Rada nosíš zapletaný vrkoč, no nevydrží ti celý deň? Tento trik musíš poznať!

Rada nosíš zapletaný vrkoč, no nevydrží ti celý deň? Tento trik musíš poznať!

Čo sa úpravy dlhších vlasov týka, tak by sme ženy mohli zaradiť do niekoľkých kategórií. Máme tu ženy, ktoré väčšinu času nosia vlasy rozpustené a po gumičke alebo štipci siahajú len príležitostne. A naopak sú ženy, ktoré nosia svoje vlasy zväčša vypnuté, napríklad v klasickom konskom chvoste, pretože im skrátka dlhšie vlasy zavadzajú.

A do tretej skupiny by sme mohli zaradiť ženy, ktoré sa zbožňujú so svojimi vlasmi, takpovediac, hrať a neváhajú si vytvárať rôznorodé vypnuté aj sčasti rozpustené účesy. Patríte do tejto skupiny aj vy? A čo hovoríte na zapletané vrkoče?

Mnohé ženy tento typ účesu považujú predovšetkým za účes pre malé dievčatká, prípadne pre dospievajúce slečny. No zapletený vrkoč rozhodne nie je tabu ani pre dospelú ženu. Vkusne vytvorený vrkoč môže pôsobiť veľmi žensky a elegantne a pokojne sa hodí aj do práce. Ak sa vám takýto typ účesu páči, máme dnes pre vás skvelý tip!

Ako na zapletaný vrkoč, ktorý vydrží celý deň?

Páči sa vám klasický zapletaný vrkoč, no máte pocit, že vám nikdy dlho nevydrží a počas dňa sa začne uvoľňovať a rozpadávať? Zabudnite na obyčajné prepletanie vlasov rozdelených do troch prameňov a skúste ísť na to trošku inak. V nasledujúcom videu vám Francúzska Poppy ukáže, ako si vytvoriť pevne držiaci vrkoč. 

I v tomto prípade sa začína rozdelením vlasov do troch sekcií – dvoch tenších po bokoch a jednej hrubšej v prostriedku. Na to, ako si jednoducho v pár krokoch vytvoriť pevný vrkoč, ktorý vydrží celý deň a zároveň pôsobí veľmi elegantne, sa môžete pozrieť vo videu.

A milovníčky úplne vypnutých vlasov isto ocenia aj tip na konci videa. Poppy vám ukáže, ako si takto zapletený vrkoč vypnúť do krásne ženského drdola, vhodného aj na spoločenskú udalosť. Páčia sa vám takto upravené vlasy? Ak si vlasy rady zapletáte, nižšie nájdete aj ďalšie videá so skvelými inšpiráciami. 

Ďalšie inšpirácie na zapletané účesy:

- Anketa

ZAPLETÁŠ SI NIEKEDY VLASY?

Odpovedalo 33 ľudí  

Áno, vrkoče a zapletané účesy nosím rada.
6%
Občas si vrkoč zapletiem.
12%
V mladosti som si rada vrkoče plietla, teraz už nie.
30%
Vlasy si vôbec nezapletám, nosím skôr rozpustené.
42%
Vrkoč si zapletám len na noc.
9%

Zdroj foto z úvodnej koláže: instagram.com/poppy_hairstyles


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní