Herečka Kaley Cuoco zo seriálu The Big Bang Theory všetkých prekvapila: Bude z nej mama!

Herečka Kaley Cuoco zo seriálu The Big Bang Theory všetkých prekvapila: Bude z nej mama!

Penny, Penny, Penny! Pamätáte si na Sheldona Lee Coopera a blondínku Penny, ktorá nikdy nemala ani najmenšiu potuchu, o čom sa jej kamaráti rozprávajú? Seriál The Big Bang Theory (Teória veľkého tresku) neobišiel možno ani vás. Pamätné fiktívne postavy dokážu pobaviť každého z nás aj po rokoch, čo bola odvysielaná prvá epizóda tohto seriálu. Americký sitkom zo sveta mladých fyzikov bol po prvýkrát v zahraničí odvysielaný v roku 2007 a posledný diel v roku 2019.

A prečo sme dnes začali informáciami o tomto sitkome? Pretože blondínka Penny, ktorú stvárnila americká herečka Kaley Cuoco, tento týždeň na sociálnych sieťach oznámila radostnú správu, ktorou prekvapila každého svojho fanúšika.

Len pred piatimi mesiacmi potvrdila, že ona a Tom Pelphrey tvoria pár. Teraz obaja radostne celému svetu oznámili, že sa v budúcom roku z nich stanú rodičia. Čakajú bábätko a dokonca už vedia aj pohlavie.

Odporúčame: Sienna Miller si zamilovala anglický vidiek. Jej chata vás ohúri!

herečka zo seriálu The Big Bang Theory

Zdroj: instagram.com/kaleycuoco/

Kaley Cuoco a Tom Pelphrey sa stanú rodičmi!

Rok 2023 bude pre tento pár prelomový. 36-ročná herečka a 40-ročný jej herecký kolega tvoria tvár len pomerne krátku dobu, no osud ich spojil dokopy a nadelil im radosť v podobe potomka, ktorého Kaley nosí pod srdcom.

Na sociálnej sieti Instagram obaja zverejnili sériu fotografií, vrátane jednej, na ktorej drží niekoľko tehotenských testov. Na ďalších fotografiách dvojica držala v rukách novorodenecké oblečenie i hrnčeky s nápismi „mama medvedica“ a „otec medveď“.

Herečka bola vydatá už dvakrát. Najprv za amerického tenistu Ryana Sweetinga, s ktorým sa rozviedla v roku 2016. Potom za jazdeckú hviezdu Karla Cooka, s ktorým ukončila manželstvo v roku 2021. Po dvoch neúspešných manželstvách v rozhovore pre americký Glamour uviedla, že „už sa nikdy nevydá,“ ale že by si rada našla niekoho na dlhodobý vzťah. A zjavne Tom je tým pravým, kto ju okúzlil svojim šarmom i humorom.

Zaujme ťa aj: Je to vonku! Rebel Wilson priznala vzťah so ženou – donútil ju k tomu novinár

Kaley Cuoco a Tom Pelphrey

Zdroj: instagram.com/kaleycuoco/

Bude to chlapček alebo dievčatko?

Pár sa na sociálnych sieťach nezabudol pochváliť ani pohlavím dieťaťa, ktoré Kaley nosí pod srdcom a pre ktoré dýcha. Bude to DIEVČATKO! Pohlavie odhalili teatrálne – a to tortou, v ktorej bola ružová plnka.

Páru srdečne blahoželáme!

Zdroj foto - úvodná fotka: instagram.com/kaleycuoco/

herečka Kaley Cuoco

Zdroj: instagram.com/kaleycuoco/

Tom Pelphrey

Zdroj: instagram.com/kaleycuoco/


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní