VIDEO: Čo je REBOZO šatka a ako môže ženám pomáhať počas celého ich života?

VIDEO: Čo je REBOZO šatka a ako môže ženám pomáhať počas celého ich života?

Viete, čo sa ukrýva pod pojmom rebozo? Takto nazývajú mexické ženy šatku, ktorá ich sprevádza celých ich životom. Je to v podstate tradičná časť odevu tamojších žien. A práve z Mexika sa táto šatka postupne rozšírila do celého sveta, kde pomohla už obrovskému množstvu žien. Viete si predstaviť, že takáto na pohľad obyčajná šatka dokáže byť užitočná počas menštruácie, v tehotenstve, pri pôrode, v šestonedelí a dokonca aj v menopauze?

Napríklad v čase menštruácie môže byť veľkým pomocníkom na tlmenie nepríjemných menštruačných bolestí. Počas tehotenstva zase môže zabezpečiť dostatočnú oporu rastúcemu brušku a tým aj úľavu žene. Čo všetko by sme o rebozo šatke mali vedieť?

Ako môže byť táto šatka nápomocná, ako ju používať, z čoho sa vyrába a kde ju nájsť? Aj o tom sa bližšie porozprávame s Luckou Vančo, pôrodnou dulou a sprievodkyňou žien k pôrodom a po pôrode. Ak máte nejaké ďalšie otázky k téme, neváhajte nám ich zanechať v komentároch. Želáme príjemné sledovanie!

Zistite, kedy a ako dokáže ženám pomáhať rebozo šatka:

V prípade, že máte o rebozo šatku záujem, môžete Lucku priamo kontaktovať na elektronickej adrese lucia.vanco@gmail.com alebo telefónnom čísle +421903306032. Cena šatiek sa pohybuje okolo 40 až 50 eur.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní