Jennifer Pamplona zaplatila 500 000 Eur, aby vyzerala ako Kim Kardashian: Šťastná ale nie je!

Jennifer Pamplona zaplatila 500 000 Eur, aby vyzerala ako Kim Kardashian: Šťastná ale nie je!
  • 30.07.2022
  • Lenka Biba Slovak

Hon za krásou niekedy vedie ženy až do šialenstva. Prirodzená krása je ale veľmi vzácna! A to aj napriek drobným chybičkám krásy, ktoré z nás robia jedinečné osobnosti. Plastické operácie v dnešnej dobe ale už nie sú ničím výnimočným.

Ľudia s telesnou dysmorfiou sa snažia za každú cenu zakrývať svoje „nedostatky“. Dokonca sa vyhýbajú aj spoločným fotografiám, veľmi často sa kontrolujú v zrkadle, pričom výnimkou nie je ani podstúpenie plastických operácií, ako aj rôznych skrášľujúcich procedúr. Liečba poruchy je v mnohých smeroch individuálna. Niektorým pacientom pomôže terapia, iným liečba alebo sedenia v podporných skupinách.

Jennifer Pamplona ako Kim Kardashian

Jennifer Pamplona je brazílska modelka, ktorá predvádzala napríklad aj pre módny dom Versace. Viac populárnou sa však stala až vtedy, keď si zaumienila stať sa svojim idolom - Kim Kardashian. V honbe za svojim cieľom sa stala posadnutou aj plastickými operáciami.

Dnes 29-ročná modelka sa už celých 12 rokov svojim výzorom snažila priblížiť k slávnej Kim Kardashian. Dala si vyoperovať rebrá, zväčšiť pery, prsia aj zadok, má výplne v lícach a má za sebou aj niekoľko liposukcií

Jennifer Pamplona absolvovala viac ako 40 kozmetických procedúr v priebehu 12 rokov preto, aby vyzerala ako superhviezda. Minula na to už viac ako 500 000 Eur, ale aj napriek tomu po rokoch ale zistila, že po svojej kompletnej premene nie je vôbec šťastná. Stálo to naozaj za to?

Odporúčame: Celebrity, ktoré nemohli otehotnieť, no napokon sa stali matkami

botox

Zdroj: instagram.com/jenniferpamplona

Závislosť na plastických operáciách

Dvadsaťdeväťročná modelka Jennifer Pamplona sa prvýkrát dostala pod nôž v roku 2010, keď mala ešte len 17 rokov. Po prvej plastickej operácii prichádzali hneď ďalšie, no až s odstupom času zistila, že je na týchto procedúrach závislá.

Jej premena na dvojníčku z klanu Kardashianovcov - Kim Kardashian - jej priniesla medzinárodnú pozornosť a na svojom Instagrame získala viac ako milión sledovateľov. Sláva a ani vysoké čísla jej však paradoxne nepriniesli vytúžené a hľadané šťastie.

„Pracovala som, študovala som a bola som podnikateľkou. Urobila som všetky tieto veci a dosiahla som všetky tieto úspechy, ale ľudia ma uznávali len preto, že som vyzerala ako Kardashianka,“ priznala Jennifer Pamplona pre New York Post.

Odporúčame aj: Známe šoubiznisové klany: Poznáš ich všetky?

plastika tváre

Zdroj: instagram.com/jenniferpamplona

Jennifer Pamplona chce byť SAMA SEBOU

„Zistila som, že som na operáciách závislá a nebola som vôbec šťastná. Dávala som si výplne do tváre, ako keby som ich kupovala v supermarkete,“ povedala modelka, ktorá podľa svojich vlastných slov dávno stratila kontrolu nad svojím životom. Na to, aby bola opäť šťastná, sa musela podľa jej slov vrátiť k svojmu skutočnému vzhľadu.

V Istanbule našla Jennifer Pamplona plastického chirurga, ktorý jej prisľúbil návrat k jej pôvodnému ja. Na ďalšie plastické operácie minula 120 000 Eur, ale tentokrát to bolo podľa nej naposledy. „Išla som na operačnú sálu ako jedna osoba a vyšla som ako niekto úplne iný.“

Jennifer Pamplona si v rodnej Brazílii otvára nadáciu s cieľom liečiť ľudí, ktorí trpia telesnou dysmorfiou. „Najlepší pocit je vedieť, že už nebojujem sama so sebou.“

Neprehliadnite: Živá Barbie: Ľudia si o mne kvôli vzhľadu myslia, že som hlúpa

plastické operácie

Zdroj: instagram.com/jenniferpamplona

Honba za dokonalosťou

Túžba po dokonalosti a dokonalom vzhľade niekedy vedie až k poruche duševného zdravia človeka, pri ktorej človek trávi až príliš veľa času starostlivosťou o svoje nedostatky, ktoré sú ale pre ostatných často neviditeľné. Nejde o márnivosť, ale o psychickú domnienku, ktorá do značnej miery negatívne ovplyvňuje každodenný život človeka.

„Ľudia ma nazývali Kardashiankou a začalo to byť otravné.“

Zaujme vás: Jamky na tvári: Patríte aj vy ku skupine výnimočných ľudí?

plastika nosa

Zdroj: instagram.com/jenniferpamplona

Zdroj foto: úvodná foto - instagram.com/jenniferpamplona


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní