VIDEO: Ako odstrániť dvojitú bradu? Nauč sa rýchlu masáž v 3 krokoch

VIDEO: Ako odstrániť dvojitú bradu? Nauč sa rýchlu masáž v 3 krokoch

Mnohé z nás trápi dvojitá brada. V podstate nejde o vážny zdravotný problém, ale len o kozmetický, no predsa vadí nám samotným. Dvojitá brada sa tvorí prevažne atrofiou povrchového svalu krku – platysmy. Sval sa scvrkáva, pokožka nemá na čom držať a ovísa. Výsledkom nie je iba dvojitá brada, ale aj uvoľnená pleť na spodných líčkach.

Niekedy v boji proti dvojitej brade pomôže aj zhodenie pár prebytočných kíl, avšak, nie vždy dvojitá brada priamo súvisí s vyššou váhou. Potom tu máme aj rôzne invazívne metódy na odstránenie dvojitej brady, vrátane laserovej liposukcie. Takéto kroky je však potrebné si dobre premyslieť. 

Čo tak skúsiť najskôr napríklad pravidelné masáže, ktoré môžu mať veľmi priaznivý vplyv aj na oblasť krku a dekoltu? V nasledujúcom videu vám ukáže tri jednoduché masážne ťahy, ktoré môžu priniesť priaznivé výsledky aj pri problémoch s dvojitou bradou. 

Pozri aj: ​VIDEO: Jednoduchá masáž tváre 3D rollerom na uvoľnenie stuhnutých svalov

Ako často masírovať?

Masáž na dvojitú bradu si robte pokojne denne, kým nedosiahnete výsledky. Potom už stačí preventívne, a to pokojne 3-krát do týždňa.

Nezabúdajte, že každá z nás je originál. To znamená, že výsledky sa dostavia niekomu rýchlejšie, niekomu pomalšie. Dôležité však je naučiť sa vnímať svoju pleť a vedieť, čo jej prospieva. Cieľom je predovšetkým zdravá, žiarivá pleť a rovnomerné črty tváre bez ovísania pleti, a to aj v pokročilom veku.

- Anketa

TRÁPI AJ VÁS DVOJITÁ BRADA?

Odpovedali 3 ľudia  

Áno, asi vyskúšam pravidelné masáže.
100%
Dvojitú bradu trošku mám, ale zvlášť mi to nevadí.
0%
Nie, našťastie tento problém nepoznám.
0%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní