Pripravení na Vianoce?

Pripravení na Vianoce?

Vianočné sviatky už nezadržateľne klopú na dvere. Na čo však nezabudnúť, aby Vianoce tento rok boli skutočne nezabudnuteľnými chvíľami pohody v kruhu rodiny? Máme pre vás cenný tip.

Okrem množstva dobrého jedla, darčekov sú Vianoce aj v znamení dobrých filmov. Výpočet vianočných rozprávok je totiž takmer nekonečný. Od tradičných starších rozprávok – Bol raz jeden kráľ, Tri oriešky pre Popolušku až po tie súčasné. S Lepšia.TV vám neujde ani jedna.

lepšia tv programy

Zdroj: Shutterstock®

Aby ste stihli všetky rozprávky

Častým problémom počas vianočných sviatkov je to, že súčasne na viacerých staniciach beží program, ktorý by ste si chceli pozrieť. Aj toto však dnes už viete jednoducho vyriešiť. Ak využívate televíziu cez internet Lepšia.TV, tak oceníte 30 dňový televízny archív. Môžete si tak rozprávky a filmy pozrieť kedykoľvek spätne. 30 dňový archív je pritom jeden z najdlhších na trhu. Aby toho nebolo málo, tak Lepšia.TV umožňuje na vybrané slovenské a české televízne programy sledovať až 100 dní spätne. Archív je tak dlhý, že ak by ste si chceli pripomenúť vianočnú atmosféru aj vo februári, Lepšia.TV vám to bez problémov splní.

Odporúčame tiež:  Škorica prináša nielen Vianoce, ale aj pevné zdravie! Aké má účinky?

lepšia tv vianočný program

Zdroj: Shutterstock®

Už žiadne rodinné hádky, čo sa bude pozerať

Vianočnú pohodu môže často narušiť rodinná hádka o tom, čo sa bude v televízore pozerať. Zatiaľ čo stará mama dáva prednosť starším klasickým rozprávkam, mamičky obľubujú vianočné romantické filmy a deti zase radšej komédie. Časté vianočné nezhody tiež viete vyriešiť pomocou Lepšia.TV. Tá vám dáva možnosť si zapnúť obľúbený program nielen na telke, ale aj v počítači či mobile. Vianočné nezhody tak tento rok naozaj nehrozia.

Chystáte sa na chatu?

Čoraz viacej ľudí vianočné sviatky netrávi doma, ale na svojich chatách. Ak aj tam nechcete prísť o vianočné klasiky, pomôže vám Lepšia.TV. Túto televíziu cez internet môžete pozerať v celej Európskej únii. Nezáleží pritom či ste na dovolenke, služobnej ceste alebo na chate s priateľmi. Stačí mať pripojenie k internetu a už vám nič neunikne. Vďaka modernému formátu H.265, ste schopní docieliť plynulého prehrávania HD prenosu aj pri nízkom dátovom toku. Inak povedané. Na Štedrý večer Tri oriešky pre Popolušku na chate aj pri slabšom internete vám zaručene nebudú chýbať.

Odporúčame:  Orechový čaj – utlmujúci liek na kašeľ lepší než sirupy z lekárne

lepšia tv tablet

Zdroj: Shutterstock®

Doprajte si viac programov

Počas sviatočných voľných dní trávime pred televízorom podstatne viacej času. Mnohí z nás si okrem štandardných televíznych kanálov chcú dopriať aj tie prémiové akými sú napríklad stanice HBO. Nechcú sa však zaviazať na dlhé obdobie. Podmienky sledovania televízie cez internet cez Lepšia.TV sú veľmi jednoduché. Jednoducho si u objednávky zvolíte dĺžku predplatného a riadite sa následne inštrukciami. Je to jednoduché, rýchle a k ničomu sa nezaväzujete. Službu si pritom môžete kedykoľvek zmeniť, alebo zrušiť. Je len na vás, kedy ju chcete využívať. Plne sa prispôsobí vašim potrebám.

Aby Vianoce boli naozaj sviatky pokoja, radosti a dobrých filmov, Lepšia.TV nemôže.

www.lepšia.tv


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Katarína Konečná 25.11.21 11:27

KK
karma
105.00

Teším sa na vianočné rozprávky, ale bohužiaľ tento rok si pri jednej poplačem za Popoluškou.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní