Šaty na zahryznutie - pozor, budú sa ti zbierať slinky!

Šaty na zahryznutie - pozor, budú sa ti zbierať slinky!
  • 10.11.2023
  • Michaela Kožáková

Nestáva sa veľmi často, že móda a jedlo sa miešajú - a to najmä na prehliadkových mólach. Niektorí módni dizajnéri však prekračujú hranice fantázie a kreativity a vytvárajú skutočne originálne a jedinečné modely šiat.

V dnešnej modernej dobe influencerov, fast fashion a udržateľnosti šaty prichádzajú vo všetkých tvaroch, štýloch a materiáloch. Natrafiť môžeme na elegantné svadobné šaty, ktoré sú navrhnuté tak, aby ohromili aj tých najväčších flegmatikov v oblasti módy. Potom sú tu ležérne šaty na neformálne stretnutie s rodinou a priateľmi alebo rafinované večerné šaty, ktoré odhaľujú viac, ako by mali.

Vedeli ste však, že šaty dokážu byť nielen sofistikované, štýlové, neprehliadnuteľné, pohodlné, ale aj chutné? Pozrite sa s nami, ako jedlo inšpirovalo módny priemysel. Upozorňujeme, tieto svojské šaty vo vás vyvolajú obrovskú chuť na sladké!

Neprehliadni: Jablkový koláč so slaným karamelom podľa Adriany Polákovej – túto maškrtu musíš vyskúšať!

Šaty na zjedenie

„Bez práce nie sú koláče," toto príslovie pri týchto svojských šatách vyrobených z jedla platí dvojnásobne. Príprava, zdobenie pochúťok, vytváranie a zostavovanie každého odevu trvalo dizajnérom a asistentom hodiny. Navyše nielen módnym návrhárom, ale tiež modelkám sa pri obliekaní a stajlovaní museli poriadne zbiehať slinky.

Na mäsových šatách, ktoré si obliekla Lady Gaga na odovzdávaní cien MTV, by sme si asi ťažko pochutnali, keďže boli vyrobené zo surového hovädzieho mäsa. Po róbach zo sladkých palaciniek, vláčnych donutov, voňavých cookies, bielej a mliečnej čokolády by sa asi len tak zaprášilo. No veď uznajte sami, kto z vás by sa ihneď nezahryzol do týchto neodolateľných jedlých šiat?

Chutné šaty na zjedenie

Šaty

Zdroj: INSTAGRAM/designideahub

Šaty

Zdroj: INSTAGRAM/designideahub

Šaty

Zdroj: INSTAGRAM/designideahub

Šaty

Zdroj: INSTAGRAM/designideahub

Šaty

Zdroj: INSTAGRAM/designideahub

Šaty

Zdroj: INSTAGRAM/designideahub

Zdroj foto: úvodná koláž - INSTAGRAM/duo_product


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní