Aká je farba mesiaca tvojho narodenia? Mala by si sa ňou obklopiť! Prečo?!

Aká je farba mesiaca tvojho narodenia? Mala by si sa ňou obklopiť! Prečo?!

Radi sa o sebe dozvedáme nepoznané. Častokrát nás zaujíma budúcnosť a tak sa obraciame na hviezdy, naše znamenia zverokruhu a predovšetkým na horoskopy, ktoré nám z krátkodobého i dlhodobého hľadiska vedia ako-tak predpovedať našu budúcnosť. Či už nás čaká úspech a sláva, posun v práci alebo možno nejaké problémy, tak to nám vedia predpovedať astrológovia, ktorí sa týmto všetkým zaoberajú.

Počuli ste však, že dátum vášho narodenia je charakterizovaný svojou farbou? Aj farba mesiaca, v ktorom ste sa narodili, vám môže pomôcť nasmerovať vašu energiu správnym smerom. Mnohí astrológovia totižto prepájajú slnečné znamenia a vládnuce planéty človeka s numerológiou a astrológiou, aby určili vašu osobnú farbu podľa dátumu narodenia. Poďte teda zistiť, ktorá farba symbolizuje vašu osobnosť a čo o vás vypovedá. Ak to zistíte, vedzte, že by ste sa mali ňou obklopiť – či už ju zakomponovať do domácnosti, oblečenia alebo doplnkov a pod.

Odporúčame: Najväčšia TÚŽBA podľa znamenia horoskopu: Sedí to na teba úplne presne?

JANUÁR – karamel

Oficiálnou farbou januára je karamelová. Je to zemitý odtieň svetlohnedej, teplá a jemná farba, ktorá zodpovedá energii ľudí narodených v tomto mesiaci.

Táto farba vám môže pomôcť cítiť sa stabilne a zodpovedne. Povzbudzuje vás, aby ste svoje ambície uzemnili prostredníctvom disciplíny a vytrvalosti. Táto farba, inšpirovaná znamením Kozorožca, má v sebe zodpovednú, praktickú a stabilnú energiu.

Charakteristika farby: logická, bezpečná a praktická

FEBRUÁR – fialová

Farba na mesiac február je svetlofialový odtieň s názvom Sheer Lilac. Fialová je inšpiratívna, nápaditá a povznášajúca farba. Je inšpirovaná znamením Vodnára a zaoberá sa vodnárskymi témami, ako sú humanizmus, spoločenstvo a priateľstvo.

Tím, čo sa narodili v tomto mesiaci, pomáha pochopiť duchovnú stránku a umožňuje im spojiť sa s ostatnými.

Charakteristika farby: inšpiratívna, nápaditá a povznášajúca

MAREC – fair aqua

Rovnako ako znamenie Rýb, aj Fair Aqua má vodný vplyv a súvisí s predstavivosťou a intuíciou. Táto magická farba vám pomôže, keď hľadáte inšpiráciu alebo potrebujete povzbudiť svojho ducha. Táto farba je tiež skvelá na posilnenie vašich snov a psychických schopností. Ak ste teda narodení v marci, majte túto farbu nablízku!

Charakteristika farby: empatická, intuitívna a zasnená

APRÍL – oranžovo-červená

Aká farba by mohla lepšie reprezentovať ohnivý mesiac apríl ako pikantná oranžovo-červená? Táto farba vystihuje vášeň a energickosť tohto mesiaca a znamenia Barana, ktorému vládne Mars. Oranžovo-červená farba pomáha pre rýchle dodanie energie a odvahy v núdzi. Okrem toho táto farba podporuje nadšenie a túžbu po víťazstve. Aktivuje odvahu, asertivitu, sebavedomie a energiu. Ak ste sa narodili v apríli, je to pre vás ideálny odtieň!

Charakteristika farby: ohnivá, energická, vášnivá a odvážna

MÁJ – zelená

Májová farba sa k tomuto mesiacu a znameniu Býka hodí najviac. Býk je zmyselný a mocný, pokiaľ ide o manifestáciu, a práve o tom je tento zelený odtieň. Je to skvelá farba na liečenie, na peniaze a/alebo rozpočet. Keď potrebujete získať psychickú rovnováhu a silu, obklopte sa touto zelenou farbou. Žiarivá a sebavedomá, je to farba stability a uzdravenia.

Charakteristika farby:  stabilná, prosperujúca a omladzujúca

JÚN – zlatá

Jasná a slnečná farba znamenia Blíženci, ktorému vládne Merkúr – planéta komunikácie. Táto farba môže byť intelektuálne energizujúca a môže pomôcť stimulovať mozog a zvýšiť duševnú čulosť. Zlato vám môže pomôcť, keď potrebujete podporu pri komunikácii a pamäti. Energizujúca a aktivizujúca, je to farba plná žiarivosti a svetla. A ak ste narodení v júni, táto farba úplne zodpovedá vašej energii!

Charakteristika farby: povzbudzujúca, žiarivá a osviežujúca

Pozri aj: Najväčší manipulátor medzi znameniami zverokruhu: Na tieto 3 si daj pozor!

JÚL – korálová

Oficiálna farba júla je jemná a vnímavá, podobne ako energia Raka, ktorá pripadá na tento mesiac. Je jemná a upokojujúca a pomáha priťahovať lásku. Táto farba je ideálna pre prípady, keď potrebujete emocionálne uzdravenie alebo lásku a starostlivosť od druhých, najmä v čase zmien a traumy. Táto farba prináša ženskú energiu a zvyšuje vnímavosť. Pomáha priťahovať lásku do vášho života.

Charakteristika farby: liečivá, jemná a vnímavá

AUGUST – slnečná oranžová

Slnečná farba, ideálna pre mesiac s narodeninami Leva. Ide o silnú farbu, ktorá je skvelá pre optimizmus, radosť, vyjadrenie a kreativitu. Farba, ktorá pomáha proti neistote a vtedy, keď potrebujete vo svojom živote viac tvorivosti a radosti. Veľkolepá a kráľovská, je to farba, ktorá rezonuje so silou a majestátnosťou.

Charakteristika farby: žiarivá, sebavedomá a silná

SEPTEMBER – fialovo-modrá

Oficiálna farba septembra je vynikajúca farba pre duševnú rozvahu (tzv. dobrý úsudok), ako aj pre spojenie inteligencie s pokojom a múdrosťou. V súvislosti so znamením Panny, ktorému vládne Merkúr, tento odtieň modrej v konečnom dôsledku vyzýva k usporiadaniu a vyrovnaniu mysle. Keď potrebujete pokoj a pomoc pri usporiadaní svojho života, obklopte sa fialovo-modrou (baja blue) farbou. Je to božská a príťažlivá farba, ktorá rezonuje s krásou, čistotou a múdrosťou.

Charakteristika farby: prenikavá, múdra a umelecká

OKTÓBER – cerulean

Ďalším odtieňom modrej je farba októbra Cerulean. Táto modrá je inšpirovaná Váhami, ktorým vládne Venuša, čo súvisí s témami mieru, rovnováhy a krásy. Keď chcete dosiahnuť mier, pokoj a rovnováhu medzi dávaním a prijímaním, dôverujte modrej. Táto očarujúca farba stelesňuje pokoj a vyrovnanosť a zároveň vás inšpiruje k tomu, aby ste boli silní a podnikali rozhodné kroky.

Charakteristika farby: spoľahlivá, upokojujúca a vyvážená

NOVEMBER – bordovo-červená

Táto farba bola inšpirovaná vplyvom znamenia Škorpióna, ktorému vládne Pluto aj Mars. Je to sýtočervená farba, ktorá odráža hĺbku Škorpióna a súvisí s témami vášne, intenzity a sily. Keď potrebujete pomôcť so zmenou, odstrániť emocionálnu blokádu alebo potrebujete extra sexuálnu energiu, obklopte sa bordovo-červenou farbou. Intenzívna a vášnivá farba inšpiruje k hĺbke, sile a láske.

Charakteristika farby: vášnivá, motivujúca a intenzívna

DECEMBER – pagodovo-modrá

Oficiálnou farbou decembra je modrá Pagoda. Táto mrazivá modrá farba je skvelá na podporu jasného videnia a súvisí so znamením Strelca. Tak ako Strelec rád cestuje a filozofuje, aj táto farba súvisí s cestovaním – fyzicky aj v mysli. Túto farbu teda používajte, keď cestujete, skúmate na vlastnú päsť alebo ak sa snažíte posilniť svoju intuíciu. Hlboká a meditatívna pagodová modrá symbolizuje múdrosť, pravdu a optimizmus.

Charakteristika farby: osvietenie, múdrosť a sila

Neprehliadni: 3 znamenia horoskopu, ktoré v roku 2023 radikálne zmenia svoj ŽIVOT


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Mária Maxianová 25.01.23 16:25

MM
karma
100.00

asi preto milujem džungľu - zeleň, na záhrade, balkóne či v byte

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní