Najznámejšie celebritné dvojičky: Poznáš ich všetky?

Najznámejšie celebritné dvojičky: Poznáš ich všetky?
  • 29.10.2022
  • Michaela Kožáková

Deti sú pre mnohých z nás zmyslom života. Vychovať dieťa však nie je žiadna hračka. Nie je to len radosť, ale sú to i starosti. No a pri dvojičkách hneď dvojnásobné.

I množstvo hviezd v Hollywoode sa narodilo s najlepším priateľom na celý život – s dvojčaťom. Možno neviete, že veľa známych osobností má menej slávnu dvojičku. Dvojča herečky Scarlett Johansson, Hunter, pracuje v politike. Spevák Aaron Carter, brat Nicka Cartera z chlapčenskej skupiny Backstreet Boys, má dvojičku Angel. Dokonca i Vin Diesel, vlastným menom Mark Sinclair Vincent, je z dvojičiek. Má brata menom Paula Vincent.

Vedeli ste, že „kráľ rokenrolu" alias Elvis Presley sa narodil 35 minút po svojom bratovi, identickom dvojčaťi Jesse, ktorý sa narodil mŕtvy?

Hollywood je plný dvojičiek, či už tej staršej alebo mladšej generácie. Poďte sa s nami pozrieť na celebritné dvojičky

Pozri aj: Celebrity a nevera: Čo si o nej myslia a ako ju ustáli vo vzťahoch

Mariah Carey

Zdroj: INSTAGRAM/mariahcarey

Monroe a Moroccan

Dvojičky Monroe a Moroccan sú jediné deti Mariah Carey a jej bývalého manžela Nicka Cannona. V decembri 2019 sa dvojičky objavili v speváčkinom hudobnom videu k jej klasickej piesni z roku 1994 „All I Want For Christmas Is You“.

Popová kráľovná vo svojich memoároch z roku 2020 s názvom The Meaning of Mariah Carey,  nazvala svoje deti „fyzickým stelesnením bezpodmienečnej lásky“. 

Rami a Sami Malek

Zdroj: INSTAGRAM/frami_mercury_malek

Rami a Sami Malek

Rami sa prvýkrát dostal do centra pozornosti, keď oslnil vo filme Bohemian Rhapsody ako Freddie Mercury a za svoj výkon v ňom získal Oscara za najlepšieho herca. Zahral si aj vo filmoch The Little Things a Papillon, a objavil sa aj vo filme Jamesa Bonda No Time To Die (Nie je čas zomrieť). Jeho dvojča, Sami Malek, ho počas celej jeho cesty neustále podporoval. Ten sa však svetlám kamier vyhýba. Pracuje ako učiteľ v Los Angeles.

Neprehliadni: Justin Bieber, princ William, Miley Cyrus - vieš, čo spája tieto známe osobnosti?

Sir a Rumi Carter

Zdroj: PINTEREST/popsugar.com

Sir a Rumi Carter

Spevácka diva Beyoncé a rapper Jay-Z starostlivo strážia súkromie svojich detí a len zriedkavo sa podelia o spoločné fotografie. Občas ich kamery zachytia na významných podujatiach so svojou najstaršou dcérou Blue Ivy. Rodinná priateľka, ktorá je zhodou okolností aj stylistkou Blue Ivy, minulý rok zverejnila neuveriteľne rozkošnú fotografiu celej rodiny i s dvojičkami Sir a Rumi, ktoré tento rok oslávili piate narodeniny. 

Speváčka sa priznala, že miluje byť matkou a hoci má tendenciu držať sa v úzadí, pokiaľ ide o rodinný život, Beyoncé otvorene rozpráva o materstve a výchove. 

Mary-Kate a Ashley Olsen

Zdroj: INSTAGRAM/mystylemkaolsen

Mary-Kate a Ashley Olsen

Mary-Kate Olsen a Ashley Fuller Olsen, tiež známe ako dvojčatá Olsen, sú americké módne návrhárky a bývalé herečky. Dvojčatá debutovali ako nemluvňatá v úlohe Michelle Tannerovej v televíznom seriáli Full House.

Vo veku šiestich rokov začali Mary-Kate a Ashley spolu hrať v rôznych televíznych reláciách, filmoch a video projektoch, s ktorými pokračovali až do obdobia dospievania. Sestry Olsenové sa v mladom veku zaradili medzi najbohatšie ženy v zábavnom priemysle.

Max a Emme Muñiz

Zdroj: INSTAGRAM/jlonetwork

Max a Emme Muñiz

Deti speváčky Jennifer Lopez a jej bývalého manžela, speváka a skladateľa Marca Anthonyho, tento rok oslávili štrnásť rokov. Kokosové orechy, ako svoje dvojičky J.Lo už od malička nazýva, vzala speváčka i do Paríža na medové týždeň so svojím manželom Benom Affleckom. Aj napriek tomu, že je Jennifer zaneprázdnená svojou kariérou, nezabúda na svoje deti a snaží sa s nimi tráviť čo najviac voľného času.

Vo februári 2020 Emme predviedla svoje vokály po boku Shakiry a svojej mamy počas polčasu americkej šou Pepsi, zatiaľ čo Max, ktorý sa stále viac podobá na otca, túži byť hercom. 

Matt a Luke Goss

Zdroj: INSTAGRAM/amazongotherglamon

Matt a Luke Goss

Luke Damon a Matthew Weston Goss sú anglickí herci a členovia skupiny Bros z 80. rokov. Matt, ktorý je o jedenásť minút mladší, spieval, zatiaľ čo Luke hral na bicie. Duo vydalo množstvo hitov, na ktoré ste možno i vy tancovali na diskotékach. Jedným z nich bola napríklad pieseň s názvom When Will I Be Famous?

Po niekoľkých rokoch v úzadí a ďaleko od centra pozornosti dvojičky vyšli na výslnie po vydaní dokumentárneho filmu s titulom Bros: After the Screaming Stops z roku 2018.

Odporúčame: Tieto celebrity vychovali slobodné matky. Aké bolo ich detstvo?

Knox a Vivienne Jolie-Pitt

Zdroj: PINTEREST/Nhung, PINTEREST/hollywoodlife.com

Knox a Vivienne Jolie-Pitt

Vivienne a Knox, ktorí sa narodili v roku 2008 v Nice vo Francúzsku, sú najmladšími súrodencami početnej rodiny Angeliny Jolie a jej bývalého manžela Brada Pitta. Dvojičky sa už stihli presadiť i v hviezdnom Hollywoode. V roku 2016 Knox daboval postavu Ku Ku v Kung Fu Panda 3, zatiaľ čo Vivienne získala svoju prvú hereckú rolu vo filme Maleficent z roku 2014, v ktorom hrala mladšiu verziu postavy Elle Fanning, Auroru.

Angelina a Brad sa rozhodli chrániť svoje deti pred zvedavým okom verejnosti. Márne by ste hľadali ich účty na sociálnych sieťach, žiadne totižto nemajú. 

Zdroj foto: úvodná koláž - INSTAGRAM.com/frami_mercury_malek, INSTAGRAM.com/red.carpet.smile, INSTAGRAM.com/mystylemkaolsen

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Elena Švachová 31.10.22 00:57

karma
109.00

Zaujímavé...o niektorých som vedela , niektorí sú pre mňa prekvapením :-O

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 31.10.22 14:30

karma
-1.00

Vôbec som nevedela že majú dvojča

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní