alebo čerešne, budete trendy. Baklažánovo-fialový odtieň, ktorý sa pridáva do hnedých vlasov, je pre brunetky spôsob, ako prebudiť svoju farbu vlasov bez toho, aby sa zmenili na úplne niekoho iného s úplne inou farbou vlasov. Táto farba dodá vašim vlasom rozmer i hĺbku.

Neprehliadni: Kozmetika pod lupou – vieš, čo znamenajú rôzne symboly na obaloch produktov?

sombre

Zdroj: pinterest.com/199815lkolyada/

3. Sombre alebo ombre?!

Čo si predstaviť pod pojmom sombre? Ide v podstate o jemné ombre, ktoré sa vyznačuje jednoliatejšou farbou pri korienkoch vlasov s väčším množstvom pestrej farby v stredných dĺžkach vlasov. Táto farba je o prirodzenom, odrastenom type vzhľadu a zároveň zvýrazňuje oblasti vlasov, ktoré prinášajú oddelenie textúry vlasov – v jednoduchosti povedané, tento trend je o vrstvách a štruktúrach.

fantasy farby na vlasy

Zdroj: pinterest.com/JadeMaxxHenna/

4. Dúhové odtiene

Čo poviete na ružovú, modrú či červenú? Dúhové odtiene sú trendové už nejaký čas a v posledných mesiacoch sa stali o niečo viac populárnejšími. Nebojte sa vyjadriť a objaviť v sebe detskú hravosť, ktorá drieme kdesi hlboko vo vás. Pripomeňte si, že v živote treba riskovať a vyjsť z davu. To docielite aj farbami na vlasy, ako je púdrová fialová, modrá, či ružová.

Zaujme ťa aj: Rúž na pery nie je len obyčajná vec! 13 fascinujúcich faktov, ktoré si o ňom isto nevedela

hnedo-čierna farba na vlasy

Zdroj: pinterest.com/hadviser_com/

5. Klamlivá čierna

Aj keď táto farba pôsobí tmavo a možno by ste na prvý pohľad povedali, že ide o čiernu farbu na vlasy, v skutočnosti to tak nie je. Trendom je najtmavší odtieň hnedej s veľmi chladným popolavým podtónom, ktorý takmer pôsobí ako čierna farba na vlasy. Táto farba je obľúbená aj u celebrít, ako je Dua Lipa, Billie Eilish či Megan Fox.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Lea Junsk 04.05.23 09:00

LJ
karma
-1.00

nemala som na vlasoch doteraz nejaky farebny extrem, asi by som sa aj bala vyskusat vyraznu zmenu ale inu znacku farby by som kludne skusila

  • 0
Odpovedať

Oliv Medk 09.05.23 09:16

OM
karma
-1.00

odporucam vyskusat farby na vlasy od khadi, su to skvele rastlinne farby, sama pouzivam, maju aj velmi dobre sampony

  • 0
Odpovedať

Anna Nusk 14.05.23 12:41

AN
karma
-1.00

tieto vlasove trendy ma uplne obchadzaju, vlasy mam uz dlho da sa povedat rovnake, jedine co tak sem tam zmenim farbu

  • 0
Odpovedať

Zita Zadr 20.05.23 14:48

ZZ
karma
-1.00

ja som uz parkrat vyrazne zmenila farbu vlasov ale nakoniec som sa vzdy vratila k tej mojej pôvodnej

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní