Tradičná kvalita za slovenské ceny pod vaším vianočným stromčekom.

Tradičná kvalita za slovenské ceny pod vaším vianočným stromčekom.

Kým nie sú pod stromčekom nové ponožky, Vianoce akoby ani neboli. Aj u vás to tak je? Dnes by sme vám radi odporučili prelúskať sa ponukou tradičného slovenského výrobcu ponožkového a pančuchového tovaru - Tatrasvit.

Ten už desaťročia obohacuje náš trh kvalitným tovarom, ktorý milujú celé generácie. Pozrite si, akú vianočnú nádielku si pripravil tento rok.

Nás v prvom rade veľmi milo prekvapil výber materiálov, ktoré sa v Tatrasvite na výrobu ponožiek používajú.

Pozri aj:  Šaty na zahryznutie - pozor, budú sa ti zbierať slinky!

Úplety s rôznym pomerom obsahu bavlny, vlny, bambusu, ba dokonca i striebra, sú pre zdravotnú nezávadnosť ponožiek skvelou voľbou. Starký alebo vaša mamička budú mať z pekného, ale najmä praktického darčeka, ktorý ste vybrali nielen očami, ale hlavne srdcom, určite veľkú radosť.

Preto by sme sa dnes okrem klasických i menej bežných ponožiek pre dámy a pánov, radi pristavili pri výbere zdravotných ponožiek. Nezriedka sa stane, že nás bežne dostupné kúsky otlačia a ich osudom sa stane večný oddych hlboko na spodku zásuvky.

kvalitné slovenské ponožky

Zdroj: Tatrasvit.sk

Zdravotné ponožky si na www.tatrasvit.sk môžete pozrieť priamo z pohľadu problému, ktorým trpíte vy alebo niekto z vašich blízkych. Nájdete tu na výber veľa rôznych konštrukcií ponožiek pre opúchajúce nohy, nadmerne sa potiace nohy, výrobky pre diabetikov alebo tiež pre ľudí, ktorých trápia kŕčové žily. Správny výber v tomto prípade prinesie naozajstné pohodlie a radosť zo spoločných chvíľ sa tak určite znásobí.

Celkom z iného súdka sú, samozrejme, najmä darčeky venované z lásky - dizajnové ponožky.

Nerobí Vám nosenie jednofarebných ponožiek dobre alebo chcete vyniknúť v pohodovej atmosfére Vianoc? Ak si radi oživíte svoj každodenný outfit vzormi od najvtipnejších po najpestrejšie, tu si určite vyberiete! Zahrejú i zimné motívy priamo zo Štrbského plesa alebo Deduška večerníčka.

V Tatrasvite nezabudli ani na ľudí, ktorí musia nosiť obleky. To, že je niekto elegán, ešte neznamená, že nemôže byť výnimočný.

V každej rodine je minimálne jeden športovec a pre tých vianoční škriatkovia vyrobili nekonečnú radu hrejivých, športových kúskov. Klasické, členkové, korčuliarske, lyžiarske a tiež špeciálne s funkciou tlmenia nárazov.

Sekcia športové ponožky pre pánov i pre dámy je naozaj široká. Farebnosť, vzory, konštrukcie a tiež použité materiály - to všetko ulahodí Vašim požiadavkám.

Apropó, deti!

Sú pokladmi, o ktoré dbáme zo všetkých najviac. Sú to práve ich rozžiarené očká, ktoré robia Vianoce Vianocami. Ako na obláčiku sa budú cítiť všetky vaše ratolesti od bábätiek až po školákov, pre ktorých sú v ponuke výrobky z mäkkej BIO bavlny, česanej balvny a vlny.

V Tatrasvite mysleli aj na nezbedníkov, ktorí nezvládajú nosiť detské pančuchy. Navštívte kategóriu legíny a vyberte si z rôznych farieb. Možno práve legíny chýbajú do celkového Vianočného outfitu pre malú slečnu alebo ako náhrada termoprádla pre malého lyžiara.

Či už sviatky strávite pri kozube na chate alebo na zasneženom svahu, nielen vaše nohy si zaslúžia mäkkú starostlivosť.

Tatrasvit už tradične prichádza so skvelou ponukou bavlneného spodného prádla, ktoré sa dá rovnako dobre použiť pod sviatočnú košeľu ako aj lyžiarsky výstroj.

Pozri aj:  Ako správne obliecť dieťa: Nielen na jeseň a na zimu

Detské pančuhy na traky

Zdroj: Tatrasvit.sk

TIP: Pre pánov sú bavlnené tričká k dispozícii i vo väčších veľkostiach a to až do veľkosti 3XL.

Či už hľadáte ponožkový alebo pančuchový tovar, za širokú ponuku na www.tatrasvit.sk by sa určite nehanbil žiaden Ježiško.

Prajeme Vám príjemne strávené chvíle v kruhu vašich blízkych počas vianočných sviatkov. Či už ich budete tráviť doma, na svahu alebo v babičkinej kuchyni, veríme, že všetky vybrané darčeky urobia radosť celej Vašej rodine.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní