Alicia Keys prichádza s vlastnou kozmetickou značkou Keys Soulcare: Stane sa úspešnou?

Alicia Keys prichádza s vlastnou kozmetickou značkou Keys Soulcare: Stane sa úspešnou?

Čoraz viac celebrít začína vytvárať svoj vlastný biznis, ktorý sa spája predovšetkým s kozmetikou. Nie je to tak dávno, čo ako prvá uviedla svoju kozmetickú líniu Kylie Jenner či Kim Kardashian. V nedávnej dobe svoje meno dala na kozmetické produkty aj Jennifer Lopez, ktorá vsadila na olivový olej a na jeho účinky. Základom jej produktov je práve tento zázrak, ktorý používame predovšetkým v kuchyni. Tento rok sa kozmetický priemysel rozrastie o ďalšiu značku – Keys Soulcare.

Alicia Keys síce túto značku založila už na jeseň v minulom roku, no až teraz sú na trhu uvádzané prvé produkty, ktorých piliermi sa stali: Telo, Duša, Myseľ a Prepojenie. Ako avizovala na svojich sociálnych sieťach, medzi novinkami nájdete pleťový krém, čistiaci prípravok na pleť, face roller a rovnako aj sviečku, ktorá by vás mala nabiť silou a pozitívnou energiou. Je vytvorená zo zmesi šalvie a ovseného mlieka.

Odporúčame: Najlepšie zarábajúce celebrity podľa Forbes: TOP 10 celebrít, ktoré sa rozhodne nemajú zle!

Žiaden make-up, len správna starostlivosť

Už pred niekoľkými rokmi sa známa speváčka rozhodla skončiť s make-upom. Rozhodla sa prestať ho používať a radšej svoju snahu o dokonalú pleť vsadila do rúk odborníkov a pleťových prípravkov. Bola jednou z prvých, ktoré sa nebáli  ukázať svoj prirodzený vzhľad bez akýchkoľvek „skrášľovadiel“ aj na červenom koberci. Áno uznávame, že ak si niekto môže dopriať luxusnú starostlivosť o pleť (a nehovoríme len o pleťových prípravkoch, ale aj o ošetreniach), tak dosiahnuť dokonalý vzhľad pleti bez akýchkoľvek nedokonalostí je veľmi jednoduché. Alicia však sama v niekoľkých rozhovoroch pre zahraničné magazíny uviedla, že získať pleť, s ktorou by bola spokojná nebolo vôbec jednoduché. Sama bojovala s problematickou pleťou a hľadala prípravky, ktoré jej sedia a podporujú krásu jej pleti. Preto sa rozhodla o svoje skúsenosti podeliť aj so zvyškom sveta, a tak vytvorila vlastnú kozmetickú značku.

Základom sú „čisté“ zložky

V jej kozmetických prípravkoch môžete nájsť len tie látky, ktoré sú overené a efektívne. Zložky, ktoré sú označené ako „clean“ a sú predovšetkým cruelty-free. Pleťový krém je postavený na zložkách ako je kyselina hyalurónová a bakuchiol (rastlinná náhrada retinolu), ktoré podporujú vypnutie pleti i jej hydratáciu. Face roller je zase dokonalou bodkou celého pleťového rituálu. Postupne by sa jej kozmetická línia mala rozrásť aj o balzam, masku, pleťovú hmlu a pod.

A potešíme možno práve aj vás! Aj chcete speváčku podporiť v jej podnikaní alebo ak chcete jej produkty vyskúšať – len tak zo zvedavosti, tak si ich môžete objednať na keyssoulcare.com s celosvetovým doručením.

Neprehliadni: Soňa Skoncová ukázala detskú izbu pre svoje bábätko a prezradila pohlavie: To je nádhera

Zdroj foto - úvodná: instagram.com/aliciakeys/

1 z 9

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní