Živá Barbie: Ľudia si o mne kvôli vzhľadu myslia, že som hlúpa

Živá Barbie: Ľudia si o mne kvôli vzhľadu myslia, že som hlúpa
  • 24.07.2022
  • Zuzana Andrášová

Alice Connors, 25-ročná mladá žena, sa príležitostne živý ako modelka bikín. Keďže o svoj výzor sa značne stará a pôsobí ako svetoznáma bábika Barbie, niektorí ľudia si o nej vytvárajú mylné predstavy len na základe vzhľadu.

Mnohí si o nej myslia, že je hlúpa napriek tomu, že hovorí viacerými cudzími jazykmi a vzdeláva sa v oblasti psychológie a práva.

Pozri aj: Goodbye staré silikónové implantáty? Na obzore je nová éra úpravy pŕs

živá Barbie

Zdroj: instagram.com/aliceconnorsofficial

Modeling je pre ňu Nr. 1? Určite nie

Alice je modelkou pánskeho časopisu a na jej instagramových fotografiách je to aj vidieť. Ak si však myslíte, že modeling je pre ňu prvoradý, nie je to tak. Číslo jeden je pre ňu štúdium.

„Študujem, aby som lepšie porozumela ľuďom,“ vysvetlila pre portál Daily Star. „Vzdelanie je naozaj dôležité, stávate sa informovanejší a môžete urobiť lepšie rozhodnutia,“ dodala.

Štúdium rôznych oblastí jej zároveň umožňuje komunikovať s ľuďmi na rôzne témy. Aj keď je modelkou a chodí na rôzne prehliadky, nikdy by podľa vlastných slov nedokázala prestať študovať. Modelingu sa totiž venuje z dôvodu, aby sa zviditeľnila.

Odporúčame: Čo si obliecť na pracovný pohovor? Neuveríš, ale aj výzor ti môže pomôcť uspieť!

plastická operácia

Zdroj: instagram.com/aliceconnorsofficial

Mnohých ľudí prekvapuje

Mnohí ľudia ju na základe vzhľadu považujú za tzv. Barbie. Alice sa totiž o svoj vzhľad značne stará. Podstúpila aj plastické operácie na zväčšenie pŕs a pier. Avšak, keď sa o nej dozvedia, že hovorí viacerými jazykmi a neustále sa vzdeláva, sú prekvapení.

V oblasti modelingu je jej aktuálnym cieľom dostať sa na titulku časopisu Maxima. Tým, že o tom informuje sa zároveň snaží získať podporu pre nadáciu Jordan Porco Foundation, ktorá podporuje duševné zdravie a snaží sa prechádzať samovraždám.

Neprehliadni: MERMAIDING: Umelecký šport nielen pre dievčatká, ale aj ich mamy

silikónové implantáty

Zdroj: instagram.com/aliceconnorsofficial

Na otázku, prečo pomáha nadácii, Alice odpovedala: „Keďže som kvalifikovaná psychologička, viem, že bez ohľadu na to, akú prácu robíte, koľko peňazí máte alebo aká ste slávna, každý môže trpieť duševnými poruchami."

"To je dôvod, prečo som študovala za psychologičku a urobil som si všetky rôzne kvalifikácie - milujem, keď sa ľudia cítia šťastní," vysvetlila na záver.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní