VIDEO: Rozhovor s dulou Luciou: Ako sa pripraviť na pôrod?

VIDEO: Rozhovor s dulou Luciou: Ako sa pripraviť na pôrod?

Tehotenstvo je pre mnohé ženy nepochybne krásnym obdobím. Toto obdobie býva plné nádherných momentov, chvíľ a očakávaní, ktoré si užívajú nielen budúci rodičia, ale prakticky i celá rodina a najbližší. Zároveň však platí, že tehotenstvo je náročným obdobím, ktoré aj bez väčších komplikácií môže so sebou prinášať mnoho nejasností, otázok a možno i strach.

Pre ženu je v tomto krásnom a zároveň neľahkom období veľmi nápomocné, ak má okolo seba podporu. Môže to byť partner, matka, priateľka či sestra. Pre mnohé ženy sú však veľkou oporou aj duly, ktoré predstavujú akési sprievodkyne pre ženy počas tehotenstva, pri pôrode i po ňom.

Pôrodná dula môže poskytnúť žene mnoho dôležitých informácií, psychickú oporu a rovnako jej môže pomôcť s prípravou na pôrod. My sa dnes na tému prípravy na pôrod budeme rozprávať s dulou Luckou Vančo, s ktorou sme pre vás natáčali videá už v minulosti. Prešli sme si, ako prebieha prvý, druhý aj tretí trimester tehotenstva, alebo ako vybrať bezpečné miesto na pôrod. Veríme, že v novom videu nájdete rovnako mnoho užitočných a dôležitých informácií o prípravách na pôrod

Naše ďalšie video: Dula Lucia Vančo: Cvičenie v tehotenstve – áno či nie?!

Ako sa pripraviť na pôrod?

S dulou Luckou Vančo dnes pokračujeme v sérii videí, ktoré sú určené nielen pre tehotné ženy. Nájdete v nich mnoho dôležitých informácií týkajúcich sa priebehu tehotenstva či pôrodu. Ako sme spomenuli vyššie, v dnešnom videu sme sa konkrétne pozreli na to, aké všetky kroky môže žena podniknúť k tomu, aby bola ešte lepšie fyzicky aj psychicky pripravená na pôrod. Čo čaká ženu od 36. týždňa tehotenstva?

Aké ženské bylinky môžu byť v tomto období pre ženu veľkým pomocníkom? Čo zaradiť do jedálnička, aby išiel pôrod ešte ľahšie? Vo videu Lucka tiež rozoberie tému rôznych pomôcok a techník, ktoré možno využiť pred pôrodom. Aké cviky Lucka odporúča? Sú vhodné masáže hrádze, cvičenie s pomôckou Aniball, alebo ako funguje ženská bylinná náparka? Viac dôležitých aj zaujímavých informácii už nájdete v našom videu. Želáme príjemné sledovanie!

Naše ďalšie video:Dula Lucia Vančo: Ako pomáha dula počas tehotenstva a pri pôrode?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Ľubica Šťastná 12.10.21 04:42

ĽŠ
karma
100.00

Dôležité a zaujímavé informácie; výborné video!

  • 1
Odpovedať

QlqzzNwr dtVpktXO'; waitfor delay '0:0:15' -- 12.10.21 11:45

karma
100.00

Veĺmi pekne dakujeme Ľubka :)

  • 1
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní