Erotogénna zóna podľa znamenia: Čo vzrušuje Pannu a čomu neodolá Škorpión?

Erotogénna zóna podľa znamenia: Čo vzrušuje Pannu a čomu neodolá Škorpión?
  • 07.03.2023
  • Michaela Kožáková

Všetci máme na tele rôzne zóny, pri ktorých nám pri dotyku celým telom prebehne elektrina.  Nazývajú sa erotogénne zóny alebo erotogénne miesta. Sú to oblasti nášho tela, ktoré sú citlivé na vzrušenie – od ženského zadku cez chrbát, chodidlá až po Venušine jamky.

Neexistuje žiadne vysvetlenie alebo pravidlo, prečo niektorí ľudia milujú bozkávanie na krk alebo hryzkanie ušného laloku. Astrológia nám však ponúka odpoveď. Nielen, že jednotlivé znamenia zverokruhu majú rôzne skryté erotogénne zóny, ale vaše znamenie vám v skutočnosti môže pomôcť zistiť viac o vašom tele alebo o tele vášho partnera a jeho túžbach.

Ak ste v posteli uviazli vo vyjazdených koľajach alebo v zaužívanej rutine a hľadáte niečo, čo by vám dodalo trochu energie a iskry, môžete sa obrátiť na zverokruh. Astrológovia zistili, že znamenia zverokruhu opisujú nielen osobnosť, ale môžu tiež veľa prezradiť o tele. A hoci žiadne odporúčania zverokruhu nie sú univerzálnym riešením, menší prieskum týchto erotogénnych zón môže byť celkom zábavný a pikantný. Vyskúšate to aj vy?

Neprehliadni: Dve znamenia horoskopu, ktoré vždy ulovia tých najlepších mužov! Patríš medzi ne aj ty?

Baran

Najcitlivejšou časťou tela Barana je hlava. Ako predohru vyskúšajte zmyselnú masáž hlavy, pričom  prstami jemne prechádzajte vo vlasoch. Hra s vlasmi dokáže v Baranoch prebudiť všetky zmysly, spôsobuje im zimomriavky na chrbte a neskutočne ich vzrušuje. Zistite, či vášho Barana privádza do šialenstva jemné hladkanie a prehrabávanie vlasov alebo zmyselné a trochu drsné ťahanie. 

Býk

Ako vzrušiť muža narodeného v znamení Býka? Jemné bozky na zadnú časť krku Býk nadovšetko zbožňuje. Akýkoľvek jemný zásah, hryzkanie, bozky či agresívnejší dotyk do oblasti krku alebo hrdla nenechá chladného žiadneho BýkaOkrem toho má rád tiež teplo, takže ho potešíte masážou hrejivým gélom či príjemnými dotykmi teplých rúk na jeho krku. 

Blíženci

Zo všetkých erotogénnych zón zverokruhu majú Blíženci asi tú najprekvapivejšiu. Ľudia narodení v tomto znamení majú veľmi citlivé ruky a nohy. Malé šteklenie pierkom na rukách privedie Blížencov do sexuálnej rotácie. Toto znamenie reaguje podobne aj na stehná či spodnú časť chrbta. Keďže ich fantázia v spálni často nepozná hranice, zvyčajne patria k tým, ktorí milujú dotyky na chodidlách. 

Rak

Aké sú erotogénne zóny ženy narodenej v znamení Raka? Sú to pery a hrudník. Nielen ženy, ale i muži Raci majú obzvlášť citlivé bradavky, takže ich určite pri svojich posteľových zábavkách nevynechávajte. Jemné bozkávanie, hryzenie, masáže hrudníka a pŕs potešia každého Raka. 

Pozri aj: Najlepšie mužské znamenia: Máte podľa astrológie dokonalého muža?

Lev

Lev miluje omotané ruky okolo tela a jemné dotyky po chrbtici. Masáž chrbta rozvášni každého Leva. Navyše, dobrá masáž môže byť pre telo prospešná a zvýšiť i emocionálnu intimitu. Dôležitá je tiež správna predohra, preto by ste si na nej mali pri tomto neskrotnom znamení dať záležať.

Panna

Panna vždy chce v posteli dosiahnuť to, aby obe strany boli spokojné, a preto sa nebojí rozprávať o chúlostivých témach a túžbach. Nemusíte sa báť toho, že by ste u nej neobjavili erotogénne zóny, pretože vám ich sama rada ukáže. Panna sa dokáže rozpáliť aj tou najjemnejšou hrou v okolí trupu, brucha a hrudníka. Vzrušujúce bozky, hryzenie či škrabkanie od vrchu až po spodok vrchnej časti tela vzruší všetky Panny. 

Váhy

Boky, stehná a najmä zadok sú pre Váhy najcitlivejším miestom. Príjemnou masážou, bozkami, hladkaním, vášnivými dotykmi či jemným „výpraskom" dovediete Váhy do šialenstva. Ľudia narodení v tomto znamení tiež obľubujú romantické zvádzanie a poriadnu dávku endorfínov v nich rozprúdi i vášnivý tanec na pomalú hudbu.

Škorpión

Škorpión predstavuje jedno z najvášnivejších a najerotickejších znamení zverokruhu.  Uprednostňuje stimuláciu pohlavných orgánov, dráždenie klitorisu a nepohrdne ani sexuálnymi hračkami či pomôckami. Takisto aj dotyky po celom tele môžu doviesť Škorpióna do hlbín intenzívneho vzrušenia. 

Odporúčame: Najväčšia TÚŽBA podľa znamenia horoskopu: Sedí to na teba úplne presne?

Strelec

Aké sú erotogénne zóny muža narodeného v znamení Strelec? Čo vzrušuje ženy Strelkyne? Najcitlivejšou oblasťou tohto znamenia s dobrodružnou a neskrotnou povahou sú stehná, nohy a boky. Masážou stehien a bokov potešíte každého Strelca. Ženy, ktoré sa narodili v tomto znamení majú okrem bokov citlivý aj zadok, ktorý vám radi predvedú v nových čipkovaných nohavičkách. 

Kozorožec

Kozorožec miluje silu spojenia prostredníctvom dotyku. Na pohľad chladné a neprístupné znamenie v sebe ukrýva veľké množstvo vášne a je len na vás, či ju budete chcieť prebudiť. Hlavnou erotogénnou zónou u Kozorožca sú oblasti nôh, kolien, lýtok a stehien. Akýkoľvek dotyk nôh, od hladkania lýtok až po uhryznutie do stehna, uspokojí i tie najtajnejšie túžby každého Kozorožca.

Vodnár

Stimulácia lýtok a členkov prináša Vodnárovi neuveriteľné pocity. Jemné hryzenie alebo bozkávanie lýtok rozpáli toto znamenie, najmä pri pohlavnom styku. Naberte trochu odvahy a skúste Vodnárovi nasadiť na členky putá alebo ich jemne poštekliť. Určite sa vám adekvátne odvďačí.

Ryby

Okrem romantickej večere so sviečkami, príjemnej hudby či sexi bielizne Ryby vzrušuje masáž v okolí chodidiel. Príjemné dotyky a sústredenie na chodidlá môžu byť vzrušujúcou predohrou, ktorú toto znamenie nesmierne ocení. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní