VIDEO: Šestonedelie z pohľadu novorodenca (2. časť) – ako na prebaľovanie či kúpanie novorodenca?

VIDEO: Šestonedelie z pohľadu novorodenca (2. časť) – ako na prebaľovanie či kúpanie novorodenca?

Keď si rodičia privezú domov z pôrodnice novorodeniatko, začína sa pre nich obrovské dobrodružstvo – krásne, ale aj náročné. O to náročnejšie, ak ide o prvé bábätko. Ostrieľaní rodičia, ktorí už nejakých potomkov doma majú, obvykle už dobre vedia, ako na to. Avšak, novopečení rodičia sú neraz vystrašení a stále uvažujú nad tým, či robia všetko správne a či by niečo nemali robiť napríklad inak. 

O starostlivosti o novorodenca sa viac porozprávame s dulou Luckou Vančo, ktorá je aj laktačnou poradkyňou a sprievodkyňou žien k pôrodom a po pôrode. S dulou Luciou sme preberali tému šestonedelia už viackrát, a to napríklad z pohľadu ženy aj okolia. Tentokrát sa na šestonedelie pozrieme z pohľadu novorodenca. 

Ako by malo vyzerať prebaľovanie bábätka a aké chyby pri tom nerobiť? Kedy začať bábätko kúpať a ako často? Ako sa starať o intímne partie dievčatiek i chlapčekov? Ako ošetrovať pupočný pahýľ? Aj tieto témy otvoríme vo videu s dulou Luckou Vančo!

Zistite, ako na starostlivosť o novorodenca v šestonedelí:


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní