Štýlová starostlivosť o pery s Disney postavičkami

Štýlová starostlivosť o pery s Disney postavičkami

Vždy je skvelé, keď môžete spojiť príjemné s užitočným. A to dokonca aj v prípade starostlivosti o pery. Doprajte si tento rok v zime trochu zábavy a vydajte sa na rozprávkové dobrodružstvo s limitovanou edíciou balzamov na pery Labello Disney.

Usmievavý Mickey, elegantná Minnie, hravý Donald alebo štýlová Daisy - tento roztomilý dizajn zaručene vykúzli úsmev na tvári deťom i dospelým.

Je jedno, koľko máte rokov, bez balzamu na pery sa v zime zaobíde málokto. Pokožka je na nich veľmi jemná a ľahko sa vysušuje. Pomocnú ruku potom ponúka kvalitné balzamy, ktoré jej dodajú potrebnú hydratáciu a zároveň aj výživu.

Presne tieto požiadavky bezo zvyšku spĺňajú obľúbené balzamy Labello, ktoré tohtoročnú zimu prichádzajú s limitovanou edíciou Labello Disney s obrázkami postavičiek zo známych seriálov Walta Disneyho. Sú vhodné a bezpečné pre deti od 3 rokov.

Labello Original

Zdroj: Nivea

Zaujímavosti o postavičkách Disney

Ich história siaha do 20. rokov minulého storočia. Napríklad ikonický Mickey Mouse uzrel svetlo sveta v roku 1928. Vedeli ste, že predlohou pre túto rozprávkovú postavičku bola Waltovi Disneymu jeho myš, ktorú choval ako domáceho maznáčika?

Vďaka úspechu seriálu s myšiakom Mickeym potom vznikli aj ďalší Mickeyho kamaráti ako napríklad myška Minnie, káčer Donald, alebo kačička Daisy a mnohé ďalšie.

Vyskúšajte: S.O.S záchrana pre slnkom spálené pery: TOTO vám uľaví a pery zároveň ošetrí

Labello Hydro Care

Zdroj: Nivea

Svoju popularitu si tieto legendárne postavičky získali nielen vďaka atraktívnemu výtvarnému spracovaniu a štýlu, ale aj pútavými príbehmi, na ktorých vyrástli celé generácie. Dodnes ich tak milujú deti i dospelí po celom svete.

Ak k nim patríte aj vy, nenechajte si ujsť zimnú limitovanú edíciu balzamov Labello Disney, ktorá zahŕňa štyri varianty – Labello Original, Labello Hydro Care, Labello Soft Rosé a Labello Cherry.

Labello Soft Rosé

Zdroj: Nivea

Balzamy Labello Disney

zimné limitované edície ponúkajú zloženie pre intenzívnu starostlivosť a ochranu citlivej pokožky pier, ktoré chránia pred vysušovaním. Receptúry ponúkajú z 99 % iba prírodné zložky vrátane bambuckého masla. Súčasťou zloženia sú aj esenciálne mastné kyseliny a vitamíny A a E, ktoré prispievajú k výžive pier a udržaniu optimálnej hydratácie ich pokožky.

Labello Cherry

Zdroj: Nivea


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní