Nová séria Let’s Dance bude špeciálna a výnimočná! Na parket sa postaví aj paraolympionička! Prekvapenie aj v porote!

Nová séria Let’s Dance bude špeciálna a výnimočná! Na parket sa postaví aj paraolympionička! Prekvapenie aj v porote!

O tom, že nová séria tanečnej šou Let’s Dance bude výnimočná a špeciálna, nemusíme hovoriť. Už len fakt, že sa Televízii Markíza podarilo na Slovensko a do šou dotiahnuť Juana zo Skrytej vášne dokazuje, že sa skutočne máme na čo tešiť.

Podľa údajov portálu mediaboom.sk sa môžeme tešiť aj na návrat tanečníčky Ivany Gáborík, ktorá sa na parket vráti ako profesionálna tanečníčka. Ivana údajne bude tvoriť tanečný pár spolu so svojim manželom Mariánom Gáboríkom. Budú mať teda výhodu oproti ostatným súťažiacim?

Okrem nich do tanečnej šou prijali pozvanie aj ďalšie osobnosti, ako moderátor Milan „Junior“ Zimnýkoval, herec Richard Autner, Vicktor Ibara či Boris Valábik. Zo ženských účastníčok môžeme spomenúť Helenu Krajčiovú, speváčku Máriu Čírovú či Janku Kovalčíkovú, ktoré rovnako predvedú svoje zvodné tanečné pohyby. Televízia Markíza však odhalila meno ďalšej účastníčky. Je ňou úspešná športovkyňa, ktorá aj napriek svojmu znevýhodneniu žne jeden úspech za druhým.

Pozri aj: Madonna pobúrila kresťanskú verejnosť! Pozri, čo predviedla na nedávnom fotení

Henrieta Farkašová

Zdroj: instagram.com/henrieta_farkasova/

Slovenská zjazdová lyžiarka na tanečnom parkete

K tanečníkom sa v tomto roku pripojí aj slovenská zjazdová lyžiarka Henrieta Farkašová – deväťnásobná víťazka Paralympijskych hier a päťnásobná víťazka Majstrovstiev sveta v paraalpskom lyžovaní.

„...Lyžiarky už čoskoro vymením za podobné tanečné topánky a namiesto rytmov v bránach sa budem snažiť dostať do tanečného rytmu na parkete. Je mi veľkou cťou, že môžem byť tiež súčasťou Let’s Dance, je to pre mňa veľká výzva po každej stránke, mám pred ňou rešpekt a už teraz, keď si spomeniem na svoje budúce účinkovanie cítim stres, ale zároveň sa veľmi teším na nové skúsenosti a nové zážitky. Verím, že tak ako doteraz na svahoch, tak aj tu sa mi podarí dobre reprezentovať paraolympionikov a ľudí so zdravotným znevýhodnením. Tak mi držte palce!“ uviedla pre TV Markíza športovkyňa.

Neprehliadni: Najvyhľadávanejšie módne ikony za rok 2022: V zozname sa objavila aj Billie Eilish, Zendaya tromfla Kim Kardashian

Prekvapenie v porote!

Obsadenie účinkujúcich je vskutku jedinečné a pevne veríme, že sa máme na čo tešiť. No veľkým prekvapením je aj tohtoročné zostavenie poroty. V minulom roku televízia prekvapila porotcom, ktorý okorenil slovenskú zostavu. K slovenským porotcom sa vtedy pridal kubánsky choreograf a model žijúci v Nemecku – Jorge González.

V tomto ročníku tanečnej šou sa opäť môžeme tešiť na Tatianu Drexler, Jána Ďurovčíka a Adelu Vinczeovú. Štvrté porotcovské miesto obsadí minuloročný víťaz Let’s Dance – Ján Koleník.

„Byť v Let's Dance a netancovať, bude pre mňa ešte väčšia výzva, ako keď som súťažil... Ale byť opäť pri tom, tešiť sa z tanca ako divák, ktorý nemá stres z tanečného výkonu, je pre mňa zážitok. Kritizovať je veľmi ľahké, ale konštruktívne hodnotiť je zodpovednosť. A naučiť sa tancovať za taký krátky čas pre ľudí, ktorí s tancom nemajú skúsenosť, si vyžaduje hlavne obdiv. Viem sa vcítiť do každého, keďže takto pred rokom som už bol na parkete. Hlavne je to šou, pri ktorej na chvíľu môžeme umelecky a kultivovane zabudnúť na okolitý drsný svet,” prezradil pre TV Markíza Ján Koleník. 

Zdroj foto - úvodná fotka: instagram.com/henrieta_farkasova/


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní