Vlasové doplnky nielen na letné festivaly: 90. roky hlásia COMEBACK!

Vlasové doplnky nielen na letné festivaly: 90. roky hlásia COMEBACK!

Človek by si myslel, že už sa nevrátia, ale mýlili sme sa! Opäť sa dostávajú na výslnie a sú aktuálnym letným hitom, ktorý sa hodí aj na letné festivaly. Podobne ako štipec do vlasov, tak svoj návrat hlásia aj mnohé ďalšie vlasové doplnky, ako sú koráliky, sponky alebo príčesky.

Keďže je obdobie festivalov v plnom prúde, mnohé dámy či dievčatá hľadajú inšpirácie na festivalové outfity, ale aj líčenia či účesy. Samozrejme, v prípade festivalového oblečenia sa nehľadí na aktuálne počasie – cieľom je vyzerať čo najlepšie a najviac festivalovo. Strapce visiace z trička a šortiek, crop topy, hippie šaty, kožené šnúrky, kovové ozdoby, množstvo náramkov – to je len zlomok toho, čo sme ochotné na seba nevliecť, aby sme vyzerali festivalovo.

Pri líčení volíme trblietky, ktoré častokrát skončia aj vo vlasoch, pretože sa od nich krásne odráža slnečné žiarenie či žiara reflektorov. Aké vlasové doplnky si však na tohtoročný festival zaobstarať? Ukážte svetu, že sa výrazných módnych trendov nebojíte a tiež dajte všetkým vedieť, že 90. roky sú späť aj čo sa vlasových doplnkov týka.

Pozri aj: Účes, ktorý musíš vyskúšať: Milujú ho všetky ženy, pretože nezaberie viac ako minútu!

štipce do vlasov

Zdroj: pinterest.com/momoozecom

Čelenky i štipce vás dostanú

Spája sa vám s festivalmi hippie look a s ním kožené šnúrky vo vlasoch? Veru, tento trend je späť a nielen on. Už v minulých rokoch sa o slovo opäť prihlásili čelenky, o čom svedčí aj fakt, že ich nosia aj mnohé známe osobnosti ako je Mária Čírova, Ivana Gáborik, Lucia Mokráňová a ďalšie. Na festival sú ideálne široké látkové čelenky, ktoré môžu byť dozdobené trblietkami, flitrami či kvetinami.

Neprehliadnite ani štipce (väčšie alebo menšie), ktoré vám pomôžu udržať vlasy na uzde počas toho, ako budete tancovať na vašu obľúbenú pieseň od tohto sladkého interpreta, na ktorého ste sa najviac tešili. Späť do módy sa vracajú aj sponky doplnené o rôzne kamienky, perly či trblietky. Čím väčšia divočina, čo sa vlasových doplnkov týka, tým viac trendovejšie budete!

Odporúčame: Video TUTORIAL: Hravý letný účes, v ktorom ti dozaista nebude horúco

vlasové príčesky

Zdroj: pinterest.com/htwfashion

Príčesky a piercingy vo vlasoch

Koľko žien či dievčat s farebnými vlasovými príčeskami ste už stretli na ulici? Od minulého roka dozaista veľa! Farebné vlasové príčesky sú totižto ďalším výstrelkom, ktorý dostal mnohé z nás. Prepletené príčesky v rôznych farbách, k tomu kovové ozdobné vlasové piercingy a o originálny účes máte postarané.

Samozrejme, takýto účes si môžete spraviť samé, no jednoduchšie bude, ak to necháte na šikovné ruky kaderníčok – tie vám vytvoria súmerné vrkoče, ktoré budú vyzerať dokonalo! Poprípade môžete voliť extravagantné drdoly s príčeskami – festivalový look ako vystrihnutý z obrázku.  

Inšpiruj sa: Tento letný účes je hitom Instagramu: Všetky ženy a dievčatá ho zbožňujú

Inšpirácia na festivalové účesy

Máte dlhé, husté vlasy a príčesky vôbec nepotrebujete? Tak v tom prípade sa inšpirujte festivalovými účesmi vyššie. Účes na Arianu Grande s dvomi drdolmi, vrkoč alebo drdol doladený štýlovou širšou čelenkou – ktorý look bude vašim festivalovým? Inšpirujte sa aj ďalšími účesmi nižšie!

Zaujme ťa aj: Modelku preslávili jej sivé vlasy. Priznala ich bez hanby


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní