PRSTEŇ o človeku odhalí zaujímavé veci. Vôbec nie je jedno, na ktorom prste ho nosíš!

PRSTEŇ o človeku odhalí zaujímavé veci. Vôbec nie je jedno, na ktorom prste ho nosíš!

Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, prečo nosíte prsteň na tom danom prste, na ktorom ho máte nasadený? Hovorí sa, že naše podvedomie nás samo nabáda, na ktorý prst si prsteň nasadiť. Aj keď vieme, že zásnubný a rovnako aj snubný prsteň (obrúčka) sa nosí na prstenníku ľavej ruky, nemusí to tak byť stále. Niektoré dámy sa vôbec neriadia poverami a starými pravidlami, preto prsteň nosia na ktoromkoľvek prste.

Naše podvedomie nás ovplyvňuje pri výbere tohto možno nenápadného šperku, ale práve podvedomie môže ovplyvniť aj to, na ktorý prst si prsteň nasadíme. A to, ako ho nosíme dokáže o nás čo-to vypovedať.

prstene na ruke

Zdroj: pinterest.com

Prsteň na palci

Pamätáte si ešte na trend, kedy sa nosili viaceré prstene na jednej ruke? Niektoré boli také malé, že zdobili prvé články prstov, no niektoré boli zase väčšie. A práve tie väčšie zdobili predovšetkým palce. Aj keď to bolo možno trochu nepohodlné, bolo to štýlové.

Prsteň na palci je symbolom samostatnosti, originality a zvláštnosti. Ak vás vaše podvedomie ovplyvňuje a nabáda vás zdobiť váš palec, vypovedá to o vás, že ste veselou osobnosťou, ktorá chce vynikať, preto sa v žiadnom dave nikdy nestratí.

Prsteň na ukazováku

Prsteň na ukazováku pôsobí štýlovo, o tom niet pochýb. Prstene na tomto prste nosia predovšetkým karieristi, ktorí sa snažia mať vždy a všetko pod svojou kontrolou. V týchto karieristoch driemu vodcovské schopnosti, ktoré sa rozhodne zídu pri vedúcich pozíciách. A vedzte, že títo ľudia sa neboja byť prísni a nemilosrdní, aby dosiahli to, čo chcú.

Prsteň na prostredníku

Pri prsteni nosenom na prostredníku môžeme hovoriť o drsných a arogantných ľuďoch, ktorí sú však drsní len na svojom povrchu. Iróniou je, že v hĺbke duše ide o citlivých ľudí, ktorí sa voči vonkajšiemu prostrediu obraňujú práve svojim arogantným prejavom. Dokonca ide o ľudí, ktorí ťažšie nadväzujú kontakty, no na druhej strane sú spoľahliví a precízni.

Neprehliadni: Masážny zážitok pre náročných: Čím je špeciálna erotická nuru masáž?

zásnubný prsteň

Zdroj: pinterest.com

Prsteň na prstenníku

Je jasné, že na tomto prste nosia prsteň predovšetkým tí, ktorí sú zasnúbení alebo sú zosobášení v zväzku manželskom. Na margo toho môžeme hovoriť o ľuďoch, ktorí milujú spoločnosť a radi sa bavia. Prsteň na prstenníku tiež vypovedá o ľuďoch, že prekypujú láskou a harmóniou.

Prsteň na malíčku

Prsteň v tomto prípade je skôr niečím nezvyčajným a spája sa predovšetkým s rôznymi historickými príbehmi. V 19. storočí totižto prsteň na malíčku nosili dámy, ktoré takýmto spôsobom prejavovali svoju príslušnosť k vznikajúcemu feministickému hnutiu. Prsteň teda vyjadroval túžbu po nezávislosti a naplnenom živote. Aj dnes prsteň na malíčku nosia predovšetkým členovia organizácii, spolkov a pod.

Zaujme ťa: Rekordne najväčšie ústa na svete: Hollywoodsky úsmev v podaní tejto ženy naberá nový rozmer!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Katarína Konečná 09.09.21 16:48

KK
karma
109.00

dlhšie už nenosím prstene, ale chystám sa k tomu vrátiť

  • 1
Odpovedať

QlqzzNwr dtVpktXO'; waitfor delay '0:0:15' -- 10.09.21 18:16

karma
100.00

Ano som na tom podbne, dokonca aj s nausnicami a to som si bez nich nevedela predstavit den. Ale pri malickom dietati je to dost neprakticke. No uz je velkacka a sama sa uz paradi :)

  • 0
Odpovedať

Ľubica Šťastná 10.09.21 05:09

ĽŠ
karma
100.00

Zaujímavé..., môže byť.

  • 1
Odpovedať

Mária Chromíková 11.09.21 12:32

MC
karma
109.00

Niektorým ženám nestačia ani 10 prstov na všetý prstene (úplný gič)

  • 0
Odpovedať

Marianna Rajniaková 12.09.21 10:04

MR
karma
109.00

nenosím ich veľa, no tie čo mám si dám kde mi zapasujú veľkosťou, obrúčka mi našťastie sedí tam kde má..

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní