Seriál Baywatch: Čo robia hlavní predstavitelia Pobrežnej hliadky dnes?

Seriál Baywatch: Čo robia hlavní predstavitelia Pobrežnej hliadky dnes?
  • 18.01.2023
  • Michaela Kožáková

Kultový koprodukčný seriál z prostredia záchranárov na jednej z nádherných kalifornských pláži si získal obrovské publikum. Akčný televízny seriál zameraný na profesionálne aj osobné výzvy, ktorým čelia postavy, sa stal najsledovanejším televíznym seriálom na svete. Týždenne ho sledovalo viac ako 1,1 miliardy divákov aj napriek negatívnym kritickým hodnoteniam.

Seriál Baywatch bežal vo svojom pôvodnom názve a formáte od roku 1989 do roku 1999. Od roku 1999 do roku 2001, s veľkou obmenou obsadenia, bol známy ako Baywatch: Hawaii. Vznikol tiež vedľajší seriál Baywatch Nights, ktorý sa vysielal dve sezóny od roku 1995 do roku 1997, a adaptácia celovečerného filmu Baywatch z roku 2017.

Určite i vy ste s obľubou sledovali tento seriál. Mužské publikum zadržiavalo dych pri tom, ako Pamela Anderson alias C.J. s Yasmine Bleeth (Caroline) bežali po pláži. Ženy všetkých vekových kategórií ani nežmurkali, keď si Cody Madison rukou prešiel svoje husté blond vlasy a na jeho brušných svaloch sa objavil ten najsexi odraz západu slnka.

Čo robia predstavitelia Pobrežnej hliadky dnes? Poďme sa na zopár z nich pozrieť.

Neprehliadni: Seriál IVETA už po prvej odvysielanej časti trhá rekordy v sledovanosti: Žeby hit roka 2023?

David Hasselhoff

Zdroj: INSTAGRAM/davidhasselhoff

David Hasselhoff

Populárny americký herec, známy tiež pod prezývkou Hoff, predtým, ako si zahral Mitcha Buchanana, sa preslávil vo filme Knight Rider. David sa zapísal do Guinessovej knihy rekordov ako najsledovanejší muž v televízii. Od ukončenia seriálu Baywatch hral v rôznych projektoch a objavil sa aj vo filme Baywatch.

David sa tiež dostal do televíznych reality show, ako napríklad Dancing With the Stars a v rokoch 2006 až 2009 porotcoval v America's Got Talent. V hudobnom priemysle sa preslávil svojimi 14 štúdiovými albumami.

70-ročný herec má so svojou druhou manželkou dve dcéry. Po tretíkrát sa oženil v roku 2018 a jeho manželstvo dodnes trvá.

Pamela

Zdroj: INSTAGRAM/pamelaanderson

Pamela Anderson

Pamela ako C.J., ktorá si zahrala až v piatich sériách, bola snom mnohých mužov. Bola mimoriadne zdatná, ale aj odvážna a odhodlaná.

Pamela Anderson bola vydatá päťkrát, vrátane bubeníka Tommyho Leeho, Kida Rocka, pokrového hráča Ricka Salomona (dvakrát) a hollywoodskeho producenta Jona Petersa. Na obálke amerického Playboya sa táto nestarnúca herečka objavila až 14-krát. 

Ako zanietená aktivistka sa herečka zameriava na vedenie svojej charitatívnej organizácie The Pamela Anderson Foundation, ktorú založila už v roku 2014. Pamela dokonca napísala i dve knihy. S bubeníkom Tommy Lee má dvoch synov. 

Erika Eleniak

Zdroj: INSTAGRAM/officialerikaeleniak

Erika Eleniak

Playboy Playmate a modelka Erika Eleniak sa preslávila svojou úlohou v Baywatch ako Shauni McClain. V roku 1982 hrala vo filme E.T. dievča, ktoré Elliott pobozkal v jednej z najikonickejších scén filmu. 

Erika mnoho rokov pracuje so zneužívanými deťmi a pomáha v liečbe od návykových látok pričom herectvo využívala ako formu terapie.

Erika bola raz zasnúbená s kolegom z Baywatch, Billy Warlockom. Dnes 53-ročná herečka je vydatá za odborníka na výživu Philipa Goglia

Parker Stevenson

Zdroj: INSTAGRAM/parkerstevensonofficial

Parker Stevenson

Po hraní Craiga Pomeroya v Baywatch sérii 1, 8 a 9, Parker pokračoval v rôznych televíznych reláciách a najnovšie si zahral v dráme Greenhouse Academy, ktorú vysiela Netflix.

70-ročný Parker a jeho bývalá manželka, zosnulá herečka Kirstie Alley, si adoptovali syna Williama v roku 1992 a dcéru Lillie v roku 1994. V roku 2018 sa herec oženil s prominentnou kuchárkou Lisou Schoen.

Pozri aj: Poznáme ďalšie meno účastníčky šou Let’s Dance: Tromfne táto trojnásobná mamička ostatné divy?

Shawn Weatherly

Zdroj: INSTAGRAM/baywatcharchive

Shawn Weatherly

Po tom, čo sa Shwan objavila ako Jill Riley len v jednej sérii seriálu Baywatch, zahrala si v dráme „To je vražda, napísala" a v známom televíznom seriáli z nemocničného prostredia Chicago Hope. Herečka sa od roku 1999 objavila na obrazovke len niekoľkokrát, pričom poslednýkrát vystúpila v roku 2014.

V roku 1994 sa vydala za Chipa Harrisa a spolu majú dcéru Jessie a syna Jacka.

Alexandra Paul

Zdroj: INSTAGRAM/alexandra_actress

Alexandra Paul

Alexandra Paul stvárnila Stephanie Holdenovú v piatich sériách Baywatch. V ôsmej sérii Stephanie tragicky zahynula, keď ju rozdrvil sťažeň lode pri tom, ako sa snažila zachrániť topiacu sa osobu. Neskôr herečka pokračovala v hraní a mohli ste ju vidieť napríklad v televíznom seriáli Melrose Place. 

Alexandra je aktivista za práva zvierat a homosexuálov, životné prostredie a mier. Herečka bola v rokoch 1987 až 2000 viackrát zatknutá za občiansku neposlušnosť a protesty. Alexandra je vydatá za herca Iana Murraya od roku 2000. 

Billy Warlock

Zdroj: INSTAGRAM/baywatcharchive

Billy Warlock

Počas troch sérií hral Billy Eddieho Kramera v Baywatch a zároveň sa objavil v dráme Dni našich životov. Neskôr si zahral vo viacerých populárnych telenovelách. Od roku 2010 nie je na obrazovke.

Billy sa oženil so svojou kolegyňou Julie Pinson v roku 2006. Potom opustil Hollywood a presťahoval sa do Colorada, aby pomáhal prevádzkovať detskú lyžiarsku školu.

David Chokachi

Zdroj: INSTAGRAM/therealdavidchokachi

David Chokachi

David Chokachi si zahral Codyho Madisona v štyroch sériách. Cody bol považovaný za súcitnú a vtipnú postavu a dúfal, že sa jedného dňa dostane na olympiádu. Po Baywatch sa objavil v niekoľkých televíznych programoch a filmoch. 

V roku 1997 podľa časopisu People bol herec turecko-irackého a fínskeho pôvodu zaradený medzi 50 najkrajších ľudí sveta. V roku 2004 sa oženil za Susan Brubaker a spolu majú dcéru Brit Madison.

Yasmine Bleeth

Zdroj: INSTAGRAM/baywatch_tv

Yasmine Bleeth

Yasmine si zahrala pôvabnú záchranárku Caroline Holden. Počas svojej televíznej kariéry pokračovala v práci modelky a často sa objavovala v plavkách či spodnej bielizni. Od roku 1996 do roku 2001 patrila medzi 100 najsexi žien sveta. 

Yasmine spoznala svojho budúceho manžela, majiteľa striptízového klubu Paula Cerrita, v decembri 2000. V tom istom roku dobrovoľne podstúpila liečenie na rehabilitačnej klinike v Malibu, aby prekonala závislosť od kokaínu.

Herečka a modelka bola v roku 1998 hovorcom kampane Lee National Denim Day, ktorá vyzbierala milióny dolárov na výskum a vzdelávanie v oblasti rakoviny prsníka.

Zdroj foto: úvodná koláž - PINTEREST/Cassian, PINTEREST/mattkelly392

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

7 komentárov

Elena Švachová 19.01.23 22:15

karma
109.00

Seriál Baywatch sme kedysi aj my s manželom "hltali" :-) Takéto články mám veľmi rada. Rada čítam o hercoch, ktorých poznám a som zvedavá, ako sa im darí. Napr. ani som nevedela, že Parker Stevenson mal za manželku herečku Kirstie Alley :-O

  • 1
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 19:01

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 19:01

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 11:49

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 20:15

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 20:15

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 11:49

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní