Vianoce sú za rohom, nakúpte vianočné darčeky v niektorej z nových predajní Auparku!

Vianoce sú za rohom, nakúpte vianočné darčeky v niektorej z nových predajní Auparku!

Ak už plánujete začať s nákupom vianočných darčekov pre vašich najbližších, určite nevynechajte bratislavský Aupark. Nájdete tam množstvo nových značiek ako LE CURVE, Jott, Tom Tailor, BEPON, Lotsi, MOOYYY, AHA Cookies a CERA MEL – Medový obchod, kde vyberiete originálne darčeky naozaj pre každého. Pozornosť venujte aj kníhkupectvu Panta Rhei a obchodu pre domácich miláčikov, SUPER ZOO, ktoré boli premiestnené do nových a väčších priestorov.  Na vianočnú atmosféru vás naladí tematická predajňa Krásne Vianoce.

Detské knihy a hračky, ktoré nezapadnú prachom

Rozmýšľate nad tým, čím potešiť vašich drobcov pod stromčekom? Čo tak rozprávková kniha alebo spoločenská hra z kníhkupectva Panta Rhei? Výber kníh je naozaj široký a zoženiete v ňom najnovšie romány či detektívky. Nechýbajú ani obľúbené drevené hračky a kreatívne potreby na vyrábanie, kreslenie a maľovanie. Panta Rhei však nie je len obyčajným obchodom s knihami. Svojim zákazníkom ponúka aj detskú zónu a výbornú kávu z vlastnej pražiarne Café Dias. Zastavte sa a oddýchnite si pri šálke dobrej kávy a sezónnej maškrte. Kníhkupectvo však hľadajte na novej adrese, a to hneď vedľa Lindexu.

Pozri aj: Oživte svoj jesenný šatník štýlovo a udržateľne

Panta Rhei

Zdroj: Aupark

V týchto kúskoch nikomu zima nebude!

Dobrým tipom na vianočný darček je určite aj zimné oblečenie. Kvalitné kúsky, ktoré zahrejú počas chladných dní nájdete v novootvorenej predajni Tom Tailor. Nemecká značka ponúka široký výber prešívaných búnd, kabátov, svetrov a rolákov. Za zastávku stojí aj predajňa JOTT, v ktorej už od leta zakúpite prešívané vesty a ľahké bundy. Úplnou novinkou a to nielen v nákupnom centre Aupark, ale aj na tunajšej módnej scéne, je mladá slovenská značka LE CURVE. Prvá kolekcia a oficiálny e-shop bol spustený len minulý rok. Minimalistické tričká či mikiny si po novom môžete zadovážiť už aj v prvej kamennej predajni na Slovensku. Návrhári slovenskej značky navyše pri výrobe produktov myslia aj na životné prostredie a používajú organickú bavlnu a recyklovaný polyester.

JOTT

Zdroj: Aupark

Elegantná spodná bielizeň

Páni, ak rozmýšľate nad tým, čo by mohlo spraviť radosť na Vianoce vašim polovičkám, určite navštívte predajňu Women‘ secret. Elegantnú a zároveň pohodlnú spodnú bielizeň španielskej značky budú vaše partnerky nosiť určite s radosťou. Dostupná je za priaznivé ceny a navyše aj šetrná k životnému prostrediu, vďaka použitiu organických a recyklovaných materiálov. Dozaista vhodnou voľbou sú aj funkčné ponožky a sofistikované podkolienky značky Bepon. Zastavte sa pre ne v novom kiosku na prízemí.

Zaujme ťa aj: Ako ušetriť na darčekoch? S týmito trikmi ušetríš aj na ozdobách!

Women‘ secret

Zdroj: Aupark

Šperky jedinečného dizajnu

Každá žena má rada okrem krásneho oblečenia a make-upu aj bižutériu a doplnky. Obdarujte tú vašu niektorými z originálnych šperkov. Na výber máte hneď niekoľko značiek. V novej predajni MOOYYY nájdete ručne vyrábané kúsky od českých návrhárok, ktoré sa vyznačujú jedinečnosťou a minimalistickým vyhotovením. Široký výber strieborných a zlatých retiazok, náušníc či prsteňov značky Lotsi teraz dopĺňa popri súčasnom kiosku aj novootvorený kamenný obchod. Umiestnená je na prízemí, hneď vedľa predajne H&M. Zaujímavé dizajnérske šperky od značiek ako Guess, Esprit, Nialaya, Aquaforte vám ponúka aj kiosk MOLOKO. Milý a ochotný personál vám navyše pomôže pri výbere toho pravého.

Zažite Vianoce už teraz

Pripravte sa na vianočné sviatky v predstihu a inšpirujte sa predajňou Krásne Vianoce s veľkým výberom ozdôb, dekorácií či baliacich potrieb. S prichystaním dokonalých vianočných darčekov vám pomôže aj baliaca služba Navetta. Nechajte balenie na nich a prekvapte vašich najbližších originálnym dizajnom. Jedinečným tipom na darček sú určite aj luxusné sviečky a vône LUMINIA. Ručne robené prírodné sviečky liate do kryštálu domácnosť nádherne rozvoňajú a skrášlia. V Medovom obchode - CERA MEL v stánku Aupark Love Brands na prízemí, na vás čaká množstvo produktov vyrobených z včelieho vosku.

LUMINIA

Zdroj: Aupark

Nakúpte popri darčekoch aj potraviny a pochutiny

Výber tých správnych darčekov vie byť niekedy náročný a zaberie množstvo času. Zastavte sa doplniť energiu a uchmatnúť si niečo pod zub do Delia potravín alebo novootvoreného stánku AHA Cookies. Tam na vás čakajú čerstvé sušienky a zákusky, po ktorých sa u vás doma len tak zapráši. Navyše zakúpiť si ich môžete aj ako vianočné pečivo a máte o jednu vianočnú povinnosť menej.  

Odporúčame: Záhadné úmrtia celebrít, ktoré dodnes nedajú odborníkom a fanúšikom spávať

CERA MEL

Zdroj: Aupark

Nezabúdajte ani na domácich miláčikov

Ak máte doma zvieratko, určite myslite počas Vianoc aj na neho. Veď  predsa aj ono si zaslúži chutnú odmenu za poslušnosť počas celého roka. V prevádzke SUPER ZOO máte k dispozícii široký výber chovateľských potrieb a dokonca sa vám u nich v novo otvorenom salóne postarajú o vzhľad vášho domáceho miláčika.  Pri tejto návšteve môžete urobiť krajšie Vianoce aj miláčikom, ktorí ešte nemajú svojho pána. Podporte zbierku pre niektorý z miestnych útulkov a zanechajte malú drobnosť aj im. Podobne ako Panta Rhei aj SUPER ZOO zmenilo svoje obvyklé miesto. Nová a väčšia predajňa sa teraz nachádza na 1. poschodí pri obchode Nay Elektrodom.

V tomto roku sa nákupnému centru Aupark Bratislava podarilo rozrásť o niekoľko zaujímavých značiek a s rozširovaním sortimentu a služieb pokračoval aj počas jesene. Pod svoju strechu prichýlil množstvo nových nájomníkov a značiek a taktiež aj tematické predajne zamerané na najobľúbenejšie sviatky roka - Vianoce.

„Veľmi nás teší, že zákazníci majú v našom nákupnom centre k dispozícii veľký výber svetových značiek a služieb. Túto ponuku návštevníci určite ocenia aj počas vianočného obdobia, kedy môžu nakúpiť množstvo darčekov na jednom mieste. Sortiment ponúkaných produktov teraz doplnilo mnoho nových nájomníkov v pevných predajniach či kioskoch,“ hovorí Veronika Košická, Shopping Center Manager.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní