TOP 10 najsledovanejších Netflix seriálov v roku 2023: Nenechali ste si tieto seriály ujsť?

TOP 10 najsledovanejších Netflix seriálov v roku 2023: Nenechali ste si tieto seriály ujsť?

Aj na Slovensku už mnoho domácností využíva rôzne streamingové služby, vrátane streamovacej služby Netflix. Táto platforma má na svojom konte množstvo úspešných seriálov, ako je napríklad seriál The Witcher, v preklade Zaklínač, alebo aj seriály Emily v Paríži, Ozark, Stranger Things, Black Mirror, The Umbrella Academy, Squid Game a mnoho ďalších. 

Do ktorého obľúbeného seriálu na Netflixe ste sa počas minulého roka zapozerali najviac vy? Streamovacia služba pravidelne vydáva rôzne seriály aj filmy, ako aj rebríčky ich najsledovanejších titulov. Pozrite sa spolu s nami na najsledovanejšie Netflix seriály 2023. 

V polročnej správne spoločnosti boli odhalené nasledovanejšie seriály na Netflixe za obdobie január až jún 2023, pričom celkovo správa zahrnula až 18 000 titulov, ktoré boli celkovo celosvetovo sledované až 100 miliárd hodín. Ktoré filmy obsadili prvých desať priečok v rebríčku nasledovanejších Netflix seriálov za prvý polrok?

Odporúčame: Zbožňuješ filmy, ktoré kombinujú hudbu a tanec? Máme pre teba 12 tipov na najlepšie tanečné filmy!

1. Najsledovanejším seriálom sa stal The Night Agent

Prvá séria seriálu The Night Agent, v preklade Nočný agent, v minulom roku nazbierala až 812 miliónov hodín sledovanosti, vďaka čomu práve tento seriál obsadil prvú priečku v rebríčku najsledovanejších Netflix seriálov v uplynulom roku. 

Ide o americký akčný thriller, ktorého dej sa točí okolo agenta FBI, ktorý bol nasadený na núdzovú linku v Bielom dome. Jeho život sa obráti hore nohami v momente, ako počas telefonátu odhalí sprisahanie v sídle prezidenta. Ak obľubujete akčné seriály a Nočný agent vás na Netflixe, takpovediac, obišiel, dajte mu šancu v tomto roku. 

2. Ginny & Georgia (2. séria)

Druhé miesto obsadil seriál z úplne iného súdka. Seriál o mladej Ginny a jej matke s pohnutou a kriminálnou minulosťou si získal množstvo fanúšikov. Druhá séria si počas roka 2023 podľa polročnej správy vyslúžila 665 miliónov hodín sledovanosti. Ak hľadáte tip na oddychový seriál s rodinnou tematikou, v ktorom však nechýba vtip ani trochu napätia, isto si Ginny & Georgia pripíšte na zoznam. 

3. The Glory

Juhokórejský seriál The Glory (Sláva) bol v prvej polovici minulého roka sledovaný skoro tak často, ako predchádzajúci seriál Ginny & Georgia. The Glory si na svoj účet pripísal 663 miliónov hodín sledovanosti. Táto seriálová dráma zobrazuje život ženy, ktorá zažila na škole brutálnu šikanu a vymyslí si plán na pomstu. 

Odporúčame: ​Popkultúrne cestovanie - vydaj sa po stopách svojho obľúbeného seriálu

4. Seriálový hit Wednesday

Streamovacia služba Netflix značne zabodovala seriálom s témou známej rodiny Addamsovcov. Seriál Wednesday, ktorý sleduje hlavne príbeh dcéry Morticie a Gomeza, Wednesday, bol vydaný ešte v novembri 2022, no v prvej polovici roka 2023 získal až 507 miliónov hodín sledovanosti, vďaka čomu sa umiestnil na štvrtom mieste. Tento rok by mala prísť druhá séria tohto populárneho seriálu. 

5. Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Patríte k fanúšikom seriálu Bridgerton, ktorý bez pochýb patrí k najznámejším Netflix seriálom? V máji na platforme pribudol titul Queen Charlotte: A Bridgerton Story (Kráľovná Šarlota: Príbeh Bridgertonovcov), čo je vlastne prequel alebo spin-off seriálu Bridgerton. Táto limitovaná historická dráma bola sledovaná až 503 miliónov hodín. 

Odporúčame: ​Najdrahšie natočené filmy – z tých súm sa ti zatočí hlava! Ktorý z nich máš v obľube?

6. You

Na šiestej priečke sa umiestnil seriál You (v preklade Ty), konkrétne jeho štvrtá séria, ktorá dosiahla 440 miliónov hodín sledovanosti. Tento psychologický thrillerový televízny seriál sleduje príbeh manažéra kníhkupectva, ktorý sa zamiluje do zákazníčky a stáva sa ňou posadnutý. Tento mladík je schopný urobiť čokoľvek, aby sa dostal do života osôb, ktoré ho fascinujú. 

7. La Reina del Sur (Kráľovná juhu)

Španielsky kriminálny dramatický seriál La Reina del Sur (Kráľovná juhu), konkrétne tretia séria, bol v minulom roku sledovaný až 430 miliónov hodín. Zobrazuje príbeh ženy, ktorá sa zamiluje do člena drogového kartelu. Po tom, čo jej zavraždia priateľa, uniká z Mexika, hľadá útočisko a zamotáva sa do biznisu s drogami. 

8. Outer Banks

Seriál Outer Banks má na Netflixe už tri série a tento rok by mala prísť štvrtá. Tretia séria tohto dobrodružného tínedžerského seriálu získa v minulom roku 403 miliónov hodín sledovanosti. Seriál sleduje skupine tínedžerov, ktorá sa vydáva hľadať legendárny poklad spojený so zmiznutím otca jedného z členov skupinky. 

Odporúčame: ​Fotograf vyhľadáva miesta natáčania známych filmov a seriálov. To musíš vidieť!

9. Ginny & Georgia (1. séria)

A v rebríčku najsledovanejších seriálov na Netflixe za obdobie január až jún 2023 sa druhýkrát umiestnil seriál Ginny & Georgia. Prvá séria tejto show bola odvysielaná ešte v roku 2021. Avšak, v sledovanom období neváhala získať 302 miliónov hodín sledovanosti. 

10. FUBAR

Desiatku najsledovanejších Netflix seriálov v prvej polovici roka 2023, s počtom sledovaných hodín 266 miliónov, uzatvára akčný komediálny seriál FUBAR s hviezdnym obsadením. V hlavnej role sa totižto predstavil Arnold Schwarzenegger, ktorý si zahral agenta CIA, ktorý má v pláne odísť do dôchodku. To sa ale zmení po tom, čo odhalí rodinné tajomstvo. Ak ste tento seriál prehliadli, môžete mu dať šancu v tomto roku. 

Zdroj úvodnej foto: depositphotos.com (autor m.jilapong)


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní