VIDEO: Poloha bábätka pri pôrode – rozhovor s dulou Luckou Vančo

VIDEO: Poloha bábätka pri pôrode – rozhovor s dulou Luckou Vančo

V našej redakcii sme opäť privítali pôrodnú dulu a laktačnú poradkyňu Lucku Vančo, ktorá sa venuje aj kraniosakrálnej terapii a mnohým ďalším oblastiam súvisiacim so sprievodom žien v tehotenstve, pri pôrode a po pôrode. S Luckou sme pre vás natočili už mnoho videí plných dôležitých informácií aj praktických rád, týkajúcich sa tehotenstva a pôrodu. 

V novom videu sme si pre vás pripravili video na tému poloha bábätka pri pôrode. Vo videu si spolu zhrnieme posledné týždne tehotenstva. Dula Lucka prezradí, ako sa pomocou rôznych prírodných prostriedkov, vrátane bylinných čajov, pripraviť na pôrod a čo všetko môže žena urobiť pre to, aby jej telo aj myseľ boli o niečo lepšie pripravené na privedenie nového života na svet

Konkrétne sa v rozhovore zameriame aj na polohu bábätka v maternici a čo konkrétna poloha znamená pre pôrod. V akej polohe je možné bábätko rodiť prirodzene? Je uloženie bábätka koncom panvovým dôvodom pre cisársky rez? Pri ktorej polohe plodu nie je možný pôrod pôrodnými cestami? A dá sa nejako ovplyvniť poloha dieťatka v maternici? Aj o tom sa dozviete viac vo videu. 

Pozrite si rozhovor o polohe bábätka pri pôrode s dulou Luckou:

Pozrite si aj minulé video s dulou Luckou Vančo TU:

Ako rozpoznať začiatok pôrodu?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Ľubica Šťastná 04.09.23 07:46

ĽŠ
karma
100.00

Zaujímavé informácie.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní