KVÍZ: Vieš, čím sa živili slávne osobnosti a celebrity predtým, než sa preslávili?

KVÍZ: Vieš, čím sa živili slávne osobnosti a celebrity predtým, než sa preslávili?

O celebritách, slávnych osobnostiach a prominentoch neustále niečo čítame, počúvame, tiež ich vidíme na obrazovkách. To, že je človek slávny, ide automaticky tak nejak ruka v ruke s tým, že sa o neho zaujíma verejnosť a chce o ňom vedieť viac. Niektoré celebrity čo-to prezradia aj so svojho súkromia, mnohé si naopak svoje súkromie strážia a vieme najmä o ich pracovnom živote. 

Samozrejme, mnohé správy a fakty šíriace sa o celebritách ani nemusia byť pravdou. Množstvo informácií o slávnych, hlavne bulvárneho charakteru, sa znenazdajky objaví prakticky odkiaľkoľvek a začnú sa rýchlosťou svetla šíriť po internete.

Za najdôveryhodnejší zdroj informácií o celebritách však môžeme predovšetkým považovať celebrity samy. Mnoho vecí o svojom živote prezradia napríklad v rozhovoroch či na sociálnych sieťach. 

Viete, aké bolo zamestnanie celebrít?

Ako sme spomenuli, niektoré celebrity si nechávajú súkromie skôr pre seba. Iné o sebe a svojom živote odhalia viac, a to napríklad aj o svojej minulosti. Je veľmi zaujímavé sa pozrieť napríklad na to, čo celebrity robili predtým, než sa stali slávnymi, teda aké bolo ich zamestnanie. 

Je prirodzené, že kým prerazili vo svete šoubiznisu a začali sa venovať napríklad hudbe alebo herectvu, tak mali bežnú prácu, ako je napríklad asistent predaja, čašník a podobne. Mnohé celebrity v rozhovoroch prezradili, čím sa v minulosti živili. Myslíte si, že toho o celebritách viete dosť? Tak sa skúste otestovať!

Skús ďalší kvíz: Tradičné regionálne jedlá na Slovensku – vieš, čo sú kreple alebo fánky?

  • Kvíz: Zamestnania celebrít v minulosti

  • 1 / 10

Aké zamestnanie mal George Clooney, než sa stal hercom?

  • pracovník v banke
  • predavač topánok
  • záhradný architekt
Nepodarilo sa uložiť hlasovanie.

Zdroj úvodnej foto: Depositphotos (autor magicinfoto)


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Ľubica Šťastná 04.09.23 07:43

ĽŠ
karma
100.00

Je naozaj zaujímavé, čo robili niektoré celebrity predtým, než sa stali slávnymi.

  • 0
Odpovedať

Lucia Šeptáková 04.09.23 17:47

karma
108.00

Kviz na 40percent,to som fakt netusila...

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní