VIDEO: Jednoduchá masáž tváre pomocou Gua Sha Mushroom

VIDEO: Jednoduchá masáž tváre pomocou Gua Sha Mushroom

Ako často si robíte domácu masáž tváre? Ak vôbec, alebo len zriedkavo, je čas to napraviť. Tvárové masáže majú množstvo skvelých účinkov. Masáž tváre môže v prvom rade uvoľniť napätie v svaloch tváre a zároveň pomôcť zmierniť celkový stres a úzkosť. Taktiež môže zlepšiť prietok krvi a lymfy v oblasti tváre, čo môže prispieť k lepšiemu zdraviu kože a vzhľadu.

Vďaka svojmu pôsobeniu môže masáž tváre pomôcť odstrániť toxíny z pokožky a podporiť regeneráciu buniek, rovnako zlepšiť tón a textúru pokožky tým, že podporuje odlupovanie odumretých buniek a stimuluje tvorbu nových. Dokonca, masáž môže stimulovať produkciu kolagénu, čo môže viesť k pružnejšej a mladšie vyzerajúcej pokožke. A tých účinkov je ešte omnoho viac.

A ako si domácu tvarovú masáž vlastne dopriať? Nuž, postačí nejaký dobrý pleťový olej, prípadne sérum alebo hutnejší krém a pokojne si vystačíte aj s prstami. Avšak, na trhu sú dnes dostupné aj rôzne masážne pomôcky, ako napríklad masážny valček na tvár, resp. face roller a tiež populárne gua sha kamene. Tie možno v súčasnosti nájsť v rôznych tvaroch.

Už si počula o Gua Sha Mushroom? Ide o gua sha kameň v tvare hríbika a my ťa dnes naučíme, ako si s touto pomôckou urobíš skvelú masáž!

Naučte sa s nami masáž tváre pomocou Gua Sha Mushroom:

- Anketa

POZNÁTE GUA SHA MUSHROOM?

Odpovedalo 0 ľudí  

Áno, aj to používam na masáž tváre.
0%
Už som to niekde videla.
0%
Nie, ešte som o tom nepočula.
0%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní