Billie Eilish na udeľovaní cien Oscar 2020 prekvapila: Čo sa jej podarilo?

Billie Eilish na udeľovaní cien Oscar 2020 prekvapila: Čo sa jej podarilo?

Tohtoročné Oscary sú rozdané! A zatiaľ čo niektorí fanúšikovia ostali prekvapení a dokonca niektorí aj zaskočení víťazmi, niektorí ostali v nemom úžase z mladej 18-ročnej speváčky Billie Eilish. Mladá speváčka a hudobníčka žne jeden úspech za druhým. Len pred 2 týždňami uspela na oceňovaní prestížnych cien Grammy, kde získala hneď štvoricu ocenení. Je to prvá ženská umelkyňa, ktorá si vyslúžila ocenenie za album roka, nahrávku roka, skladbu roka, ale aj ocenenie najlepšieho nováčika. Niet teda divu, že ju fanúšikovia milujú. Niektorí by jej tvorbu označili za kontroverznú a hlavne jej depresívne texty, jej fanúšikovia to vidia inak! A rozruch spravila aj na odovzdávaní cien Oscar 2020, kde sa predviedla na červenom koberci v bielom kostýme od značky Chanel.

Odporúčame: Pre ktoré znamenia je rok 2020 najlepší? Tieto 3 to vyhrali na plnej čiare!

Billie Eilish Oscar 2020

Zdroj: pinterest.com

Chanel vládne svetom mladej speváčky!

Speváčkin vzhľad patrí medzi neprehliadnuteľné. Jej neónovo zeleno-čierne vlasy sa rozhodne nedajú prehliadnuť. Na 92. udeľovaní cien sa objavila na červenom koberci v bielom kostýme od Chanel, ktorý doplnila niekoľkými obrovskými brošňami danej značky a bielymi čipkovanými „rukavičkami“. Ak si myslíte, že jedno výrazné logo značky Chanel je postačujúce, u Billie Eilish to neplatí. Ak poznáte heslo viac je viac a čím viac tým lepšie, tak musíme uznať, že speváčka sa nim určite riadila. Nemalý dojem spravila aj svojimi nechtami, ktoré si pre túto špeciálnu príležitosť nechala predĺžiť a potiahnuť čiernou lesklou farbou.

To však nie je všetko! Billie Eilish nespravila dojem len na samotnom červenom koberci. Už dávnejšie bolo známe, že so svojim bratom vystúpi aj na pódiu počas udeľovania Oscarov 2020. Kým sa doposiaľ šuškalo, že by mohla vystúpiť s novou pripravenou titulnou piesňou k filmu James Bond, pri prvých tónoch prekvapila celé obecenstvo. Billie totižto ohúrila piesňou Yesterday od Beatles za sprievodu svojho brata na klavíri. Pieseň bola In Memoriam venovaná všetkým hercom, herečkám, režisérom, producentom, spisovateľom,..., ktorí už nie sú medzi nami. Pieseň bola navyše doplnená o dojemné video, ktoré nenechalo jedno oko suché. Billie Eilish touto piesňou skutočne prekvapila!

Pozri aj: Nový trend v stravovaní podľa Gene Simmons: Toto si ešte nejedla!

- Billie Eilish Yesterday a ďalšie jej piesne
1 z 5

Zdroj foto - úvodná: pinterest.com


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Jana Komadová 10.02.20 20:06

JK
karma
100.00

Pekne spieva

  • 0
Odpovedať

Mária Chromíková 12.02.20 10:28

MC
karma
109.00

Gratulujem k prestížnym cenám Grammy.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní