Najočakavánejšie bábätka roku 2023: Ktoré celebrity sa stanú rodičmi?

Najočakavánejšie bábätka roku 2023: Ktoré celebrity sa stanú rodičmi?
  • 17.12.2022
  • Michaela Kožáková

Mnohí tvrdia, že mať v dnešnej dobe dieťa je luxus. Mať, vychovať a plnohodnotne sa venovať svojim deťom nie je vôbec jednoduché. V minulosti to bolo ťažké, no v týchto časoch je to možno o niečo zložitejšie – či už z finančného, alebo z časového hľadiska. Keď si k tomu všetkému ešte pridáme vplyv médií a sociálnych sietí, tak sa pravdepodobne ani nečudujeme, že niektoré ženy ani deti mať nechcú.

Fotografie dokonalých matiek, ktoré stíhajú naraz kojiť a k tomu jednou rukou žehliť a druhou robiť palacinky, skôr odradia, ako povzbudia. Na druhej strane sa však nájdu aj také, ktoré deti chcú, ale nemôžu. Trápi ich neplodnosť a problémy s otehotnením.

Tak či onak, deti sú pre viacerých z nás zmyslom života. A aj keď to často tak nevyzerá i v Hollywoode to vedia.

Slávne osobnosti začínajú odratávať mesiace a dni, a s nimi aj ich fanúšikovia. Dcéra milionára Billa Gatesa, Jennifer Gates, na Deň vďakyvzdania oznámila, že so svojím manželom čakajú bábätko. Dvanásťnásobným otcom sa stane aj televízna osobnosť a rapper Nick Cannon. Na rolu mamičky sa pripravuje i dcéra speváka Ozzy Osbourna, Kelly Osbourne. Ktoré ďalšie celebritné bábätka môžeme očakávať v roku 2023?

Neprehliadni: Keanu Reeves ako šľachetný človek: Čím si táto MEGA STAR získava srdcia svojich fanúšikov?

Blake Lively

Zdroj: INSTAGRAM/blakelively

Blake Lively a Ryan Reynolds

Americká herečka Blake Lively, ktorú si možno pamätáte zo seriálu Gossip Girl, počas 10. výročného ženského samitu Forbes Power v New Yorku oznámila, že je tehotná. So svojím manželom Ryanom Reynoldsom čakajú štvrté dieťa.

John Legend

Zdroj: INSTAGRAM/chrissyteigen

Chrissy Teigen a John Legend

Modelka a televízna osobnosť Chrissy Teigen oznámila svoje tehotenstvo so skutočnou noblesou na svojom instagramovom účte v priehľadnej spodnej bielizni značky Gucci v hodnote 520 dolárov. Po Lune (6) a Milesovi (4) to bude jej tretie dieťa s manželom, spevákom Johnom Legendom. Chrissy už aj požiadala komičku Whitney Cummingsovú, aby sa stala krstnou mamou ich očakávaného prírastku.

Hilary Swank

Zdroj: PINTEREST/twitter.com

Hilary Swank a Phillip Schneider

48-ročná oscarová herečka Hilary Swank oznámila, že so svojím manželom Philipom Schneiderom očakávajú dvojičky. Mnohí sa pýtajú, prečo tak dlho čakala s otehotnením. Jej odpoveď znela: „Venovala som sa svojej kariére a nebola som v tom správnom vzťahu. Potrebovala som, aby sa všetky elementy spojili a dokonale fungovali."

Mark Zuckerberg a Priscilla Chan

Zdroj: INSTAGRAM/zuck/

Mark Zuckerberg a Priscilla Chan

Spoluzakladateľ Facebooku Mark Zuckerberg prostredníctvom Instagramu prezradil, že jeho manželka Priscilla Chan je tehotná. Deti filantropa a generálneho riaditeľa Meta, Max a August, sa môžu budúci rok tešiť na sestričku.

Pozri aj: Hugh Grant sa stal otcom v 51 rokoch, teraz má 5 detí: Ľutuje to?

Adam Levine

Zdroj: INSTAGRAM/behatiprinsloo

Behati Prinsloo a Adam Levine

Frontman skupiny Maroon 5 Adam Levine a modelka Victoria's Secret Behati Prinsloo, ktorí sa vzali v roku 2014, čakajú svoje tretie dieťa. Všetci sú v očakávaní, či k dcéram Gio Grace (4) a Dusty Rose (5) pribudne ďalšie dievčatko alebo to bude tentokrát chlapec.

Khloe Kardashian a Tristan Thompson

Zdroj: INSTAGRAM/khloekardashian/

Khloe Kardashian a Tristan Thompson

Klan rodiny Kardashian sa o pár mesiacov rozrastie o ďalšieho člena. Khloé a jej bývalý partner, profesionálny basketbalista Tristan Thomson, prostredníctvom náhradnej matky čakajú druhé dieťa. Dvojica sa v lete 2021 rozišla, predtým sa však dohodli, že Tristan bude darcom spermií a vybrali si aj náhradnú matku.

Zdroj foto: úvodná koláž - PINTEREST/pagesix.com, PINTEREST/dailymail.co.uk, PINTEREST/etonline.com  

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní