Perfektný cop 7-krát inak: Expresné účesy, ktoré musíš vyskúšať

Perfektný cop 7-krát inak: Expresné účesy, ktoré musíš vyskúšať

Poznáte jednoduchší účes, než je klasický cop, ktorý si robíme azda každý jeden deň? Keď sú naše vlasy mastné, zviažeme ich gumičkou a tvárime sa, že ide o dokonalo uhladený účes. Keď naše vlasy poletujú kade-tade a nevieme ich nejako skrotiť, tak si vytvoríme konský chvost. Tento účes volíme aj v prípade, keď ideme variť a nechceme, aby naše vlasy popadali do jedla.

Je to univerzálny účes, ktorý sa hodí každej, a to bez ohľadu na dĺžku vlasov. Dlhé vlasy sú síce ideálnejšie na tvorbu akéhokoľvek účesu, no aj s krátkymi dokážete „namútiť veľa vody“ a vytvoriť si zaujímavý účes. Niekedy sú kratšie vlasy možno aj lepšie, pretože častokrát pôsobia objemnejšie a nie sú splihnuté.

Vlasoví stylisti tvrdia, že cop nemôžeme považovať za účes. Ale my si dovolíme oponovať im, pretože aj cop môže byť zaujímavý a hlavne štýlový. Stačí len vedieť, ako na to!

Cop 7-krát inak, no za každým štýlovo

Stačí vlasy zviazať gumičkou a hneď vyzeráme úplne inak. Baby vlasy dokážeme skrotiť lakom na vlasy a vytvoriť si tak uhladený účes, ktorý nepokazí ani silnejší vánok. Pre väčší objem môžeme vlasy natupírovať a zalakovať, aby v požadovanom tvare vydržali, čo najdlhšie. Proste cop je univerzálny a praktický účes, aký existuje.

Vo vidu vyššie však nájdete 7 rôznych inšpirácii, ako obyčajný cop ozvláštniť a vytvoriť si zaujímavejší účes vhodný aj na jarnú alebo letnú svadbu. Prepletané pramene vlasov, s vrkočom alebo bez neho – ktorý účes zaujal predovšetkým vás?

Na tvorbu takéhoto účesu budete potrebovať gumičky a zopár sponiek, ktorými môžete vlasy zopnúť, ale tiež im dodať aj trošku objemu. Správne grify, ako na zaujímavé účesy s copom vám predvedie YouTuberka Abby Smith.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Ľubica Šťastná 08.05.21 06:37

ĽŠ
karma
100.00

Aj cop môže byť naozaj zaujímavý a štýlový.

  • 0
Odpovedať

Zdenka Sabanošová 08.05.21 18:48

ZS
karma
100.00

Pekné účesy

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní