TOP 7 najpríťažlivejších mužov planéty. Koho tipuješ ako Nr. 1?

TOP 7 najpríťažlivejších mužov planéty. Koho tipuješ ako Nr. 1?
  • 29.06.2022
  • Zuzana Andrášová

Veda prehovorila. Hoci mnohí užívatelia internetu súhlasia s tým, že 33-ročný herec Robert Pattinson je dobre vyzerajúcim mužom, teraz je už aj vedecký dokázané, že je najpríťažlivejším mužom na svete. A už druhý rok po sebe.

Bude ťa zaujímať: Amazon predstavil novinku. Chceli by ste, aby vašim deťom čítala rozprávku zosnulá mama?

Robert Pattinson

Zdroj: instagram.com/robertpattinsonofficial

Britský portál Daily Mail zverejnil, že herec stvárňujúci Batmana má 92,15 percenta z tzv. Zlatého pomeru. Pri jeho výpočte sa vychádza z tzv. zlatého rezu – pomeru, ktorý používajú umelci a architekti pri tvorbe umeleckých diel. Matematickú metódu vytvorili starí Gréci, následne ju prijali vedci na opis toho, čo robí človeka fyzicky krásnym.

Pattisonove črty tváre sa teda v porovnaní s inými celebritami najviac približovali predstave starých Grékov o tvári, ktorá pôsobí vizuálne príťažlivo.

A ktorá črta tváre mu ubrala kredit z ideálu krásy? Sú to jeho ústa. Jeho pery sú totiž podpriemerné, pretože sú úzke a rovné.

Robert Pattinson

Zdroj: instagram.com/robertpattinsonofficial

Robert Pattinson vo filmoch

Roberta Pattinsona ste mohli vidieť v mnohých populárnych filmoch. Jeho prvou filmovou príležitosťou bol film Kráľovstvo prsteňov. Stvárnil tu rolu burgunského princa Giselhera.

Nasledoval film s Reese Witherspoon – Trh Márnosti. Následne si zahral v komerčnom trháku Harry Potter a ohnivý pohár, kde stvárnil rolu Cedrica Diggoryho.

Vidieť ste ho mohli aj vo filme Twilight – Súmrak, v ktorom hral upíra Edwarda Cullena, do ktorého sa zamilovala študentka Bella Swanová, ktorú stvárnila Kristen Stewart.

Aktuálne ho môžete vidieť v americkom akčnom filme Batman, v ktorom hrá hlavnú úlohu.

Neprehliadni: Starostlivosť o izbové rastliny v lete – 7 tipov, vďaka ktorým prežijú aj najväčšie horúčavy

Bradley Cooper

Zdroj: instagram.com/bradleycooperofficial

Ďalší príťažliví muži

Spomínaný algoritmus tiež použili aj pri ďalších známych hollywoodskych mužoch. Na druhom mieste s 91,08 percentami sa umiestnil Bradley Cooper. Vidieť ste ho mohli okrem iného aj vo filme o speváčke Lady Gaga – Zrodila sa hviezda.

Cooper sa zároveň v roku 2015 trikrát objavil vo Forbes Celebrity 100 a na zozname magazínu Time – 100 najvplyvnejších ľudí na svete.

Henry Cavill

Zdroj: instagram.com/henrycavil

Tretie miesto obsadil Henry Cavill, ktorý dosiahol o niečo menej ako Bradley Cooper – 91,04 %. Zahral si vo filmoch, ako napríklad Vojna bohov, Muž z ocele a Batman vs. Superman.

Odporúčame: Tri skutočné dôvody, prečo ťa muž nepočúva

Brad Pitt

Zdroj: instagram.com/bradpittofflcial

Za ním nasleduje miláčik mnohých žien, Brad Pitt, s 90,51 percentami. Pitt je bývalým manželom herečky Jennifer Aniston, známej ako Rachel zo seriálu Priatelia. Jeho ďalšou manželkou bola Angelina Jolie, s ktorou hral vo filme Pán a Pani Smithovci.

Vidieť ste ho mohli aj vo filme Nehanební bastardi, Podivný prípad Benjamina Buttona, Po prečítaní spáľte či Dannyho trinástka.

Bude ťa zaujímať: Hľadáš si partnera? Zameraj sa na protiklady. Kouči vysvetľujú dôvody

George Cloney, Hugh Jackman a David Beckham

Zdroj: Instagram.com/_george__clooney_official, instagram.com/thehughjacxman, instagra,.com/davidbeckham

Medzi najpríťažlivejších mužov planéty boli zaradení aj George Cloney, Hugh Jackman a David Beckham s priemerných hodnotením 89 percent.

Kto je pre vás Nr. 1 medzi mužskými celebritami? Napíšte nám do komentárov.

Zdroj foto - úvodná koláž: instagram.com/robertpattinsonofficial, instagram.com/bradleycooperofficial, instagram.com/henrycavil


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Elena Švachová 01.07.22 00:03

karma
109.00

Pre mňa je Nr. 1 MEL GIBSON. Teraz je z neho síce už starší pán, ale za mlada bol najkrajšííí na svete :-D

  • 0
Odpovedať

Marta Kendrová 01.07.22 16:29

MK
karma
100.00

Robert Pattinson - dostatočne zaujal

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní