Megan Fox ohúrila novou farbou vlasov: Zlákala ju „targaryen blond“

Megan Fox ohúrila novou farbou vlasov: Zlákala ju „targaryen blond“

Budeme sa opakovať, ale jeseň je stvorená na radikálnu zmenu. A nielen účesu, ale predovšetkým farby vlasov. Slnečné žiarenie už totižto nie je také intenzívne, a tak nehrozí, že vám farbu z vlasov vyťahá. Zmenu si tak budete môcť užívať dlhší čas.

Ste pripravené na zmenu? Pripravené ohúriť svoje okolie niečím, čo tu ešte nebolo? Tak v tom prípade sa nechajte inšpirovať americkou herečkou a modelkou Megan Fox, ktorá sa radikálnych zmien nebojí. To dokázala aj na svojej sociálnej sieti Instagram (@meganfox), kde je inšpiráciou pre viac ako 20 miliónov ľudí z celého sveta.

Väčšina žien používa svoje vlasy len ako doplnok (obrazne povedané), ale Megan Fox nie je cudzie, že zo svojich vlasov robí stredobod pozornosti, a to aj na červenom koberci. Jej vlasy sú jej prednosťou. Už v minulosti ohúrila ružovými vlasmi a dnes zase všetkých inšpiruje možno netradičnou farbou, a to „targaryen blond“.

Pozri aj: Celebrity s veľkými rodinami: Koľko detí má Eddie Murphy, Angelina Jolie či Madonna?

herečka Megan Fox

Zdroj: instagram.com/meganfox/

„Targaryen blond“ je nová farba na vlasy

S čím si najčastejšie spájate herečku Megan Fox? S filmom Transformers, kde stvárnila jednu z hlavných postáv? Alebo ju skôr evidujete ako modelku?

A hovorí vám niečo seriál Game of Thrones (Hra o tróny)? Aktuálne si môžu všetci milovníci tohto seriálu pozrieť nový s názvom House of the Dragon (Rod draka). Rod draka rozpráva príbeh rodu Targaryenovcov z obdobia 172 rokov pred počiatkom seriálu Hra o tróny. A práve tento seriál aktuálne dobýva televízne stanice nielen u nás, ale aj v zahraničí.

Ak ste zaregistrovali trailer alebo ste videli aspoň jednu časť, tak vám „targaryen blond“ farba na vlasy dozaista niečo hovorí. Blond, ba teda až biela farba je poznávacím znakom daného rodu. A ako uvádzajú fanúšikovia Megan Fox, tá sa k rodu pripojila svojou radikálnou zmenou. Z tmavovlásky sa teda stala blondínka, ktorá sa nebojí vystúpiť s davu.

Dlhé vlasy po pás, blond farba s jemnými tmavými odrastami – Megan Fox s týmto výzorom očarila každého. Aj vás? Vedeli by ste si takúto farbu vlasov predstaviť aj na sebe?

Neprehliadni: Neštandardný dom Demi Lovato vás prekvapí! Toto ste ešte nevideli!

modelka Megan Fox

Zdroj: instagram.com/meganfox/


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Pavlína Vaksmundská 16.10.22 16:20

PV
karma
113.00

Áno , na sebe by som si ju určite vedela predstaviť .. krásna farba .

  • 1
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní