Vianoce po celý rok? A prečo nie?! Táto rodinka už stromček zdobiť nemusí

Vianoce po celý rok? A prečo nie?! Táto rodinka už stromček zdobiť nemusí

Vždy sa tešíme na ten deň v roku, kedy opäť vytiahneme všetky vianočné ozdoby, dekorácie a predovšetkým ozdobíme vianočný stromček. V niektorých domácnostiach majú zaužívané, že vianočný stromček nosí Ježiško spolu s vianočnými darčekmi, a tak ho zdobia v noci z 23. na 24. decembra. Mnohí ho však zdobia deň alebo pár dní pred Štedrým večerom a iní Vianoce milujú natoľko, že vianočný stromček zdobia už 1. decembra. A keďže sa pomaly blíži ten čas, bolo by vhodné začať sledovať aktuálne trendy, aby sme boli na zdobenie patrične pripravení. To však nemusí táto rodinka z Walesu, ktorá má Vianoce po celý rok.

Victoria Ann Gauden tento rok nebude ťahať zaprášený stromček z povaly alebo z pivnice. Tá ho má postavený v kúte už od minulých Vianoc. No vianočné dekorácie by ste na ňom hľadali márne. Totižto ona ho zdobí vždy tematicky, a to podľa aktuálneho ročného obdobia, sviatku či udalosti vo svete.

Victoria robí osvetu, ktorú zdieľa na sociálnej sieti

Počas sviatku všetkých zamilovaných stromček vyzdobila červenými stuhami, počas strašidelného sviatku Halloween zase strašidelnými dekoráciami a keď zomrel princ Philip (vojvoda z Edinburghu), na stromček rozvešala jeho fotky. Victoria však nezabúda upozorňovať ani na mnohé ochorenia, ktorými nabáda každého, aby sa nechal preventívne vyšetriť.

Nedávno upozorňovala na dôležitosť prevencie pred rakovinou prsníka. V tomto mesiaci upriamila pozornosť aj na naše mužské polovičky, ktorých sa rovnako týkajú zákerné mužské ochorenia. MOVEMBER je akási charitatívna akcia mužov, kedy si počas celého mesiaca november nechávajú narásť fúzy. Vyjadrujú tak podporu všetkým mužom a vyzdvihujú dôležitosť preventívnych prehliadok, ktoré sú dôležitým krokom pred rakovinou prostaty či semenníkov.

Odporúčame: DIY dekorácie z korkových zátok: Inšpirácie, ktoré sa oplatí vyskúšať!

Každý deň budú vraj Vianoce...

V tejto rodine sú Vianoce každý deň. Aj keď vianočný stromček zdobia rôzne tematické ozdoby. Kde to však celé začalo? Victoria hľadala spôsob, ako rozveseliť rodinu v neľahkých časoch, kedy sa začala šíriť pandémia a všetci museli byť zatvorení doma. Vytiahla tak vianočný stromček, ktorý ozdobila už 1. októbra minulého roku. Pohľad na blikajúce svetielka boli pre ňu nádejou, že sa všetko zlepší. V týchto ťažkých časoch jej stačil jediný pohľad na vianočný stromček a aspoň na chvíľu zabudla na všetky starosti.

Neprehliadni: Inšpirácie na perníkové dekorácie: Oživ svoju vianočnú výzdobu!

Zdroj foto - úvodná koláž: facebook.com/people/Victoria-Ann-Gauden


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

8 komentárov

Katarína Konečná 06.11.21 12:36

KK
karma
109.00

tak to by som asi nezvládla a ani by mi to doma neschválili mať stromček po celý rok

  • 0
Odpovedať

Katarína Kačuriková 08.11.21 07:51

karma
113.00

V dome by sa to možno ešte dalo akceptovať, ale v byte, kde je toho miesta aj tak málo, určite nie. Ale aj tak rodinku obdivujem, že si dávajú tú námahu a takmer každý deň zdobia stromček inak. Mne to úplne stačí raz do roka :D

  • 1
Odpovedať

Alžbeta Neuschlová 06.11.21 16:22

AN
karma
109.00

Ale potom to stráca svoje čaro na Vianoce, nie? :)

  • 1
Odpovedať

Katarína Kačuriková 08.11.21 07:52

karma
113.00

No to ÁNO, aj keď tento stromček stráca prívlastok "vianočný," keďže počas roka ho nezdobia vianočnými ozdobami.

  • 1
Odpovedať

Ľubica Šťastná 07.11.21 06:24

ĽŠ
karma
100.00

Zaujímavá osveta.

  • 1
Odpovedať

Zdenka Sabanošová 07.11.21 17:51

ZS
karma
100.00

Toto nieeeee

  • 1
Odpovedať

Mária Maxianová 08.11.21 18:49

MM
karma
100.00

toto nie, ja mám rada výzdobu podľa ročných období, momentálne hrajú prím tekvice, jabĺčka, gaštany, pozbierané farebné listy

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 13.11.21 20:35

JK
karma
100.00

Vianoce sú výnimočné živý stromček ozdobený pred štedrý dňom to je úžasná atmosféra a nie ho mat celý rok

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní