Netflix seriály v roku 2023 – na pokračovanie ktorých obľúbených seriálov sa môžeme tešiť?

Netflix seriály v roku 2023 – na pokračovanie ktorých obľúbených seriálov sa môžeme tešiť?

Patria seriály, takpovediac, aj k vášmu životu? Pre mnohých predstavuje sledovanie seriálov formu oddychu a relaxu po náročnom a dlhom dni v práci. Pozrieť si dobrý film je síce možno väčší kultúrny zážitok, no so seriálom a jeho postavami máme možnosť sa stretávať pravidelne. Nie je ničím výnimočným, ak si niektorý seriál zamilujeme a hlavne niektorých jeho protagonistov a nevieme sa dočkať, čo ďalšie ich v živote postretne. 

A keď sa nad tým zamyslíme, nie je predsa len jednoduchšie pustiť si ďalšiu časť obľúbeného seriálu ako hľadať nejaký film na pozeranie? A keď je nám nejaký seriál srdcu blízky, nemáme problém si všetky jeho diely pozrieť i znova. 

Bohatou ponukou seriálov je známa aj streamovacia služba Netflix, na ktorej môžeme nájsť nespočetné množstvo seriálov rôzneho druhu, ktoré si získali srdcia divákov po celom svete. V tomto roku sa môžeme tešiť na pokračovania mnohých obľúbených Netflix seriálov. Ktoré seriálové pokračovania si nenecháte ujsť? 

A na aké filmové novinky sa môžeme tešiť na Netflixe v roku 2023? Na to sa môžeš pozrieť TU:  

Netflix predstavil filmové novinky na rok 2023 v lákavom traileri aj s dátumami premiér

Ginny and Georgia 2. séria

Svoju druhú sériu v tomto roku už stihol dostať seriál Ginny a Georgia. Nová séria je dostupná od 5. januára 2023. Ginny a Georgia je americký komediálno-dramatický seriál, ktorý bol spustený v apríli 2021. Seriál sleduje život dospievajúcej Ginny a jej slobodnej matky Georgie, ktoré sa po rokoch na úteku túžia usadiť.

Druhá séria nadväzuje priamo na koniec prvej série. Kým v prvej sérii mohol divák odhaliť niektoré vrstvy postáv, druhá séria sa ponorí hlbšie a zameria sa na viacero nezodpovedaných otázok. 

The Witcher 4. séria

Už tretej série sa v roku 2023 dočká veľmi obľúbený Netflix seriál The Witcher s hercom Henrym Cavillom, ktorý sa pravdepodobne v tejto sérii vráti na obrazovky poslednýkrát. Ide o dramatický fantasy seriál založený na poviedkach a románoch, ktorých autorom je poľský spisovateľ Andrzej Sapkowski.

Seriál sleduje príbeh lovca príšer a nadprirodzených bytostí Geralta z Rivie, ako aj dvoch žien, ktoré sa mu priplietli do života – Ciri, dieťa prekvapenia a milovaná Yennefer. Pokračovanie je naplánované na leto 2023.

All of Us Are Dead 2. séria

Juhokórejský apokalyptický hororový seriál All of Us Are Dead sa v minulom roku stal najviac sledovaným neanglickým seriálom na Netflixe. Už tento rok sa môžeme tešiť na jeho pokračovanie. Hlavnou témou seriálu je zombie apokalypsa. Dej seriálu sa odohráva prevažne na strednej škole, na ktorej musia preživší študenti bojovať o život. Premiéra druhej série All of Us Are Dead je v pláne v polovici roka 2023. 

Pozri aj: ​Pamela Anderson vyrozpráva svoj príbeh lásky v dokumente na Netflixe: Príbeh, ktorý nepozná každý!

Shadow and Bone 2. séria

V roku 2021 Netflix spustil americký fantasy seriál Shadow and Bone o mladej bojovníčke s kúzelnými schopnosťami, ktoré by mohli prispieť k zjednoteniu jej sveta zničeného vojnou. Sirota Alina zistí, že má schopnosť privolať svetlo a liečiť rany. Svoje sily však musí využiť na boj s temnotou. Ak je fantasy vašou šálkou kávy a tento seriál vám prekĺzol pomedzi prsty, ešte máte dostatok času na zhliadnutie prvej série. Pokračovanie je naplánované na 16. marca 2023. 

Bridgerton 3. séria

K divácky najobľúbenejším Netflix seriálom bez pochýb patrí aj historický romantický seriál Bridgerton, ktorého druhá séria sa v minulom roku zaradila v rebríčku najsledovanejších Netflix seriálov na štvrtom mieste. Na pokračovanie seriálu o ôsmich súrodencoch z mocnej rodiny fanúšikovia nebudú musieť dlho čakať.

Premiéra naplánovaná na január 2023 sa však posunula a momentálne je v pláne priniesť tretiu sériu počas jari alebo až v lete 2023. Kým druhá séria sa točila predovšetkým okolo jedného zo súrodencov, a to Anthonyho Bridgertona, tretia séria sa zameria na milostný príbeh Colina Bridgertona a Penelope Featherington.

Sex Education 4. séria

Sex Education je britský komediálny seriál, ktorý na Netflixe štartoval v roku 2019 a doposiaľ mal tri série. Dej seriálu prebieha na strednej škole, na ktorej hlavný hrdina Otis s kamarátkou Maeve otvoria sexuálnu poradňu. Príbeh sa točí okolo tém, ako je dospievanie, láska, sex a vzťahy. V štvrtej sérii sa budeme môcť stretnúť s viacerými obľúbenými postavami, no s niektorými sa aj rozlúčime a zmeniť by sa malo aj prostredie. Tvorcovia predpokladajú, že ďalšia séria by mohla vyjsť v druhej polovici tohto roka, respektíve na jeseň 2023.  

Aké ďalšie seriálové pokračovania sú v pláne?

Na Netflixe sa fanúšikovia dočkajú aj pokračovaní ďalších seriálov. 12. januára 2023 vyšla druhá séria historického seriálu Vikings: Valhalla. Ak obľubujete romantické seriály s dávkou humoru, alebo konkrétnejšie povedané tínedžerské drámy, určite si nenechajte ujsť pokračovanie seriálu Never have I, ktorý sleduje príbeh indicko-americkej tínedžerky Devi, ktorá túži po dokonalom priateľovi a popularite na svojej strednej škole. Posledná 4. séria vyjde niekedy v tomto roku. 

Ďalším seriálovým pokračovaním je tretia séria akčného dobrodružného teen seriálu Outer Banks, ktorý zobrazuje príbeh skupiny tínedžerov žijúcich na ostrove a hľadajúcich poklad. Druhej série sa dočká seriál Firefly Lane s herečkou Katherine Heigl. Ide o dramatický seriál o dvoch kamarátkach, ktoré sa kamarátia už od detstva a spolu prekonali množstvo životných skúšok. Premiéra je naplánovaná na 8. jún 2023. 

A budeme sa môcť tešiť aj na pokračovanie úspešného Netflix seriálu Emily v Paríži (Emily in Paris) s herečkou Lilly Collin, ktorého tretia séria so šokujúcim koncom bola vysielaná v decembri 2022? Nie je to zatiaľ úplne potvrdené ani vyvrátené. Je možné, že s Emily sa stretneme ešte koncom roka 2023, prípadne začiatkom 2024. 

Pozri aj: ​Seriál Wednesday bude mať pokračovanie: Kedy bude druhá séria na Netflixe?

Zdroj úvodnej foto: Depositphotos/autor rafapress


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Mária Reibergerová 25.01.23 18:29

MR
karma
114.00

teším sa na seriál Bridgerton

  • 0
Odpovedať

Mária Sivová 26.01.23 08:23

MS
karma
100.00

Túto streemovaciu službu využívam už nejaký ten rok. Je naozaj super.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní