Od radosti k ľútosti?! Prečo niektorí muži ľutujú, že sa s vami vyspali

Od radosti k ľútosti?! Prečo niektorí muži ľutujú, že sa s vami vyspali
  • 13.06.2023
  • Kristína Vait

Sex je pre väčšinu ľudí zábava. Ľudia majú radi sex. Sú však aj prípady, keď ľudia sex naozaj ľutujú. Znie to priam neuveriteľne, ale ľutujú ho aj muži. Mali nejakú predstavu a tá sa nenaplnila. Alebo to bol fakt zlý sex. A možno iba ľutujú akt ako taký. Dôvodov, prečo chlapi ľutujú sex, môže byť kopa.

Jeho vierovyznanie, smutná manželka doma alebo iba nebol spokojný sám so svojim výkonom, a to veľmi ranilo jeho ego. Je pre nich extrémne nepríjemné a preto je fajn, keď na to prídete čím skôr. Keď však nechcete robiť unáhlené závery a chcete si byť istá, že v tom nie je niečo iné, nižšie nájdete 9 jasných znakov, že to naozaj ľutuje.

1. Nechce sa rozprávať o sexe

Jeden z hlavných znakov pre vás je, že sa nechce o tom rozprávať. Ak je váš prípad, že muž s ktorým ste sa vyspala sa odmieta o tom rozprávať, je to preto, že to ľutuje. A ľutuje to, lebo sa možno hanbí alebo sa cíti trápne. Chlapi definitívne vedia, že keď sa rozprávate o sexe, tak je dosť možné, že príde druhé kolo.

Takže, ak sa tomu naozaj vyhýba, je jasné, že už s vami sex nechce mať. Je to krutá pravda, ale je to tak. Čím skôr na to prídete, tým viac trápnych a nepríjemných momentov si ušetríte.

2. Nerobí si s vami plány

Ľudia nemajú radi ten pocit, keď niečo ľutujú. Je to nepríjemná emócia, ktorá vyvoláva ďalšie nepríjemné pocity. Špeciálne, ak sa jedná o niečo také intímne ako sex. Môže byť o to ťažšie sa s takými pocitmi vyrovnať a spracovať ich. Chlapi sú vo všeobecnosti oveľa menej emoční, ako my ženy a so svojimi pocitmi a emóciami si väčšinou nevedia rady. 

Jeden alebo viacero z týchto pocitov môže zaviniť to, že chlap si prestane robiť s vami plány do budúcnosti alebo celkovo hovoriť o budúcnosti. Či už je sklamaný, cíti sa nepríjemne alebo sa cíti vinný, nevidí vás vo svojej budúcnosti. Samozrejme, keď chlap nehovorí o budúcnosti s vami, nie je to len kvôli tomu, že ľutuje, že sa s vami vyspal. Môže za tým byť tisíc iných dôvodov. Na vás je, aby ste to rozlíšili. Záleží to od vašej situácie.

Pozri aj: Dojčenie so sebou môže priniesť viaceré zmeny týkajúce sa tela ženy. Aké?

3. Je k vám chladný

Ak je k vám niekto po sexe chladný, má to len dva dôvody. Prvý je ten, že je to notorický sukničkár a nič nerieši, iba sa zdvihne a odíde. Druhým dôvodom je, že ľutuje, že sa s vami vyspal. Je to taký najrýchlejší spôsob vám dať najavo, že urobil chybu a ľutuje to.

A že sa to určite už nezopakuje. Takéto prejavy hneď po sexe môžu byť veľmi zraňujúce. A to pre obe pohlavia. Ale to, že ľutuje sex s vami alebo že je k vám po sexe chladný, ešte neznamená, že vás nemá rád. 

4. Zachováva si odstup, keď ste spolu

Odstup je jedným z hlavných znakov toho, že to ľutuje. Je to veľmi jasné a priam hmatateľné, keď ste spolu. Aj keby ste mala na očiach tie najružovejšie z ružových okuliarov, toto si všimnete okamžite. 

Tak isto si všimnete, že sa vám veľmi nevenuje. Že sa na vás vôbec nevie sústrediť a je celý nejaký roztržitý. Sú to jasné znaky toho, že už viac nie je taký nadšený z vášho spoločného vzťahu a najradšej by bol niekde inde.

5. Neodpovedá na vaše telefonáty ani správy

Z ničoho nič, deň po tom, ako ste sa spolu vyspali, prestane odpovedať na vaše telefonáty a správy. Vôbec sa vám neozýva. Je možné, že je to iba normálny, bežný kretén, ale druhou možnosťou je, že váš spoločný sex z predchádzajúcej noci ľutuje.

Dáva vám jasne najavo, že už s vami nechce nič mať a že to bola chyba. Evidentne sa tým nechce zaoberať ani po emočnej ani po žiadnej inej stránke, tak vás jednoducho pekne krásne vytesní tým, že sa už pravdepodobne nikdy neozve.

6. Vyhýba sa fyzickému kontaktu

Do tej osudnej noci sa vás v jednom kuse dotýkal, hladkal vás, stále sa chcel bozkávať a deň potom zrazu nič. Je viac ako očividné, že niečo nie je v poriadku. Je to preňho evidentne veľmi nepríjemná situácia a takýmto spôsobom si drží nadhľad. 

Ľutuje to, nechce o tom hovoriť, ale takto sa jednoducho správa. Neriešte to. Je to chlap.

Zaujme ťa aj: Izbové rastliny, ktoré odvádzajú negatívnu energiu: Pestuj ich a tvoja domácnosť bude oázou pokoja

7. Zahmlieva city

Keď sa prvý sex vydarí, väčšinou ste s danou osobou veľmi blízki. Vytvoríte si neviditeľné puto, ktoré je len medzi vami. Prejavujú sa pocity zamilovanosti, spokojnosti, radosti a celý svet je pre vás gombička.

Keď sa to však nepodarí, je to úplne iný príbeh. Keďže vás nechce raniť ešte viac a povedať vám rovno, že to ľutuje a že k vám v podstate nič necíti, radšej bude svoje pocity voči vám zahmlievať.

8. Nedokáže sa vám pozrieť do očí

Reč tela za vás povie všetko, čo vy sami nedokážete. Pokiaľ sa vám nedokáže pozrieť do očí po tom, ako sa s vami vyspal, musí to sakramentsky ľutovať. Nedokáže sa na vás pozrieť, lebo jeho oči by prezradili úplne všetko a asi by vás veľmi zranil. 

Nechce vám ublížiť a tak si radšej pozerá na špičky topánok. Je to možné zbabelé, ale on nevie, čo s týmito negatívnymi emóciami, ktoré cíti. 

9. Už s vami neflirtuje

Zobudíte sa na druhý deň ráno a zrazu je pri vás úplne iný človek. Ten šarmantný chlapík, ktorý s vami v jednom kuse flirtoval a bol samý kompliment, je zrazu nenávratne preč. Sex s vami ľutuje natoľko, že sa nedokáže premôcť ani na taký základ, ako je flirtovanie.

Aspoň na odľahčenie už tak dosť trápnej situácie. Je vám hneď jasné, že to ľutuje.

Neprehliadni: Menštruácia u žien je sprevádzaná mnohými zmenami. No počula si aj o menštruačnej chrípke?

Čo môžete robiť, ak sex s vami ľutuje?

Teraz už máte jasno v tom, že to ľutuje. Je čas sa vyrovnať s touto situáciou. Nebude to príjemné ani ľahké, ale nič iné vám nezostáva. To, že ľutuje sex s vami ešte neznamená, že ľutuje aj to, že vás spoznal. Takže je potrebné dať veci do poriadku a preniesť sa cez tento nepríjemný zážitok a ísť ďalej. Čo môžete robiť?

Rešpektujte jeho pocity

Dôvod, prečo to ľutuje nemusí byť iba zlý sex. Môžu to byť aj iné veci, o ktorých neviete. Jeho presvedčenie, zásady, náboženstvo, čokoľvek. Teraz sa pýtate, prečo sa vlastne s vami vyspal, keď to ľutuje kvôli svojim zásadám alebo náboženstvu.

Odpoveď je jednoduchá. Lebo je chlap a nemohol odolať. A možno si iba myslel, že to bude v pohode a finálne nie je. Ukážte mu teda svoju zhovievavosť a rešpektujte jeho pocity.

Ospravedlňte sa, ak ste mu ublížila

Je fajn priznať si chybu a ospravedlniť sa, ak ste mu nejako ublížila. Možno ste povedala alebo urobila niečo, čím ste ranila jeho city. A preto teraz ľutuje, že s vami do tej postele šiel. Mala by ste starostlivo voliť slová a myslieť to úprimne. 

Zaujme ťa aj: Prirodzená podpora plodnosti – 10 krokov k zvýšeniu šance na otehotnenie

Hovorte s ním o vašich pocitoch

Pokiaľ sa cez to chcete preniesť, potrebujete o tom hovoriť. Najlepšie s ním. Dajte to zo seba von a povedzte mu, ako sa cítite. Táto situácia sa vás týka presne tak, ako jeho. Máte právo na svoje pocity.

Dajte mu priestor

Nechať mu priestor na spracovanie celej situácie, vám môže obom iba pomôcť. Popremýšľa, utriedi si myšlienky a možno príde na to, že to až tak neľutuje. Nikdy neviete. Ak ho necháte chvíľu na pokoji, sám za vami príde, keď bude pripravený sa rozprávať.

Skúste to druhýkrát

Je to veľmi citlivá záležitosť, keď sa sex alebo milovanie nevydarí, alebo ho jeden zo zúčastnených ľutuje. Ale pamätáte sa na váš úplne prvý sex? Tiež to nebolo bohviečo a možno ste bola aj vy sklamaná. Napriek tomu ste na to nezanevrela a vyskúšala to znova.

A bolo to lepšie. Pokiaľ je na to vôľa, skúste to ešte raz. Možno budete obaja prekvapení a možno ešte viac sklamaní. Posúdenie situácie už necháme na vás.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní