Módne influencerky 50+: Presvedčia o tom, že štýl nemá dátum spotreby a nikdy nie je neskoro začať!

Módne influencerky 50+: Presvedčia o tom, že štýl nemá dátum spotreby a nikdy nie je neskoro začať!
  • 29.07.2022
  • Michaela Kožáková

Online módni blogeri, influenceri sociálnych médií a nové „Insta-grans“ sú momentálne hlavnými  inšpiráciami vo svete módy. Určite i vy zopár z nich sledujete a častokrát netrpezlivo čakáte, kedy sa objaví ich nový príspevok. Obdivujeme ich krásu, cit pre módu a mnohé z nás sa snažíme napodobnovať ich štýl. Všetky predsa chceme vyzerať mlado, sviežo a k svetu.

Starnutie však môže byť pre mnohé ženy strašidelným životným procesom, najmä ak vezmeme do úvahy, ako rýchlo sa rozvíja módny priemysel. Ten výrazne priťahuje mládež, odieva modelky s tvárou bez vrások a často ignoruje svojich starších zákazníkov.

Honba za štýlom však nekončí, ani keď prekročíte 40-tku, 50 -tku a dokonca ani 60-tku či 70-tku. Vyspelí módni influenceri majú tendenciu dokonale poznať svoj štýl zvnútra i zvonku. Nemajú niečo na sebe len preto, že je to práve in. Nosia to preto, lebo im to pristane a definuje to ich vlastný štýl a šatník.

Módne ikony v rokoch

Za posledných pár rokov rastie demografická skupina starších žien, ktoré zdieľajú svoje oblečenie a tipy, ako a kde nakupovať, na vkusne upravených účtoch, ako napríklad na Instagrame, ohromným tempom. Ich jedinečný zmysel pre módu je pre nás zdrojom inšpirácie na každý deň a dokazuje, že s vekom prichádza sebadôvera a vycibrený štýl. Móla, titulky módnych časopisov a kampane svetoznámych značiek sú plné žien, ktoré by podľa niektorých kritikov mali sedieť doma a vypekať koláče svojim vnúčatám.

Tieto elegantné dámy v rokoch veria, že móda by mala byť oslavou toho, kto ste a vďaka čomu sa cítite dobre – bez ohľadu na váš vek. Ich sofistikovanosť, vášeň, vyberaný vkus a pozitívna energia sú dôkazom toho, že nemusíte mať dvadsať rokov na to, aby ste si vytvorili svoj vlastný módny blog a inšpirovali ženy po celom svete. Presvedčte sa sami. A dajte tento článok prečítať i vašej starej mame.

Neprehliadni: Cindy Crawford krásna aj po päťdesiatke. Aké je jej tajomstvo?

Grece Ghanem

Zdroj: INSTAGRAM/greceghanem

Grece Ghanem, 56 rokov

Iris Apfel

Zdroj: INSTAGRAM/iris.apfel

Iris Apfel, v auguste oslávi 100 rokov

Maye Musk

Zdroj: INSTAGRAM/mayemusk

Maye Musk, 74 rokov

JoAni Johnson

Zdroj: INSTAGRAM/joanijohnson6000

JoAni Johnson, 67 rokov

Jan de Villeneuve

Zdroj: INSTAGRAM/jandevilleneuve

Jan de Villeneuve, 73 rokov

Helen Ruth Elam

Zdroj: INSTAGRAM/baddiewinkle

Helen Ruth Elam, 94 rokov

Lyn Slater

Zdroj: INSTAGRAM/https://www.instagram.com/p/CGkRf-IHJbp/

Lyn Slater, 69 rokov

Zdroj foto: Úvodná koláž: zdroj foto- Instagram.com/joanijohnson6000, Instagram.com/greceghanem, Instagram.com/mayemusk

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Janka Komadova 31.07.22 20:06

karma
-1.00

Rada som si prečítala

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní