Celebrity a nevera: Čo si o nej myslia a ako ju ustáli vo vzťahoch

Celebrity a nevera: Čo si o nej myslia a ako ju ustáli vo vzťahoch
  • 20.10.2022
  • Veronika Nemčeková

Celebrity a nevera, téma, ktorá pomerne často zapĺňa stránky bulvárnych plátkov. Podvádzanie vo vzťahoch predstavuje náročnú situáciu, ktorou si prešli mnohé páry, známe osobnosti nevynímajúc.

Portál Stars Insider zozbieral názory celebrít na neveru. Prečítajte si, čo si o nej myslia. Mnohé tvrdia, že ich táto skúsenosť posilnila a dokonca utužila ich partnerstvá.

Meg Ryan

Americkej herečke Meg Ryan, známej z filmov ako Bezsenné noci v Seattli, Mesto anjelov, Láska cez internet alebo Kate a Leopold, sa v roku 2000 rozpadol vzťah s hercom Dennisom Quaidom. Zlé jazyky hovorili, že za odcudzenie dvojice mohol románik Ryan s kolegom Russellom Croweom.

Je ťažké s určitosťou povedať, kedy sa začína nevera a prečo vzniká. Kde je skutočná pravda, vedia len exmanželia. Neskôr sa však ukázalo, že nevery sa počas manželstva dopúšťal aj Quaid. „Čas, kedy zo mňa robili nevernicu, bol naozaj zaujímavý. Akokoľvek to bolo bolestivé, zároveň to bolo aj neuveriteľne oslobodzujúce. Nemusela som sa starať o to, čo si myslia iní ľudia,“ uviedla pre InStyle.

Meg Ryan

Zdroj: instagram.com/megryan

Usher

Americký R&B spevák Usher má za sebou dva rozvody. O odlúčení s prvou manželkou, módnou stylistkou Tamekou Foster, sa rozhovoril v šou Oprah Winfrey. Vo vzťahu sa údajne cítil stratený a chcel z neho vycúvať.

„Bol som verný v srdci, ale nie celkom verný. Dokonca aj rozhovor s inou ženou o období života, záležitostiach vášho vzťahu alebo emóciách je podľa mňa nevera,“ povedal interpret, pričom narážal na to, že podvádzanie nemusí byť iba o fyzickom kontakte, počíta sa aj emocionálna nevera.

Prečítajte si: Veľká rodina na dosah?! Má 25 rokov, 22 detí, no tým to nekončí - chce ich mať až 105!

Usher

Zdroj: instagram.com/usher

Jennifer Lopez

Americká spevácka diva Jennifer Lopez je v súčasnosti šťastná po boku herca Bena Afflecka. Prešla si však rôznymi vzťahmi a svoje si myslí aj o nevere. „Myslím, že ide o to uvedomiť si, že to nie je o vás. Keď vás niekto podvádza, je to o ňom… o jeho nedostatkoch. Vyvoláva to pocit, že ide o vaše nedostatky, ale pravdou je, že v skutočnosti ide iba o ego a to, čo v sebe potrebuje naplniť,“ citoval herečku Stars Insider.

Odporúčame: Ako zistiť, či vás muž miluje? Všímajte si tieto znaky!

Jennifer Lopez

Zdroj: instagram.com/jlo

Beyoncé

S neverou vo vzťahu sa stretla aj americká speváčka Beyoncé. Tú podviedol rapper Jay-Z, ktorý sa svojej milovanej za všetko viackrát verejne ospravedlnil. Dvojica zdá sa krízu prekonala, a to aj vďaka terapii.

„Každá cesta má mnoho odtieňov. Nič nie je čierne alebo biele. Prešla som peklom a späť, a som vďačná za každú jazvu,“ vyjadrila sa s eseji pre Vogue. Vyznala sa tiež, že v ťažkých časoch sa cítila zanedbaná, stratená a zraniteľná, no časom sa naučila smiať sa, plakať a rásť.

Beyoncé

Zdroj: instagram.com/beyonce

Taylor Swift

Americká speváčka Taylor Swift sa k nevere stavia pomerne rázne. „Nedokážem pochopiť, ak niekto chce posunúť vzťah o krok späť alebo potrebuje priestor či podvádza. Je to o vedomí, vec zdravého rozumu,“ citoval hudobníčku Stars Insider.

Pozri aj: Aká je najatraktívnejšia mužská vlastnosť? Odpoveď vedcov prekvapí

Taylor Swift

Zdroj: instagram.com/taylorswift

Khloé Kardashian

Khloé Kardashian, ktorá sa do povedomia verejnosti dostala predovšetkým vďaka televíznej šou Kardashianky a ich rodina, čelila nevere zo strany basketbalového hráča Tristana Thompsona, ktorý ju podviedol s kamarátkou jej nevlastnej sestry.

„Nemyslím si, že tieto veci sú vždy na smiech. No musíte sa smiať a stále ísť životom ďalej a vedieť, že všetko bude v poriadku bez ohľadu na to, čo sa stane. Museli sa mi prihodiť isté veci, aby som sa stala lepším človekom. Keď sa na tom nemôžeme smiať, čo iné mám do pekla robiť? Stočiť sa do klbka a plakať?“ vyznala sa v šou moderátora Ryana Seacresta.

Khloé Kardashian

Zdroj: instagram.com/khloekardashian

Zdroj foto: úvodná koláž - instagram.com/khloekardashian, instagram.com/beyonce, instagram.com/jlo

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní