VIDEO: Ako si uviazať REBOZO šatku počas menštruácie (aj na zmiernenie bolesti)

VIDEO: Ako si uviazať REBOZO šatku počas menštruácie (aj na zmiernenie bolesti)

Už ste počuli o takzvanej rebozo šatke? Táto šatka alebo šál má pôvod v Mexiku, skadiaľ sa postupne rozšírila do Južnej Ameriky. Tunajšie ženy používajú rebozo šatku počas celého život, a to od prvej menštruácie, v tehotenstve a šestonedelí, ako aj počas prechodu. V súčasnosti čaro viazania rebozo šatky objavujú aj ženy naprieč celým svetom. 

Viete, čo slovo rebozo znamená? Ide o výraz zo španielčiny a znamená zahaliť sa. Aké výhody prináša viazanie bruška rebozo šatkou v čase menštruácie? Rozhodne zvýši pocit pohodlia a pohody, dokonca môže pomôcť s nepríjemnými menštruačnými bolesťami. Avšak, rebozo môže byť napríklad aj pomocníkom pri boľavých a preťažených krížoch. Chcete to vyskúšať aj vy?

Pripravili sme si pre vás video s pôrodnou dulou Luckou Vančo, v ktorom vám ukážeme, ako sa dá zaviazať bruško rebozo šatkou počas menštruácie alebo iných ťažkostí v krížovej a lonovej oblasti. Ak máte na Lucku akékoľvek otázky, neváhajte a zanechajte ich v komentároch. Želáme príjemné sledovanie a pevne veríme, že pre vás bude video zaujímavé a možno sa niečo nové dozviete. 

Nauč sa s nami viazať rebozo šatku:

V prípade, že máte o rebozo šatku záujem, môžete Lucku priamo kontaktovať na elektronickej adrese lucia.vanco@gmail.com alebo telefónnom čísle +421903306032. Cena šatiek sa pohybuje okolo 40 až 50 eur.

- Anketa

UŽ SI POČULA O REBOZO ŠATKE?

Odpovedalo 11 ľudí  

Áno, používam ju.
0%
Áno, ale ešte som to neskúšala.
27%
Nie, počujem o tom prvýkrát.
73%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní