Kryoterapia skutočne funguje! Tejto žene by ste netipli viac ako 30 rokov!

Kryoterapia skutočne funguje! Tejto žene by ste netipli viac ako 30 rokov!

Pri pomyslení na chlad každého z nás automaticky strasie a na tele sa nám vytvoria zimomriavky. Jednoducho mnohí z nás majú radi teplo, a tak sa nemôžeme čudovať, že počas zimného obdobia doslova mrzneme. Samozrejme, bez vrstvenia oblečenia by sme ani z domu nevyšli. Galina je však úplne iného názoru. Ona si pokojne chodí v zime po vonku v mini sukni alebo v šatách bez rukávov. Súčasťou jej zimného outfitu sú, samozrejme, otvorené topánky a odhalené ruky či nohy. Už vás striasa? Nás áno. Avšak Galina už dávno zistila, že zima jej nič nerobí, a tak v jej šatníku nenájdete žiadne zimné oblečenie.

Pozri aj: Superfetačné tehotenstvo Rebecci Roberts – ženy, ktorá druhýkrát otehotnela počas tehotenstva

Skutočne jej nie je zima?

Galina sa narodila v Doneckej oblasti v roku 1962. Keď v 40. roku absolvovala lekárske vyšetrenie, boli jej zistené mnohé ochorenia, ktoré si vyžadovali dlhodobú liečbu. Lekár jej však ponúkol netradičnú liečbu na ozdravenie tela a posilnenie zdravia. Tou metódou bola liečba chladom, ktorú mnohí poznáme pod názvom kryoterapia. Nešlo však o kryoterapiu v pravom zmysle slova, pri ktorej vás zatvoria do kryo-komory na pár minút.

Galina si najskôr zvykala na studený vzduch, neskôr sa začala polievať studenou vodou a postupne sa viac a viac otužovala až zistila, že jej nie je vôbec zima. Jednoducho jej telo prestalo pociťovať chlad, vďaka čomu nikdy nebojovala s podchladením alebo omrzlinami. Okrem toho jej telo omladlo. Postupne zo šatníka povyhadzovala všetko zimné oblečenie a nahradila ho len tričkami, šortkami, šatami, ktoré si oblieka aj keď je vonku sneh a poriadny mráz.

Síce má už dávno po 50tke, všetci jej tipujú vek okolo 30tky. Dá sa tento fakt nejako vedecky vysvetliť? Asi nie, ale fotky hovoria za všetko!

Zaujme ťa aj: Zábavné stráženie detí otcom: Z týchto fotiek pôjdeš do kolien!

Je v tom celá rodina!

Pre ruské média Galina uviedla, že túto terapiu vyskúšal aj jej manžel, ktorému sa vďaka chladu rovnako zlepšilo zdravie, a predovšetkým mu chlad pomohol zastaviť rozvoj nádoru. K rodičom sa v tomto pridala aj ich dcéra.

Galina sama uvádza, že vďaka terapii chladom prestala chodievať k lekárom. Galina sa spolu s rodinou stala miestnou celebritou a popravde, všetci ju môžeme za to obdivovať. Aj keď medzi nami nájdeme ľadové medvede (otužilcov), ktoré sa neváhajú počas zimy ponoriť do ľadovej vody, chodiť v letnom oblečení počas zimy a mrazu chce väčšiu dávku odvahy.

Dali by ste sa na podobnú terapiu nahovoriť aj vy, aj keby ste nemali úplnú istotu, že bude fungovať na 100 %?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Anna Vargová 03.02.22 13:07

AV
karma
100.00

Počas čítania článku mi bola skutočne zima. Vysledok je skutočne výborný. Žiadne prechladnutia, žiadne návštevy lekára. Aj keď je potrebné postupné otužovanie, neviem si to ani predstaviť.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní