TOP cviky na spodné brucho podľa Chloe Ting: Len 8-minút pre ploché brucho

TOP cviky na spodné brucho podľa Chloe Ting: Len 8-minút pre ploché brucho

Je veľmi jednoduché prepapať sa k väčšiemu bruchu, ale zbaviť sa toho všetkého tuku usadeného v tejto oblasti je už zložitejšie, než by sme si mysleli. Môžete aj cvičiť každý jeden deň a robiť čokoľvek, aby ste dosiahli ten povestný „six pack,“ no ten sa akosi nie a nie objaviť. Jednoducho sa častokrát stáva, že bez ohľadu na to, koľko tréningu máte za sebou, vaše svaly sú stále rovnaké. Teda jedna tá veľká pneumatika v okolí pása je stále rovnaká a nechce vyfučať.  Ako však uvádzajú odborníci a tréneri, keď chcete schudnúť, musíte precvičovať celé telo a nie len jednu problémovú oblasť na vašom tele, no zároveň musíte obmeniť aj svoju stravu. Teda, vynaložené kalórie musíte vyvážiť s prijatými kalóriami a vyváženou stravou.

Pri pravidelnom cvičení sa zvyčajne ako prvé začnú objavovať horné brušne svaly. Tie dokážete získať pomerne jednoducho, čo sa o tých spodných už hovoriť nedá. Spodné brušné svaly sa formujú najťažšie, no správnymi cvikmi ich dokážete objaviť aj u seba. Cviky ako sú ľah-sedy síce sú určené na formovanie brušných svalov, ale skôr tých horných. Ak túžite po kompletnom balení šiestich buchiet, mali by ste sa zamerať na formovanie všetkých svalov. Správne cviky nájdete aj vo videu nižšie. Najznámejšia „fitnesáčka“ Chloe Ting vám ukáže, ako si jednoduchými cvikmi vyformovať aj spodné brušné svaly.

Odporúčame: Cvičenie pre úplných začiatočníkov: Nepotrebuješ žiadne náčinie, len chuť cvičiť!

Potrebujete len 8-minút na to, aby ste objavili svoje buchty

Ako môžete vidieť aj vo videu vyššie, Chloe celé cvičenie zamerala do rôznych setov, respektíve do tandemov. To znamená, že sa robia viaceré cviky naraz bez odpočinku alebo s minimálnym odpočinkom. Takto sa zvyšuje celá náročnosť cvikov, no v konečnom dôsledku takéto tréningy prispievajú k dosiahnutiu lepších výsledkov v kratšom čase.

Niektoré cviky sú možno náročnejšie, no fitnesáčka Chloe k mnohým poskytuje aj alternatívu, takže si môžete vybrať cvik, ktorý dokážete spraviť v rámci svojich možností. Pridajte sa teda k nám vo formovaní tehličiek na bruchu – do leta to určite stíhate.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Soňa Kollárová 05.02.21 19:13

SK
karma
113.00

Super tipy. :)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní