Najčítanejšie články na KAMzaKRASOU.sk za rok 2022: Toto ťa oslovilo najviac!

Najčítanejšie články na KAMzaKRASOU.sk za rok 2022: Toto ťa oslovilo najviac!

Po polnoci sme si všetci priali len jedno, a to ZDRAVIE. To je podľa nás to najdôležitejšie, čo človek v živote má. Ak je zdraví, môže pracovať a zarobiť si peniaze na svoje živobytie a rovnako tak aj na svoje koníčky, či všetko ostatné, čo by mu v živote spravilo radosť.

Samozrejme, dozaista si mnohí z nás priali, aby sa v živote mali lepšie. Aby ustali všetky situácie vo svete a všade vládol mier a pokoj. Je možno toho oveľa viac, čo by sme si mohli priať, ale máme za čo aj ďakovať.

A rovnako sa aj my chceme poďakovať vám, za to, že nás čítate a že už 10 rokov s nami tvoríte jednu veľkú komunitu. Jedno veľké ĎAKUJEME patrí teda vám, našim fantastickým čitateľom, ale aj klientom, s ktorými dlhodobo spolupracujeme. Už teraz sa tešíme, čo nám tento rok prinesie.

No kým sa vydáme na neznámu cestu týmto rokom 2023 a budeme dúfať, že bude oveľa lepší, poďme si ešte zaspomínať na rok 2022. Trochu sme bilancovali a pozreli sa na články, ktoré vás v minulom roku oslovili najviac.

1. SNÁR

2. KRÁSA

3. ZDRAVIE

4. RECEPTY

5. KVÍZY

6. CESTOVANIE

7. MÓDA

8. TESTY

9. CHUDNUTIE

ĎAKUJEME vám a prajeme do nového roka všetko len to najlepšie!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Pavlína Vaksmundská 02.01.23 21:24

PV
karma
113.00

Ďakujem za krásne čítanie. Máte veľmi zaujímavé články. Mám rada vašu stránku, rada si prečítam o rôznych témach, rada sledujem ako testujete kozmetiku ,rada súťažím vo vašich skvelých súťažiach.. Prajem vám nádherný Nový rok 2023 , hlavne zdravie a aby ste nám verným dlhoročným čitateľkám prinášali aj naďalej zaujímavé články . Nech sa vám darí .

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní