Vianočné potešenie: Oriešky v hlavnej úlohe

Vianočné potešenie: Oriešky v hlavnej úlohe

Máte pocit, že tri oriešky nestačia? Pre Popolušku určite nie, no maškrtníci by ich radi mali viac. Našťastie, vianočná kolekcia Mixit v sebe nesie širokú paletu lahodných pochúťok, ktoré sú priam rozprávkové. Okrem chrumkavej zmesi s orieškami, čokoládou a ovocím sa môžete tešiť na ďalšie dobroty plné vianočného korenia a krupkavosti.

Mixit všetky tieto lahôdky zabalil do rozprávkových tubusov, ktoré si krásne ladia, a to nielen zvonku, ale aj zvnútra.

Pozri aj: 7 receptov s prírodnými ingredienciami, ktoré osviežia tvoju pleť

Mix ako z rozprávky

Určite už nepotrebujeme predstavovať vianočný bestseller od Mixitu. Už štrnáste Vianoce nám prináša rozprávku o Vianočnom mixe, kde sa miesto dlhého, širokého a bystrozrakého stretneme s chrumkavým, voňavým a sladkým.

Mixit predpokladá, že tento mix bude opäť vládnuť všetkým mixom v ponuke. Vianočný MIX, 625 g, na mixit.sk za 9,59 €

Vianočný MIX

Zdroj: Mixit

Sladká vôňa Vianoc

Je to akoby rozprávka, keď sa po chladnom dni zabalíte do deky s hrnčekom niečoho teplého. Tento rok si túto pohádku môžete dopriať intenzívnejšie vďaka vianočnému Mixit drinku, ktorý spája tradičné vianočné korenie a karamel.

Navyše s hojnou dávkou bielkovín a vlákniny, aj keď pri tom vianočnom hriechu asi nebudete myslieť na tieto hodnoty, že? Mixit Vianočný Drink, 300 g, na mixit.sk za 9,59 €, postačí na 5 porcií.

Vianočný drink Mixit

Zdroj: Mixit

Pre andielkov i čertíkov

Zdravý mix pre všetkých, či už ste anjelik, Mikuláš alebo čert. Táto zmes je akoby vyšla priamo z rozprávky o 12 mesiačikoch. Mikuláš bude tento rok rozdávať skutočný mix orechov, kokosu, medových banánov, fíg a ďalšieho dobrotačka.

Táto jemne ladia zmes je vegánska, neobsahuje palmový olej, lepok ani umelé farbivá. Mikulášska nádielka, 330 g, nájdete na mixit.sk za 7,49 €.

Mikulášska nádielka Mixit

Zdroj: Mixit

Slávnostné chvíle od rána

"Hrnček, ehm, Mixit, var!" Tak by mohlo znieť volanie k rozprávkovej vianočnej kaši. Namiesto príkazu "Tubus, var!" stačí zaliať vodou alebo mliekom a rozvonia sa škorica, badián, klinček, pomaranč a sušené jablká sa zmenia na šťavnaté, a potešia aj chrumkavé vlašské oriešky. A či už sme spomínali, že tam nájdete aj karamel a čokoládu?

Veríme, že túto rozprávku budete chcieť opakovať často. Mixit Vianočná kaša, 270 g, na mixit.sk za 6,59 €.

Odporúčame aj: Hailey Bieber ukázala svoju skin care rutinu. Čo stojí za jej rozjasnenou pleťou?

Mixit Vianočná kaša

Zdroj: Mixit

A ak nemáte ten vianočný hrnček, ktorý vie uvárať tieto dobroty? V Mixite tvrdia, že to vedia aj misky, no iba ich vlastné. Vyberte si z originálnych misiek a hrnčekov, ktoré môžete spojiť s akýmkoľvek tubusom a výsledkom bude krásny darček, ktorý nemusíte ani balit. Stačí ho iba pred sebou ukrývať, inak to nevydrží do Štedrého dňa!

Vianočnú misku v darčekovej krabici nájdete na mixit.sk za 17,79 €. Alebo sa môžete rozhodnúť pre hrnček Mixit.sk za 13,20 €.

Vianočný hrnček mixit v darčekovom balení

Zdroj: Mixit

Celá vianočná ponuka Mixit by sa snáď ani nezmestila na Ježiškov zoznam a možno by si v nej našiel miesto aj Grinch. Tak ju ukážte aj Grinchovi a uvidíte, či mu vydrží antivianočná nálada. Všetko je tu: https://mix.it/kzk-vianoce.

Vianočná ponuka Mixit

Zdroj: Mixit


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní