Jednoduchý drdol so štýlovou mašľou – skvelý účes pre rôzne príležitosti

Jednoduchý drdol so štýlovou mašľou – skvelý účes pre rôzne príležitosti

Viete, aké sú najväčšie trendy v účesoch v roku 2024? Áno, v kurze budú viaceré strihy, hlavne stredné dĺžky vlasov a rôzne vrstvené účesy, no aktuálnym hitom sú aj budú i rôzne doplnky do vlasov. Trend väčších plastových alebo jemnejších kovových štipcov prichádza už z minulých rokov. Okrem toho sa budú viac nosiť aj čelenky. 

Perličky počas tohto roka ovládnu viaceré odvetvia, nosiť sa budú na oblečení, dokonca ich privítajú aj nevesty na závoji, šatách alebo vo svadobnej výzdobe. Zahrnúť ich možno aj do účesov. Štipce, sponky i čelenky s perličkami – týmto rozhodne neurobíte krok vedľa. A aké ďalšie doplnky do vlasov budú v móde? No predsa MAŠLE!

Opäť môžeme spomenúť aj nevesty, ktoré, ak sa vydávajú tento rok, môžu pouvažovať o svadobných šatách s mašľou alebo mašľu zakomponovať práve do účesu. No mašle vo vlasoch budú skvelou voľbou aj pre iné príležitosti a dokonca aj bežné dni. Ako na to? V obchodoch sa možno napríklad poobzerať po rôznych sponkách do vlasov s mašľou. Alebo sa skôr rozhodnete siahnuť po nejakej šatke či stuhe?

So stužkou sa dajú vytvoriť veľmi pekné účesy. Vyskúšajte napríklad tento jednoduchý drdol, ktorý nájdete na videu nižšie. Budete naň potrebovať saténovú alebo inú stužku a výplň do drdolu. Výsledkom bude veľmi elegantný účes, ktorý si môžete vytvoriť na bežný deň do práce, na rande s partnerom, ale aj na špeciálnejšiu príležitosť. Čo naň vravíte? 

Návod na štýlový drdol s mašľou:

- Anketa

ČO HOVORÍTE NA TENTO ŠTÝLOVÝ DRDOL S MAŠĽOU?

Odpovedalo 16 ľudí  

Páči sa mi to, isto to vyskúšam.
44%
Je to pekný účes, ale podobné účesy nenosím.
50%
Nie je to moja šálka kávy.
6%

Zdroj foto z úvodnej koláže: youtube.com/@daleyzabeauty


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní