Hudbou naplnený Valentín: Originálny nápad na darček pre vašu lásku

Hudbou naplnený Valentín: Originálny nápad na darček pre vašu lásku

Hudba má schopnosť dotknúť sa duše a spojiť nás s našimi najhlbšími pocitmi. Preto sú koncerty krásnymi spomienkami na celý život. Zdieľanie hudobného zážitku s niekým, koho milujete, posilňuje väzbu medzi vami a vytvára spomienky, o ktoré sa budete spolu deliť navždy.

Koncerty svetových hudobných mien často prinášajú exkluzívne okamihy. Od špeciálnych vizuálnych efektov až po interakcie umelca s publikom, toto si budete pamätať po celý život.

Bez ohľadu na to, či váš partner alebo partnerka milujú konkrétneho umelca alebo hudbu všeobecne, lístky na koncert sú vždy skvelým darčekom. Preto ak sa chystáte na Valentína potešiť svojho milovaného človeka špeciálnym darčekom, neváhajte a vyberte lístky na jeden z exkluzívnych koncertov, ktoré sa v najbližších mesiacoch odohrajú priamo v Bratislave. Vystúpenie na Slovensku totiž plánuje charizmatický Sting, legendárny Rod Stewart aj oscarový Jared Leto so svojou skupinou Thirty Seconds to Mars.

Pozri aj: Inšpirácie na valentínske sms, správy či odkazy

Stále zamilovaný STING

Manželstvo speváka Stinga a krásnej Trudi je jedno z tých, ktoré vyžaruje lásku, vzájomnú podporu, rešpekt a spoločné hodnoty. Pár sa zoznámil v roku 1982 počas nakrúcania hudobného videa k jednej z piesní Stinga. Vzali sa o desať rokov neskôr v roku 1992.

Napriek Stingovej kariére a zaneprázdnenému životnému štýlu, sa vždy snažili nájsť si čas na seba navzájom a na svoju veľkú rodinu. Majú spolu štyri deti - dve dcéry a dvoch synov. Ich rodinný život je pre nich veľmi dôležitý. Sú známi svojou snahou o zachovanie rovnováhy medzi kariérou a rodinou. Celkovo je manželstvo Stinga a Trudi príkladom lásky, oddanosti a spoločného úsilia nielen pre dobro vlastnej rodiny.

Sting odohrá svoj koncert v Bratislave 1. júna 2024, na ktorom odznejú okrem energických skladieb aj jeho ikonické rockové balady ako „Shape of My Heart“, „Fields of Gold“, „Every Breathe You Take“ či „Roxanne“.

Rocker a milovník žien Rod Stewart

Stewart je známy svojimi romantickými vzťahmi s mnohými ženami a jeho štyri manželstvá vždy priťahovali pozornosť médií. Stewart sa vo svojej autobiografii otvorene priznáva k tomu, že mal turbulentný a niekedy aj nepredvídateľný milostný život. Dnes je po štvrtýkrát šťastne ženatý s bývalou modelkou Penny Lancaster, s ktorou má dvoch synov.

Rod Stewart je okrem rockovej legendy aj skvelým otcom ôsmych detí, ktoré nadovšetko miluje, podporuje a v tomto období života s nimi trávi veľa času na veľkých rodinných stretnutiach. Rod budúci rok oslávi 80 rokov a po búrlivom milostnom živote je už 17 rokov vzorným manželom jednej ženy. Aj napriek svojmu veku je plný energie a odohráva niekoľko desiatok koncertov ročne.

22. mája 2024 sa po prvýkrát predstaví aj slovenskému publiku a odohrá exkluzívnu show nabitú jeho najväčšími hitmi kariéry. Toto bude určite jeden z tých zážitkov, na ktoré sa nikdy nezabúda. Príďte si naživo vypočuť jedny z najkrajších rockových balád všetkých čias ako „Sailing“, „Have I Told You Lately“, „I Don´t Want To Talk About It“ či „Forever Young“.

Uhrančivý sexsymbol Jared Leto

Jared Leto si svoje súkromie a milostný život drží mimo pohľad verejnosti a médií. V minulosti však randil s niekoľkými známymi kráskami ako Cameron Diaz, Scarlett Johansson či Ashley Olsen. Po týchto verejných vzťahoch prestali na verejnosť prenikať informácie o jeho aktuálnych partnerkách a Jared Leto sa výhradne prezentuje len svojou hereckou a hudobnou kariérou. Každopádne jeho výnimočný a charizmatický vzhľad ho predurčil na jedného zo sexsymbolov svojej doby a pravidelne sa tiež umiestňuje v rebríčku „100 najkrajších ľudí sveta.“

Tak, ako jeho osobnosť, tak aj hudba jeho skupiny „Thirty Seconds to Mars“ pôsobia veľmi sugestívne, charizmaticky a emocionálne. Ich koncerty sú známe špeciálnou atmosférou, kontaktom s publikom a filozofickými odkazmi pre ľudstvo. Čaro osobnosti a hudobného umenia Jareda Leta si môžete vychutnať 10. mája 2024, keď Thirty Seconds to Mars odohrajú svoj koncert na Zimnom štadióne O. Nepelu.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní