Rozprávkové Vianoce s Mixit: Ďalšie Potešenie Okrem Troch Orieškov

Rozprávkové Vianoce s Mixit: Ďalšie Potešenie Okrem Troch Orieškov

Vianočné obdobie prichádza s očakávaním, tešením a tradíciami. Medzi tie populárne patrí otváranie adventných kalendárov, ktoré naberajú na popularite z roka na rok. Mixit.sk, známy svojou láskou k inováciám, prináša dva výnimočné adventné kalendáre pre rok 2023.

Prvým z nich je tradičný Mixit adventný kalendár, ktorý ponúka v každom okienku chutné prekvapenie. To však nie je všetko. Okrem lahodných raňajkov a desiat si nájdete aj 28 divadelných rekvizít s rozprávkovou tematikou. S nožničkami a špajdľami sa môžete pustiť do tvorby vlastných bábkových predstavení, ktoré oživia vaše Vianočné sviatky. Okrem klasických postáv sa môžu deti tešiť aj na originálne postavičky, ako je snehuliak či veverička, ktoré dodajú príbehom nový rozmer.

Pozri aj: Je čas na zmenu účesu? Prečo nie, pozri na vlasové premeny Diany Hágerovej!

Mixit adventný kalendár

Zdroj: Mixit

Druhou možnosťou je Mixit bezlepkový a vegánsky adventný kalendár, ktorý je nielen prekvapením pre chuťové poháriky, ale aj pre tých s špecifickými stravovacími nárokmi. Otváranie okienok tohto kalendára odhaľuje bohatstvo lyofilizovaného ovocia, müsli tyčiniek, čokolády a ďalších lahôdok, ktoré sú bezlepkové a plne vegánske. Mixit vám tak prináša chuťové potešenie, pri ktorom nemusíte kompromisovať so svojimi stravovacími preferenciami.

Mixit bezlepkový a vegánsky adventný kalendár

Zdroj: Mixit

Oba kalendáre vás budú sprevádzať 24 dní a zaručia vám jedinečné zážitky počas predvianočného obdobia. Detská radosť z každého otváraného okienka bude spestrená očakávaním predstavení na vlastnoručne vytvorenej divadelnej scéne. Mixit tak prináša vianočnú zábavu a kreativitu priamo k vám domov.

Odporúčame: Pitný režim počas jesene: Tieto nápoje ťa zahrejú v sychravých dňoch!

Mixit adventný kalendár pre celú rodinu

Zdroj: Mixit

Obe varianty adventných kalendárov sú dostupné na oficiálnej stránke Mixit. Vyberte si tú správnu voľbu pre vaše Vianočné sviatky a doprajte si chuťové potešenie spojené s tvorivými aktivitami. Vianočná magia je tu, vďaka Mixitu!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní