Najkrajší muži sveta – toto je TOP 10 najpríťažlivejších mužských tvárí za rok 2023

Najkrajší muži sveta – toto je TOP 10 najpríťažlivejších mužských tvárí za rok 2023

Nedávno sme vám predstavili TOP 10 najkrajších známych žien za rok 2023 z rebríčka 100 najkrajších ženských tvárí podľa portálu TC Candler, ktorý tento rebríček vydáva každoročne, a to už viac ako tri desiatky rokov. Samozrejme, ani tentokrát nechýba taktiež rebríček 100 najkrajších, najpríťažlivejších či najsympatickejších mužských tvári za predchádzajúci rok 2023.

Rebríček najsexi mužov 2023 podľa spomínaného portálu je známy. Ktorá mediálne známa tvár podľa vás tento rok obsadila prvé miesto a titul najsexi muža 2023? To vám ešte neprezradíme! No zatiaľ môžete skúsiť napríklad pouvažovať o tom, kto je podľa vás tým najkrajším známym mužom, a to spomedzi hercov, spevákov, športovcov a iných verejne pôsobiacich osôb.

Ktorého muža by ste za najpríťažlivejšieho označili vy? Napríklad herec Chris Evans, ktorého prestížny magazín People označil za najsexi muža planéty za rok 202, má rozhodne čosi do seba. Nuž, každej z nás by asi na um ako prvý prišiel niektorý iný známy krásavec. No teraz sa poďme pozrieť na desiatku najkrajších mužov podľa TC Candler. Toto sú najpríťažlivejší muži sveta 2023!

V

Zdroj: instagram.com/thv

10. V

Na desiatom mieste v rebríčku 100 najkrajších mužských tvárí za rok 2023 podľa TC Candler sa umiestnil juhokórejský spevák Kim Tae-hyung, ktorý je profesionálne známy ako V. Je členom chlapčenskej skupiny BTS, no pracuje aj ako sólový hudobný umelec.

V roku 2021 bol dvadsaťosem po sebe idúcich týždňov najpopulárnejšou kórejskou celebritou v Japonsku.

Halil Ibrahim Ceyhan

Zdroj: instagram.com/mustafakirazli

9. Halil Ibrahim Ceyhan

Deviate miesto obsadil Halil Ibrahim Ceyhanherec, turecký model, skladateľ, spevák, a herec. V roku 2007 sa prihlásil do súťaže Najlepší model Turecka, kde vyhral cenu Sľubný mužský model. Následne odštartoval svoju hudobnú kariéru.

V roku 2019 sa začal venovať herectvu a o rok na to získal svoju prvú hlavnú rolu v tureckom seriáli. Preslávil sa rolou Yamana Kirimliho v seriáli Emanet.

Bang Chan

Zdroj: instagram.com/gnabnahc

8. Bang Chan

Ďalším v rebríčku najpríťažlivejších mužských tvári za predchádzajúci rok je Bang Chan, juhokórejsko-austrálsky rapper, spevák, tanečník a producent. Je členom hudobnej skupiny Stray Kids.

Odporúčame: ​TOP tipy na erotické filmy: Ktorým si okoreniť večer vo dvojici?

Zhang Zhe Han

Zdroj: instagram.com/zhangzhehan_super3

7. Zhang Zhe Han

Zhang Zhe Han je čínsky herec, spevák a model a umiestnil sa na siedmom mieste v rebríčku 100 najkrajších mužov za rok 2023 podľa TC Candler. Jeho prvou veľkou rolou bola v roku 2015 postava Wei Ying v čínskej historickej dráme Legenda o Ban Shu.

V roku 2020 získal ocenenie Weibo Award pre rastúceho umelca roka a v roku 2021 získal Weibo Movie Night Award za nasledovanejšieho herca roka.

Austin Palao

Zdroj: instagram.com/austinpalaoc

6. Austin Palao

Šiestu priečku obsadil Austin Palao, televízna osobnosť, spevák a model pôvodom z Peru. Do povedomia verejnosti sa dostal najmä účasťou v rôznych lokálnych reality show a televíznych programov. Posledné roky sa venuje hudbe.

Odporúčame: ​Škoricový olej ti pomôže s mnohými neduhmi. Ako si ho pripravíš doma?

Lucien Laviscount

Zdroj: instagram.com/its_lucien

5. Lucien Laviscount

Na piatom mieste v rebríčku 100 najpríťažlivejších mužov planéty sa umiestnil britský herec Lucien Laviscount. Sympatický Brit bude rozhodne známejší fanúšičkám úspešného Netflix seriálu Emily v Paríži, v ktorom si zahral Alfieho, jedného z priateľov Emily, ktorú stvárnila herečka Lily Collins.

Pre zaujímavosť môžeme spomenúť, že v roku 2011 súťažil v Celebrity Big Brother, známej reality show.

Ni-ki

Zdroj: instagram.com/enhypen.ni_ki

4. Ni-ki

Štvrté miesto obsadil Nishimura Riki, japonský spevák a tanečník, ktorý vystupuje pod menom Ni-ki. Len osemnásťročný Japonec je členom juhokórejskej chlapčenskej skupiny ENHYPEN. V spomenutom rebríčku sa umiestnil už štvrtýkrát.

Pozri aj: ​Netopier v sne - spoznaj význam a výklad snov o netopieroch

Keung To

Zdroj: instagram.com/EmporioArmani

3. Keung To

Keung To je hongkonský spevák a herec a získal pomyselnú bronzovú medailu v rebríčku najkrajších mužov sveta. Je členom hongkonskej chlapčenskej skupiny Mirror.

Preslávil sa najmä po víťazstve v talentovej súťaži a reality šou Good Night Show – King Maker v roku 2018. Ako sólový umelec debutoval v júni 2019 singlom No. 1 Seed.

Henry Cavill

Zdroj: instagram.com/henrycavill

2. Henry Cavill

Krásavca Henryho Cavilla by nejedna žena razom označila za najsexi muža prakticky ktoréhokoľvek roka. Známy britský herec je naozaj veľký fešák a urastený muž a nejednej žene sa pri pohľade na neho rozbúcha srdce. Avšak, v rebríčku najkrajších mužov získal striebornú medailu, teda druhé miesto.

Cavill je známy z mnohých úspešných filmov, rozhodne si ho ale mnohí hneď vybavia napríklad v role Supermana vo filmoch Muž z ocele či Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti. Avšaj, rovnako je známy aj rolou Zaklínača v úspešnom Netflix seriáli The Witcher. 

Timothée Chalamet

Zdroj: instagram.com/tchalamet

1. Aktuálny najsexi muž 2023 – Timothée Chalamet

A titul najkrajší muž 2023 získal americko-francúzsky herec Timothée Chalamet. Sympatický dvadsaťosemročný herec nedávno hviezdil na filmovom plátne vo fantasy muzikálovom filme Wonka, kde si zahral mladého Willyho Wonku, najznámejšieho filmového výrobcu čokolády.

Okrem toho ho môžeme poznať aj z filmu Duna, ktorý sa už čoskoro dočká pokračovania. Premiéra je naplánovaná na marec tohto roka. Objavil sa aj vo filmoch Interstellar, Lady Bird či Don't Look Up.

Zdroj foto z úvodnej koláže: instagram.com/austinpalaoc, instagram.com/henrycavill, instagram.com/its_lucien


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Elena Švachová 16.01.24 22:01

karma
109.00

No neviem, ani pri jednom sa mi nerozbúchalo srdiečko.

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 23.03.24 20:19

karma
-1.00

Sto ľudí sto chutí každý máme iný pohľad na krásu

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní